|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
11.9.2008 8:14:37   
tia
Jutro,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki ste pri kavici.

Jaz sem se danes odločila,da bom imela dan za počitek pa naj bo kar bo,zadnje dni sem bila malce preveč aktivna in me sedaj sramna kost boli da komaj še hodim. Komaj čakam jutri ,da pride pregled in da vidimo kako daleč smo ali gremo že rodit ali pa še 2 tedna čakanja.

Kje ste user posted image  ,ki imate danes rok oz. ste ga že imele,verjetno dihate če že ponoči niste rodile. Naj vam hitro mine ta čas ko ste v pričakovanju.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.9.2008 8:29:02   
Olivija*
Jaz sem še tu. Naši princeski sem naročila, da ima natanko teden dni časa, da pride, ker potem bojo babice v porodnišnici stavkale.

Vsak dan se nalivam z malinovim čajem, a se še nič ne dogaja.

Prav zamislila pa sem se nad tistimi, ki se te dni selite v nove hiške ali ste se pred kratkim preselile. Ob selitvi je vendar toliko čiščenja, sklanjanja, prenašanja škatel... Jaz se počutim kot kak nasedli kit in nisem za nobeno rabo več. Če bom danes uspela pomit po tleh in skuhat kosilo, bo že kar veliko user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.9.2008 8:44:45   
Bambi D
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08
Naši princeski sem naročila, da ima natanko teden dni časa, da pride, ker potem bojo babice v porodnišnici stavkale.

Jutroo! Mi bereš misli, enako razmišljam jaz. Če bo tko kot napovedujejo, se lahko lotimo poroda kar doma, čelo mi lahko briše tudi moj user posted image .

se počutim kot kak nasedli kit in nisem za nobeno rabo več.

Lih včeraj sem na sprehodu ugotovila, da se premikam kot ostarela slonica. user posted image

Me to you, dobrodošla nazaj, maš prav zlato malo temnolaso princeskico user posted image .

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.9.2008 8:48:54   
*bubi*
Dobro jutro!

ja. so naju premestili še na pediatrijo, ker je imela kr dost zlatence. bila je 24 ur pod lučko in je bila zelo pridna, so jo še sestre pohvalile.

evo, tole je pa najina princeska........

Sem bila jaz z bubijem tudi tam.... pa na žalost vem, zakaj so user posted image  tam tako pridni user posted image  Si bila z njo (v apartmaju za mame)? Saj si bila v LJ? user posted image

Wau, čupico pa ima user posted image user posted image user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.9.2008 8:55:06   
meta21
Jaz sem še vedno tuuser posted image . Ticker mi je začel v kontra odštevat, tak da bom zdaj imela očitno vsak dan malo več in ne manj do PDP-ja.user posted image

Danes sem celo par ur spala. Zatekla mi je leva dlan pa še vedno me vse tišči tam doli, ampak mulc pa še vedno pleše s to malo rito v trebuhu. Enkrat levo, enkrat desno, pa spet...user posted image user posted image user posted image

Lara, kje si pa ti? Danes je tvoj dan!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.9.2008 8:57:58   
meta21
Aja, pa pojavila se mi je sluz (sem že mislila da ovuliramuser posted image )-skoraj prozorna, malo rjavkasta... Zdaj pa ne vem ali je to zaradi včerajšnjega pregleda al je to čep. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 9:00:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.9.2008 9:01:36   
bark
Mi smo še tukajuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.9.2008 9:02:29   
bark
Po mojem so se pri nas užgali pri PDP.
Mislim,da bomo počakali do ponedeljka ali pa torkauser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.9.2008 9:02:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Ja itak, da ste. Saj otrok je tudi že doma!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.9.2008 9:03:30   
meta21

Jaz imam po zadnji M PDP 5.9. A naj še eno leto počakam, da bo spet 5.9?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.9.2008 9:03:59   
Tejchy
Jutro babe!

Evo i mene .................. še vedno 2v1 user posted image  user posted image  user posted image

včeraj zvečer je sicer malo zategovalo in smo upali, da bo kaka akcija, ampak potem smo lepo zaspali in spali ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeloooooooooo noč ko polhi do jutra.... zdj bomo pa vidli kaj bo danes.............. če ne je pa tko ju3 pregled...........

meta - js mam tud zadnje čase povečan izcedek, katerega vso nosečnost nisem imela... tko da, če je sluzast pol je čep.... če ne pa kj druzga.... sam men se ta čep luši že 1teden, pa še vedno nič......... user posted image  ........

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.9.2008 9:11:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pa še to... Lana pravi, da je v P LJ ful gužva. So ble danes 4 v sobi za 3user posted image . Kaj bo šele čez vikend, ko začne luna delat?

...tudi v mb je baje ful gužva.......samo ne v porodnih ampak v 2 nadst. kamor tw pol selijo....so ene bile kar 12 ur v porodni sobi, da se je zgoraj spraznilo user posted image ..in poslušale user posted image

ko sem bila jaz v porodni, je bila taka gužva, da so me hoteli vmes ven vrečt user posted image  Mamice pa so takoj po porodu selili zraven na intenzivno, da so sobe praznili. No, vsaj na intenzivni ni bilo gužve user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.9.2008 9:11:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

maruška user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.9.2008 9:24:16   
arabela*
oi babeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.9.2008 9:28:10   
Tejchy
me to you - pravo princesko imata........... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... pa kaki laseki......... user posted image  user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.9.2008 9:32:40   
Lara Croft
- lara, bom imela tebe za cimro.

Morango... a ti tudi prideš v Postojno? Cuullllllllllll....user posted image

je pogruntal, da je boljše na veliki postelji

O ma naša še dolgo ne bo vedla,da tudi kaka druga pojsla obstaja... user posted image user posted image

Lara, kje si pa ti? Danes je tvoj dan!

Evo me, evo me...... jaz tako zgodaj še spim... user posted image Ja, danes je moj PDP..... samo nimam cajta danes..... grem na fige in grozdje potem.... user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.9.2008 9:35:24   
alysa

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

evo, tole je pa najina princeska........

Ooooo, velka punca. Pa kakšna frizurca!user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.9.2008 9:40:11   
Tejchy
lara, alysa - vidve še tud strašita tle? user posted image  user posted image  user posted image

ma kaj je to z našimi user posted image , da neki štrajkajo??

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.9.2008 9:45:20   
*bubi*

Ja itak, da ste. Saj otrok je tudi že doma!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.9.2008 9:46:05   
alysa
... še vedno sm tu ... sm že 3 dni čez ... pa nč kaj novga ... nč me ne špika, boli ... tk da bom zgleda še čakala ... user posted image  je včeri tako telovadu po trebuhu, da sm se hecala, da bo kr skoz trebuh vn skoču ... ne vem, mogoče mi bo luna kaj pomagala ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.9.2008 9:47:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

lara, alysa - vidve še tud strašita tle? user posted image  user posted image  user posted image

ma kaj je to z našimi user posted image , da neki štrajkajo??

Ma sej ne štrajkajo..... sam cajt ni še pravi..... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.9.2008 9:50:29   
alysa

Jaz imam po zadnji M PDP 5.9. A naj še eno leto počakam, da bo spet 5.9?user posted image user posted image user posted image

Ja, sej men je po zadnji M PDP 8. 9., zanosla sm pa 17. dan po M, tk da je tu verjetno ta razlika ... sej js se tako tolažim ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.9.2008 9:54:05   
arabela*
babe,saj bo.Poznam tud dost takih,ki so bile dva tedna po roku.
Se user posted image  očitno preveč lepo godi notriuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.9.2008 9:54:44   
Lara Croft
Ma sej tiste, ki so 14 dni čez rok ne zanosijo tok kasnej.... user posted image Ma zdej se luna debeli.... po moje nas bo nagnala.... jst sem se javla za nedeljo.... user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?