|
RE: IVF/ICSI september, oktober 22.9.2008 19:33:28
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, lep pozdrav. T1979 . Ti si kar vzemi čas za sebe, uživaj v vsem kar rada počneš, malo odklopi, potem pa v nove boje. Pija, nič naj te panika ne daje (lahko je govoriti, če nisi v tem ). Te bomo me pokonci držale. Mami, ti kar še malo potrpi, potem pa testek in veselje. gigi, kako si opravila pri sestri Blanki? Si dobila vso robo. Zdaj bo pa akcija. Do 7.10 pa naj bo vse kot po planu. oktavija, upam da bosta oba kmalu jokala od sreče, ko bosta prevozila vse brzice in zaplavala v mirno reko, ki vaju bo ponesla do . sonček, lep pozdrav na tvoj konc gorenjske. od danes naprej bo povezava z vašim koncem še boljša in hitrejša. gospodarica, kaj se kaj dogaja pri tebi? Upam, da gre vse po planu. lara, saj buši bo zrastel. Potem pa boš lahko ves čas božala. Jaz sem se v oboto nabožala bušija od svakinje (sva mogla it pred Bohinjem pogledat še nečaka/nečakinjo ) in se je tako lepo premikal-a. Iiiiiiiiii, kako je bilo fino. arneja, tam spodaj se dogajajo same lepe stvari. se na vsake toliko časa obrnejo in pokrijejo v tvoji topli posteljici. Goldy, naj bodo jutri novice na UZ dobre. zarja, samo da se je pri vas v službi vse sprostilo. Da bo zdaj zapihal nov veter, ki bo povn pozitivne energije in sproščenosti, ker tako se več in bolj kvalitetno dela (uf, to so pa bile globoke misli, kot od ene gospe z veliko kilometrine ). 5.10 pa bo kmalu tu. si že nabavila posteljnino in grelne blazine za svoje pingvinčke? mismis, tudi jaz upam, da je herpes dober znak. Špikanje sigurno je. Lepo, da si v službi, dobro delaj še naprej - cel teden. Popoldan pa in razgibavanje. dajamaja, kako si kaj? Pikice kaj telovadijo pri tebi a še bolj počivajo in pridno rastejo? Nokes, kako kaj in ?. Te ubogata? KIWI, samo da izcedka ni več. Upajmo, da je bila to vgnezditvena. Do petka pa naj čas hitro mine in naj test pokaže . Sisy, nič bat za znake. Sem pa vesela, da imata še 4 zamrznjenčke. kajsica, upam da so bacili nehali napadat in j vročina padla. A špike sedaj že manj bolijo? pika.po super za štart v postopek. En dva tri, pa bo akcija. miška73, še enkrat za pošto. Zdaj bo pa že ta teden akcija. Mijavček, pa res že tečejo zadnje minute. Naj bo pa SMS Lari posredovan čim kasneje, da bosta čim dalj še v tvojem bušiju. Pikovitek, upam da uživata v urejanju vseh slikic, pa kot je rekla Abra, samo še češnjica na torti manjak, pa če bosta 2 ne bomo nič hude. obi, upam da niste bili prepozni in bo vse v redu, da bo tako test sedaj pa le pokazal baci, ti kar za v drugo računaj čez kakšno leto, ko bo ta že dovolj velik in se bosta odločila za drugega otročka. Čas do naslednjga ponedeljka pa naj mine čim hitreje. Kicsi, za 4 celice, naj se vse lepo oplodijo in razvijajo. V soboto pa uspešen ET. Netka, naj bo jutri lep začetek postopka in mirno roko pri špikah. Se*, super novice. Bo pa res kmalu tudi pri tebi akcija. mojsonček za . Lepo ju grej, pa počivaj. 6.10 pa naj test pokaže . martin, najprej čestitke za 14 celic. Si pa prava koklja. kar pa se tiče napihnjenosti, ti pa ne znam pomagat. Upam, da toi bo katera druga. Kalina, naj vse poteka po planu. naj špike čim prej padejo, folikli lepo rastejo,...skratka vse naj naj. bozza, jutri čakamo na informacijo, ki bo seveda . Že stiskam pesti. Kravica moja, kam si se izgubila? Volitev je konec, upam pa da te niso otroci tako zmatrali. Shuka, kako si? Mislim nate.
|
|
|