Jessy -> avgustovke kako kaj (8.3.2005 18:20:39)
|
:bravo::bravo::bravo: natasaxy!!!! Končno se je ena spomnila tudi na nas. Se mi zdi, da nas je avgustovk izredno malo. Pri meni se je danes začel 18. teden. Počutje je zelo vredu, tudi utrujena sem precej manj, kot v prvem trimesečju. Trebušček že kuka izpod oblačil. Eni mi pravijo, da zdaj se pa že vidi trebušček, medtem, ko mi drugi pravijo, da se mi še nič ne vidi. Jaz pa vidno opažam, kako se mi veča in veča iz dneva v dan. Očitno z oblačili toliko prikrijem, čeprav nimam tega namena. Tudi jaz sem spravila že večina hlač, ki sem jih nosila prej in včeraj prvič oblekla nosečniške hlače in lahko rečem, da so super zadeva, saj so zares udobne. Bo treba še kakšne kupiti. Proti strijam se mažem že vsaj 3 tedne. Zaenkrat strij ni, ampak to prav nič ne pomeni, ker lahko se pojavijo zadnji dan nosečnosti. Mažem se z Avonovo kremo proti strijam. Za ceno ne vem več, pa tudi ne morem nič rečt, ali je učinkovita ali ni, saj bomo to lahko rekle šele, ko rodimo, pa še takrat ne bomo vedele ali je za to zaslužna krema ali le geni. Vsekakor pa upam, da se ne pojavijo. Sem bila danes v DM in sem si kupila mandljevo mleko za telo od Afrodite in piše, da je tudi za prožno kožo. Tako, da se bom zdaj po celem telesu mazala s tem mlekom, po trebuščku pa z Avonovo kremo. Če drugega ne, koža ne bo več tako suha, kot je zadnjih nekaj dni. Pokukala sem tudi v H&M in pogledala, če imajo kaj primernega za novorojenčka. Seveda en kup lepih oblačilc, vendar je vse še pretoplo za naše avgustovske bebije. Bo očitno treba še malo počakati s tem. :-( Takole...jaz sem se pošteno razpisala! Lepo se imejte! Jessy (18.t)
|
|
|
|