|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avgustovke kako kaj
8.3.2005 17:38:29   
natasaxy
Spet se malo oglašam. Kako kaj avgustovske mamice? Kako se kaj počutite. Jaz noseča skoraj 16 tednov, počutim se o.k. Zredila sem se za 3 kg, ne vem a je to veliko a malo, vem samo, da kavbojke in podobne hlače ne pridejo več v poštev:)Trebušček že malo raste.:nosecka: Zanima me če se že kaj mažete s kremo proti strijam? Jaz zaenkrat uporabljam kar otroško olje, ker mam bolj suho kožo, samo sem ravno danes ugotovila, da imam kljub temu še vedno zelo suho kožo! Katere kreme kaj vi uporabljate, seveda da niso preveč drage in poleg tega učinkovite. No oglasite se malo, da počvekamo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avgustovke kako kaj
8.3.2005 18:20:39   
Jessy
:bravo::bravo::bravo: natasaxy!!!!

Končno se je ena spomnila tudi na nas. Se mi zdi, da nas je avgustovk izredno malo.
Pri meni se je danes začel 18. teden. Počutje je zelo vredu, tudi utrujena sem precej manj, kot v prvem trimesečju.
Trebušček že kuka izpod oblačil. Eni mi pravijo, da zdaj se pa že vidi trebušček, medtem, ko mi drugi pravijo, da se mi še nič ne vidi. Jaz pa vidno opažam, kako se mi veča in veča iz dneva v dan. Očitno z oblačili toliko prikrijem, čeprav nimam tega namena.
Tudi jaz sem spravila že večina hlač, ki sem jih nosila prej in včeraj prvič oblekla nosečniške hlače in lahko rečem, da so super zadeva, saj so zares udobne. Bo treba še kakšne kupiti.
Proti strijam se mažem že vsaj 3 tedne. Zaenkrat strij ni, ampak to prav nič ne pomeni, ker lahko se pojavijo zadnji dan nosečnosti. Mažem se z Avonovo kremo proti strijam. Za ceno ne vem več, pa tudi ne morem nič rečt, ali je učinkovita ali ni, saj bomo to lahko rekle šele, ko rodimo, pa še takrat ne bomo vedele ali je za to zaslužna krema ali le geni. Vsekakor pa upam, da se ne pojavijo.
Sem bila danes v DM in sem si kupila mandljevo mleko za telo od Afrodite in piše, da je tudi za prožno kožo. Tako, da se bom zdaj po celem telesu mazala s tem mlekom, po trebuščku pa z Avonovo kremo. Če drugega ne, koža ne bo več tako suha, kot je zadnjih nekaj dni.
Pokukala sem tudi v H&M in pogledala, če imajo kaj primernega za novorojenčka. Seveda en kup lepih oblačilc, vendar je vse še pretoplo za naše avgustovske bebije. Bo očitno treba še malo počakati s tem. :-(

Takole...jaz sem se pošteno razpisala!
Lepo se imejte!

Jessy (18.t)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 5:21:54   
pikapoka
Živjo tudi v mojem imenu :sloncek:!
Me veseli, da sta se oglasili, saj je avgustovskih mamic resnično malo na forumu. Sama sem trenutno v 19 tednu, trebušček pa je že kar opazen. Nekaj hlač sem tudi sama že pospravila, nekatere pa mi še vedno delajo družbo do prvega nakupovanja nosečniških oblačil. Tako kot prvič tudi tokrat nisem imela nobenih težav z nosečnostjo, zaradi zdravstvenih težav mojega prvorojenca (viroze, vročina,...) pa sem na žalost zadnji mesec večinoma preživela v stanovanju (se pozna na kilogramih - 3,5 kg):zmeden:.
No, naj bo tokrat dovolj, pa se se slisimo.
Uzivajta dekleti!!!!!!!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 8:47:37   
miševi
Lep pozdrav!

Tudi jaz sem vesela, da ste se oglasile "avgustovke". Sem že hotela sama malo povprašat, če bo sploh katera takrat rodila. Sem v 18. tednu, zredila sem se 3 kg. Ker imam nosečniške hlače še iz prve nosečnosti, jih že dva tedna nosim, ker so bolj kamot in nikjer, predvsem okoli trebuha, ne tiščijo. Prvič sem se mazala z Avonovo kremo, pa sem vseeno dobila strije. sedaj še ničesar ne počnem v tej smeri, se pa kljub prejšnjim izkušnjam odpravljam po eno kremco - že občutek je dober, da malo narediš zase in se sprostiš. Če te namaže mož, je pa še toliko bolje.
Trenutno sem na bolniški :(, ker me v službi in na pregledih muči pritisk, doma pa je v redu, čeprav 100 % ne počivam. Delam tudi še za službo, le da je doma manj stresno.
Nekaj me pa res zanima. Ali kaj razmišljate o odhodu na morje:morje: pred porodom in do kdaj in kam si boste upale it?

LP vsem skupaj!!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 9:01:40   
august
Živjo vsem avgustokam,
jaz sem v 16 tednu in moj trebušček že zelo pridno raste. Na nuhalni sem izvedela da bom imela punčko. Počutje je sicer zelo dobro, utrujenost se je nehala.
Kar se tiče kreme pa jaz uporabljam nivea kremo za telo. Sem si kupila proti strijam pa mi žal ne paše-dobim še bolj suho kožo.
Zdaj pa komaj čakam na morfologijo ko bomo posneli našo pikico.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 9:57:01   
Seven*
Se ena avgustovka. Noseca sem dobrih 16 tednov. Zredila sem se 4 kile, utrujena sem ful, ker moram doma prenasati eno 8 kilsko dudo :duda:. Rok pa imam konec avgusta. Tako so izmerili na UZ, ker menstruacije ze doooolgo nisem imelaaa... :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 9:57:07   
zara3
Pozdravljene avgustovke!!!
Trenutno končujemo 18 teden nosečnosti. Trebušček pridno raste, meni se zdi da je zeeelo velik-pa saj mora biti, ko pričakujemo trojčke. Nosečniške hlače sem že kupila in sem zeeelo zadovoljna, nič ne tišči in špana. Kremico proti strijam imam od Afrodite,za telo pa mleko Dove- z obojim zaenkrat zadovoljna.
Počutje je dobro, tudi v prvem tromesečju nekih močnih slabosti ni bilo.
Komaj čakam na ponedeljek, ko imam morfologijo. Javim kako in kaj.
lp,z

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 10:01:22   
Seven*
Bravo mamica za trojcke!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 11:50:45   
Teya
uf, tud trojčke bomo meli :bravo::bravo::bravo::bravo: cool! :bravo:
tudi mi čakamo na avgust, sem v 17t, počutim se SUPER, kar je po 3 mesecih stalne slabosti pravi dopust!
trebušček raste, kg tud :)-, hlače pa tako že od 12t oblečem le še dvojne...mam celo že ene nosečniške doma, ki sem jih dobila kot darilo, pa jih še nimam filinga oblečt....v kratkem se nameravava z dragijem naročit na uz v črnuče, da nama posnamejo pikico na video kaseto, saj se bo baje z vsakim tednom slabše videlo....
že katera ve ali nosi pod srčkom :modri: ali :roza: ??? boste vprašale ali se boste pustile presenetiti???

lep dan vsem!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 13:47:52   
Jessy
Joj, joj, joj....kako sem jaz raztresena! To ni res!

Je katera opazila, da sem napisala, da sem začela 18. teden? Ajej, matematika pa taka!
Začela sem 19. teden.

No, samo toliko, da ne bo kakšne pomote.
Sicer pa že kar nekaj časa opažam, da sem bolj raztresena, kot prej, pa stvari pozabljam, ki jih prej nisem....kaj še bo?!?

No, lep dan še naprej!

Jessy (19.t in 1 dan)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 14:27:51   
POLY77
Joj končno avgustovke, sem že razmišljaja, da bi malo povprašala, če nisem slučajno edina..... Jaz sem, kar dobro, tudi jaz sem noseča skoraj 16 tednov in se še nisem čisto nič zredila, samo shujšala (nisem bruhala), ne vem kako mi je to uspelo. Samo še to o kg lani tak čas sem jih imela 59, sedaj pa 55????!!!Vmes nisem hujšala, zadnje čase jem zelo veliko, pa čokolado..., trebušček je že kar lep, od stare garderobe pa imam samo še 2 hlače. Bom mogla tud jaz "prešaltat" na nosečniške. Jaz se mažem s kremo od AVENTA in tudi tuširam se z njihovim šamponom, zeloo pohvalim. Mi je pa rekla zdravnica, da je vse odvisno od genov. Pa vseeno paše kupit nekaj za naju!
A mi lahko katera sporoči številko od tega G.v Črnučah, jaz bi tudi imela posnetega otročička.Koliko stane pregled?
Natasaxy, kje pa boš rodila, jaz bom v Lj.in verjetno bova isti čas tam..

Čestitke mamici s :duda::duda::duda: in :duda::duda:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 14:58:35   
mela
no lepo to da nas je toliko-sem misnla da sem sama kr jih je fulllll velik za julij!no jaz sem 18 t noseča in pocutim se še kar,ker se fuull hitro zmatram.pa še rizično nosečnost mam-v 14 t sem krvavela tko da se moram čuvat.no rok imam pa 10.08. in trebušček mi je že pošteno zrasel:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 15:24:43   
POLY77
OJ,kaj so ti pa rekli zakaj si krvavela? Jaz sem v 11t, niso mi vedeli povedat zakaj??

A mi lahko katera pove kaj lahko pričakujem od pregleda v 17t?

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 15:41:00   
Kety
Pozdravljene avgustovke!!:bravo::bravo:
Tudi jaz sodim k vam, saj imamo rok 24 ali pa 27.8. Svojih starih hlac ne nosim vecze kar nekaj casa, ker me tiscijo, saj je moj trebuscek fuul velik. Pocutim se uredu, le kriz me boli kot:hudicek:!! Baje imam isias! A ima katera izkusnje s tem? Kaj lahko naredim, da ne bo tako bolelo? Boli ce sedim, ce lezim, ce hodim, masaza ne pomaga prav veliko,...GROZNO! Ampak za svojega pikeca sem pripravljena iti cez vse!!:love: Spola pa se ne vemo, sem upala, da bom danes izvedela, pa ni bilo nic:(. Bomo pa na morfologiji cez 5 tednov...kje je sele to!!

LP Kety

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 15:53:16   
lucy32
to ste mi pa polepšale dan, že ves čas sem razmišljala da moram pisat ali vas res nič ni, no se je pokazalo drugače, jaz imam 18t in rok tako kot Mela 10.08, to bo žur , med drugim in tretjim mesecem sem zgubila 2 kg sedaj pa imam tako težo kot na prvem pregledu v decembru. Kg je sicer pri meni veliko ampak me nič ne motijo, ne morete verjeti kako imam že velik trebušček, po vsej verjetnosti bo najin bebi po starših: ati 195cm, mami 178cm. Sem doma ker imam rizično, sem full krvavela. ampak sedj je vse ok, tudi jaz si moram kupiti kremo od Aventisa pravijo da je najboljša - vam povem čez eno leto ha,ha
dajte se kaj brati, da ne bom preveč osamljena , ko sem ves čas doma.
Lp:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 15:54:00   
lucy32
Pozabila še čestitati da trojčke in dvojčke:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 16:35:32   
miševi
Zdaj se nas je pa kar nekaj nabralo:bravo:!

Ana, sprašuješ za kremo za bradavičke. Poskusi z mastnim bepantenom - itak je proti koncu nosečnosti fino utrjevati bradavice s to kremo, ker potem ni problema z bolečinami pri dojenju - preizkušeno;).

Jaz za spol otroka ne bom spraševala, tudi prvič nisem. Sedaj se bolj mučim z izbiranjem imen.
Tudi jaz imam morfologijo v 20. tednu. Upam, da bo vse v redu, videla pa verjetno ne bom nič, ker bo na uz tak dr., ki nič ne pove in pokaže.

LP vsem in čestitam še za avgustovske trojčke:rozica:!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 17:24:17   
Žani
No, končno se vam oglaša še ena avgustovka. Rok imam 7.avgusta. Počutje je tko-tko. Sem na bolniški že dober mesec. Najprej sem imela tako hudo virozo, da sem teden dni preležala v bolnišnici, zdaj imam pa visok pritisk, pa vrti se mi... Ampak upam, da bo boljše. Za spol še ne vem, verjetno se bomo pustil kar presenetit. Mož navija za punčko, meni pa je vseeno. Samo da bo vse OK z najinim :angel:. Trebušček je že kar velik, mažem pa se z afroditino kremo, čeprav se mi zdi mal preveč mastna. Me pa zanima, če bebice že kaj čutite? Men se je včeraj zdelo, da je neki zabrcalo v bušitu, pa nisem prepričana ali je to to.
Lepo se imejte, pa pazite nase in na svoje :duda:!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 19:16:07   
Teya
Poli77, dr. Mihelič Klara, Stare Črnuče 3, Lj, 01/ 561-33-50 snema uz na video kaseto, ki jo moraš prinesti sama....BAJE odšteješ za tak pregled 5.700 sit...

lepo število se nas je nabralo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   avgustovke kako kaj
9.3.2005 22:05:36   
monči
ojla avgustovke

jaz imam PDP 6.8, se pravi, da sem začela 19.teden. Super, da se že bližamo. Počutim se v redu, trebuh že ful raste, res je že ful velik, tko da se sam sprašujem kaj šele bo, moj se pa tut kr za glavo drži:)

Kmalu imam UZ (15.3) in že komaj čakam, da vidim svojega :duda:. Upam, da je vse v redu, mal me sicer skrbi, kako to da še nič konkretnega ne čutim, mehurčke sem čutila, zdaj pa nič kaj takega, baje da se čuti tudi kot da bi ti metuljčki letali v trebuhu, ali nekaj takega.Upam, da bom kmalu kaj čutila.
Kako pa kaj ve čutite vaše pikice?
Dejte me mal potolažit, da ne bom tako v skrbeh.

Aja, za spol sva se pa z mojim odločila, da bova kar vprašala, tko da upam, da bo bejbi na UZ fajn poziral:)
Obadva sicer bolj navijava za punčko, sam je itak čist vseeno, le da bo vse v redu in bo :angel: zdrav.

no, fajn se mejte in uživajte s svojimi:duda:

lp monči:metulj:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   avgustovke kako kaj
10.3.2005 7:50:10   
POLY77
Teya hvala za številko dr.Mihelič. Takoj danes se bom naročila.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   avgustovke kako kaj
10.3.2005 19:11:27   
Jessy
Ojla monči!

Tudi jaz kaj konkretnega še ne čutim. Se mi zdi, da se nekaj dogaja, ampak 100% pa še ne morem nič rečt. Očitno bo treba še nekaj dni počakati.

lp, Jessy

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?