Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 8:14:37
|
|
|
|
tia
|
Jutro, za vse ki ste pri kavici. Jaz sem se danes odločila,da bom imela dan za počitek pa naj bo kar bo,zadnje dni sem bila malce preveč aktivna in me sedaj sramna kost boli da komaj še hodim. Komaj čakam jutri ,da pride pregled in da vidimo kako daleč smo ali gremo že rodit ali pa še 2 tedna čakanja. Kje ste ,ki imate danes rok oz. ste ga že imele,verjetno dihate če že ponoči niste rodile. Naj vam hitro mine ta čas ko ste v pričakovanju.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 8:29:02
|
|
|
|
Olivija*
|
Jaz sem še tu. Naši princeski sem naročila, da ima natanko teden dni časa, da pride, ker potem bojo babice v porodnišnici stavkale. Vsak dan se nalivam z malinovim čajem, a se še nič ne dogaja. Prav zamislila pa sem se nad tistimi, ki se te dni selite v nove hiške ali ste se pred kratkim preselile. Ob selitvi je vendar toliko čiščenja, sklanjanja, prenašanja škatel... Jaz se počutim kot kak nasedli kit in nisem za nobeno rabo več. Če bom danes uspela pomit po tleh in skuhat kosilo, bo že kar veliko
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 8:44:45
|
|
|
|
Bambi D
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Naši princeski sem naročila, da ima natanko teden dni časa, da pride, ker potem bojo babice v porodnišnici stavkale. Jutroo! Mi bereš misli, enako razmišljam jaz. Če bo tko kot napovedujejo, se lahko lotimo poroda kar doma, čelo mi lahko briše tudi moj . se počutim kot kak nasedli kit in nisem za nobeno rabo več. Lih včeraj sem na sprehodu ugotovila, da se premikam kot ostarela slonica. Me to you, dobrodošla nazaj, maš prav zlato malo temnolaso princeskico .
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 8:48:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! ja. so naju premestili še na pediatrijo, ker je imela kr dost zlatence. bila je 24 ur pod lučko in je bila zelo pridna, so jo še sestre pohvalile. evo, tole je pa najina princeska........ Sem bila jaz z bubijem tudi tam.... pa na žalost vem, zakaj so tam tako pridni Si bila z njo (v apartmaju za mame)? Saj si bila v LJ? Wau, čupico pa ima
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 8:55:06
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem še vedno tu . Ticker mi je začel v kontra odštevat, tak da bom zdaj imela očitno vsak dan malo več in ne manj do PDP-ja. Danes sem celo par ur spala. Zatekla mi je leva dlan pa še vedno me vse tišči tam doli, ampak mulc pa še vedno pleše s to malo rito v trebuhu. Enkrat levo, enkrat desno, pa spet... Lara, kje si pa ti? Danes je tvoj dan!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 8:57:58
|
|
|
|
meta21
|
Aja, pa pojavila se mi je sluz (sem že mislila da ovuliram )-skoraj prozorna, malo rjavkasta... Zdaj pa ne vem ali je to zaradi včerajšnjega pregleda al je to čep.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2008 9:00:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:01:36
|
|
|
|
bark
|
Mi smo še tukaj
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:02:29
|
|
|
|
bark
|
Po mojem so se pri nas užgali pri PDP. Mislim,da bomo počakali do ponedeljka ali pa torka
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:02:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Mi smo še tukaj Ja itak, da ste. Saj otrok je tudi že doma!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:03:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Po mojem so se pri nas užgali pri PDP. Mislim,da bomo počakali do ponedeljka ali pa torka Jaz imam po zadnji M PDP 5.9. A naj še eno leto počakam, da bo spet 5.9?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:03:59
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro babe! Evo i mene .................. še vedno 2v1 včeraj zvečer je sicer malo zategovalo in smo upali, da bo kaka akcija, ampak potem smo lepo zaspali in spali ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeloooooooooo noč ko polhi do jutra.... zdj bomo pa vidli kaj bo danes.............. če ne je pa tko ju3 pregled........... meta - js mam tud zadnje čase povečan izcedek, katerega vso nosečnost nisem imela... tko da, če je sluzast pol je čep.... če ne pa kj druzga.... sam men se ta čep luši že 1teden, pa še vedno nič......... ........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:11:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa še to... Lana pravi, da je v P LJ ful gužva. So ble danes 4 v sobi za 3 . Kaj bo šele čez vikend, ko začne luna delat? ...tudi v mb je baje ful gužva.......samo ne v porodnih ampak v 2 nadst. kamor tw pol selijo....so ene bile kar 12 ur v porodni sobi, da se je zgoraj spraznilo ..in poslušale ko sem bila jaz v porodni, je bila taka gužva, da so me hoteli vmes ven vrečt Mamice pa so takoj po porodu selili zraven na intenzivno, da so sobe praznili. No, vsaj na intenzivni ni bilo gužve
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:11:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish maruška se pridružujem čestitkam
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:24:16
|
|
|
|
arabela*
|
oi babe
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:28:10
|
|
|
|
Tejchy
|
me to you - pravo princesko imata........... ........... pa kaki laseki......... ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:32:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
- lara, bom imela tebe za cimro. Morango... a ti tudi prideš v Postojno? Cuullllllllllll.... je pogruntal, da je boljše na veliki postelji O ma naša še dolgo ne bo vedla,da tudi kaka druga pojsla obstaja... Lara, kje si pa ti? Danes je tvoj dan! Evo me, evo me...... jaz tako zgodaj še spim... Ja, danes je moj PDP..... samo nimam cajta danes..... grem na fige in grozdje potem....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:35:24
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you evo, tole je pa najina princeska........ Ooooo, velka punca. Pa kakšna frizurca! Se pridružujem
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:40:11
|
|
|
|
Tejchy
|
lara, alysa - vidve še tud strašita tle? ma kaj je to z našimi , da neki štrajkajo??
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:45:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: bark Mi smo še tukaj Ja itak, da ste. Saj otrok je tudi že doma!!!
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:46:05
|
|
|
|
alysa
|
... še vedno sm tu ... sm že 3 dni čez ... pa nč kaj novga ... nč me ne špika, boli ... tk da bom zgleda še čakala ... je včeri tako telovadu po trebuhu, da sm se hecala, da bo kr skoz trebuh vn skoču ... ne vem, mogoče mi bo luna kaj pomagala ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:47:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy lara, alysa - vidve še tud strašita tle? ma kaj je to z našimi , da neki štrajkajo?? Ma sej ne štrajkajo..... sam cajt ni še pravi.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:50:29
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: bark Po mojem so se pri nas užgali pri PDP. Mislim,da bomo počakali do ponedeljka ali pa torka Jaz imam po zadnji M PDP 5.9. A naj še eno leto počakam, da bo spet 5.9? Ja, sej men je po zadnji M PDP 8. 9., zanosla sm pa 17. dan po M, tk da je tu verjetno ta razlika ... sej js se tako tolažim ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:54:05
|
|
|
|
arabela*
|
babe,saj bo.Poznam tud dost takih,ki so bile dva tedna po roku. Se očitno preveč lepo godi notri
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 9:54:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma sej tiste, ki so 14 dni čez rok ne zanosijo tok kasnej.... Ma zdej se luna debeli.... po moje nas bo nagnala.... jst sem se javla za nedeljo....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?