lučka 25
|
Evo, pa sva doma. Vikend v Bohinju uspel, imeli smo se enkratno, smeha polno,... samo spanca mi manjka . Sem brala, kako ste se razpisale o zdravi prehrani,...Mene največkrat nesejo sladkarije. Drugače pa imam zeloo rada zelenjavo, rib, od mesa jem samo belo meso, edino na kakšnem pikniku odojka ali kakšen čevapčič. Kruh mi je pa najboljši polnozrnat ali koruzni. Žal pa imam tudi zelo rada krompir na tisoč in en način, kar pa ni ravno spodbudno. Amapk se ga poskušam sedaj izogibat, pa sladkarijam tudi. Rada pa imam tudi skute in navadne jogurte, mleka pa ne maram preveč (sem bolj čudna, kajti mni mleko dela kislino, ravno obratno kot vsem, normalnim ljudem, ko jim mleko umirja želodčno kislino ). bozza, čakam na torek in en debel +. Jaz kar mislim, da bo in, da je bila zadnjič tista krvavitev vgnezditvena. Srečno. mijavček, kako lep buši. T1979, kako kaj kaže? Upam, da je na obrazu en velik nasmeh. Sisy, upam, da so znaki pravi. Vse ostle, upam da bo kmalu polno ceselih novic: testki pozitivni in tako povečan seznam , ET dobro opravljeni, špike neboleče, folikli lepo rastli,... Skratka same dobre novice. Jaz grem zdaj še malo čajčkat, da to grlo malo k sebi spravim.
|