|
RE: IVF/ICSI september, oktober 22.9.2008 9:59:08
|
|
|
|
kajsica
|
Babike dobro jutro! Kako ste mi kaj danes? Jaz sem včeraj kar preležala se mi je malo vročina pojavila, tako da sem bila pod kovtrčkom, pa čajčka in lekadol, pa še tega sem samo enega vzela, da ja ne bi bilo karkoli narobe.....saj veste in razumete.... Dajamaja, počutje? Bo? Navijam, navijam!!!! Miška, ti se pa ne naprezaj preveč, pazi nase in na svoji pikici!!!! Gigi, mi je všeč da ti je všeč. Kaj boš pa naredila z njim.....to je pa itak tvoja stvar. No sedaj doma poskušam narediti domači wiski in bomo videli kako bo izpadel....imam pa še ogromno drugih stvari. Je pa res da so vse sladke. Rada take zadeve pripravljam, pijejo pa se bolj tako tako, nobeden preveč, ker smo totalno anti...Mi je pa ful všeč, npr.za kakšno darilo, seveda za nekoga ki zna cenit domače. Kupim lepe flaške v Hrastniku, so ful poceni in barve, pa kaj narišem ali pa napišem na flaške....Ja 2 pikici....duš daman.....moj se mi samo smeji in pravi, da so me res do nemogočega pripravili. Ampak nemogoče je mogoče, samo če je volja....upam, da bo končni efekt tudi. Čakam pa na tvoje poročilo danes!!!! Nokes, ščukica, Abra in ostale nosečke kako ste mi kaj? Otroci ubogajo? Pija, ti samo uživaj in delaj to kar ti paše. Jaz imam večje krize kot ti. Danes ponoči sem sanjala čokolado in sicer črno čokolado s pomarančami...joj kako je bila dobra....sem pa toliko sanjala, da sem se zbudila in sem šla sredi noči v omaro in si privoščila košček čokolade (sam ni bila sanjska ) Grteka, a spančkaš??? Tvoj glasek kaj bolje? Ti morem povedat, da nohti držijo...lepo lepo! Kicsi, ne sekiraj se zaradi količine, važna je kvaliteta. Če je veliko celic je tudi sranje. Lej npr. jaz sem imela jih v prvem postopku 16, blastociste pa samo 4, poglej to je slab rezultat. Ni važna kvantiteta ampak kvaliteta. T1979, punca ne sekiraj se. kot si sama rekla, pojdi med ljudi, naredi nekaj zase, pa se pripravi na novo leto in naj ti novo leto prinese mnogo mnogo uspeha. Arneja, bravo mami! No pa si spet taprava. Mislim da ti je Miška rekla, da tako dobrega stanja kot si ga imela sedaj, še nisi imela, kar pomeni tudi veliko več možnosti za uspeh. Veš pa da vse tukaj navijamo zate. Oktavija, oprosti, če se prav spomnem je tvoj pobegnil ko si imela negativen test?! Sta to zadevo rešila???? Lej ne me narobe razumet, ker ne poznam tvoje situacije, ampak moj se mi je pred leti tudi uprl, da noče slončkat z menoj, ker sem hotela samo na čas O. Potem sva se vsedla pogovorila in začela slončkat spet iz užitka. Ja take stvari lahko pripeljejo razdor med parom. Tudi tebi želim vso srečo!!!! Zarja, tudi jaz sem imela pingvinčke. Mislim, da sem skoraj cel teden hodila dajati kri in so me spremljali do O. Ko pa je folikelček počil, no potem pa je bilo 5 dni do ET, tako da punca naj se ti ne mudi, predvidevam, če imaš redne na 28 dni, računaj ET nekako 18, 19 ali pa 20 dan. No vsaj pri meni je bilo tako. Goldy bravo za folikelčke!!!! Obi, kako je pa kaj s teboj? daj malo poročaj kaj se je dogajalo v Gradzu? kako terapijo si pa sedaj dobila??? Mislim, da jaz sedaj ko bom tako daleč, tudi dobim podobno inekcijo ob ET kot si jo ti prejela prejšnjič! Če se kaj prav spomnem, ti si že trapetalka??? Malo povej, men je ful všeč, da lahko malo primerjam med lokacijami in zveš še kak nasvet, ker pri nas moreš bit že skoraj sam zdravnik, da lahko kaj dobiš, kot da si terapijo sam predpišeš! LL, mami, kako počutje? Si kaj v pričakovanju UZ???? Mojsonček, sta pikici pri tebi??? Lučka, vidim, da je vikend uspel? Si me pa zra.....s temi dobrotami v soboto! Bi kar zraven šla! Same take stvari kot jih imam jaz rada!!!! Pikovitka, kje se pa ti skrivaš???? Si še vedno na medenih? Sem videla, da ta teden je pa teden testov!!!! Babike, naj bo zmagovalni teden !!!! No takole, jaz sem pri koncu! Se opravičujem vsem, ki jih nisem imensko omenla , sem pa v mislih z vami in za vsako navijam!!!!
|
|
|