nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: nejcko In Slovenceljni moramo biti spet prvi med prvimi Mater, pa men je resno počasi že nerodno, da sem pripadnik tako kurjega, zaletavega, podložnega, blesavega prostovoljnega poskusnega zajca Mogoče si doživela preveč bratstva in enotnosti. Si se mogoče preveč vživela. Jaz sem pa ponosna, ker sem Slovenka. Mislim, wtf pa imata zdaj bratstvo in enotnost tukaj veze In nikjer nisem napisala, da nisem ponosna na to, da sem Slovenka, ampak da mi počasi postaja nerodno, kakor mi je nerodno vedno, kadar tudi sama osebno naredim kakšno neumnost - ne vem, no ... na neumnosti (lastne ali lastnega naroda) pa res nisem ponosna oz. mi je pač nerodno, če že kiksnem/-o. In osebno zelo podpiram vinjetni sistem, od vsega začetka sem ga, čeprav mi je bilo kristalno jasno, da se ne bomo večno tako ugodno vozili po naših cestah, do tega momenta, ko si me z linkom razsvetlila, da je le začasen. Ker pač resnično ne vidim smisla, čemu je potem sploh bilo potrebno toliko denarja nameniti za neko prehodno stvar. Avstrijci so bojda kar dve leti uvajali svoje vinjete ... mi pa bomo v tem času zamenjali kar tri sisteme In za konec - zaletavost zame osebno ni lepa čednost - in Slovenci smo se od svoje osamosvoje izkazali za zelo zaletave! Prvi, vedno se tako prekleto trudimo biti prvi v vsem, biti všečni EU, vse pogodbe vrat na nos ratificiramo, podpišemo, sprejmemo, potem pa čukasto gledamo, ko jih kakšna malo bolj hrbteničarska država zavrne in potem smo ko eni kekci tiho in čakamo, kaj bodo spet naredili večji in modrejši od nas, kakšen namig nam bodo dali, kako naj skočimo ... Ah, brez veze ... tvoja jeza na prejšnji sistem ti včasih malo zameglji razum, nisi edina ... jaz pač ne razumem zaletavosti, ponižnosti, podložnosti in uslužnosti za vsako ceno ne pri levih ne pri desnih (ker v tem so si pa precej podobni).
|