|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
26.9.2008 19:47:59   
petra1978
COKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh ne najdem besed. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
26.9.2008 19:51:35   
petra1978
Amor real ti si tudi še tukaj? Pol to pomeni, da našim fantom tako paše v bušiju, da sploh nočejo ven.
Tudi jaz sem imela prvo tak rjavkast izcedek, zdaj pa že par dni čisto čistega in kot nitko. Jutri spet CTG, pol pa bomo videli.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
26.9.2008 20:21:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

Coko jaz sem polna hormonov in vem da me ni težko v jok spravit, sam tole kako si lepo opisala, me je na rit vrglo! Bodita močna! Ko se meni kaj hudega zgodi (čeprav to, da ti sin oz. hčerka umre mislim da je to najhuje kar se ti lahko zgodi v življenju!), se po navadi tolažim samo s tem, da bog (al kdorkoli je že tam) da ljudjem najhujše preizkušnje v življenju le takrat, ko ve da jih bodo bili sposobni preživeti! Ne razumem pa zakaj si morala čez porod, če so vedeli da je otročiček že umrl...zakaj ti niso napravili carskega reza?

Tako pač radi delajo user posted image  Meni je vodo odtekla in naša mala je bila še  živa, ko sva prišla v porodnišnico, vendar pri 19t ne bi preživela. Tudi jaz sem morala rodit svojo pužiko in seveda v tistih par ure je tudi nje user posted image  nehal biti.
Meni se tudi zdi kruto, da ženska mora dati to skozi.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
26.9.2008 21:01:14   
amor real
Amor real ti si tudi še tukaj? Pol to pomeni, da našim fantom tako paše v bušiju, da sploh nočejo ven.
Tudi jaz sem imela prvo tak rjavkast izcedek, zdaj pa že par dni čisto čistega in kot nitko. Jutri spet CTG, pol pa bomo videli

Ja, sem še kar tukaj. Ti naši fantje so tako radi v buščku zgleda. Jaz imam pregled v ponedeljek, pa bomo videli. Sicer mi je rekel ginekolog naj ga jutri pokličem na gsm, če slučajno bi PIKCA slabše čutila, ampak tako divja, da ni problemov glede tega, tako, da bom počakala na ponedeljek, da niti ginekolog ne hodi med svojim prostim časom zaradi nas v porodnišnico.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
26.9.2008 21:02:59   
amor real
PETRA1978, samo, da ne bodo naši fantje zatajili in se prodali za oktobrčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva z mojim ljubijem sva si želela, da ne bi bil devica, sedaj se pa zezava, da ne bo slučajno škorpijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
26.9.2008 21:22:50   
rovar_ka
Coko, moje sožalje za malo Elouser posted image user posted image Bodite močniuser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 21:48:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
27.9.2008 8:26:34   
ključek
...evo mali Nik....

ja kok je pa srčkan!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
27.9.2008 9:37:31   
petrax
Dobro jutro!
No pa je men ratal pa sem skuhala eno user posted image za vse. Vidt je da bo dans spet en čudn dan.
Midva s Kristjanom se pa dans prvič sama odpravljava od doma z avtom. Greva mal na obisk k mojim, pa uštult se na kosilo. Moj user posted image je šel pomagat streho delat sestri na vikend, pa sva sama. Joj upam da bo v avtu priden.

Drugač pa zdej že dva dni pridno spi ponoči in ga nič ne matrajo krčki. Joj jutr bo že kar 3tedne star, se mi še zmer zdi k da sva komi iz P dam pršla.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
27.9.2008 9:49:45   
petra1978
PETRA1978, samo, da ne bodo naši fantje zatajili in se prodali za oktobrčke

Ja upam da res ne. Zdaj sem prišla domov iz CTG. Nič se še ne dogaja, enkrat je CTG tam pri popadkih pokazal 40. To je pa tudi vse. Mi je sestra rekla, da naj si kupim recinusovo olje, baje da rado sproži popadke. Pa ne vem, če bi res, ker bom potem cel dan na WCju. Bom počakala do ponedeljka, ko imam spet CTG, če pa do takrat ne bo nič, pol pa ga res mogoče kupim.

A mogoče katera ve, kako dolgo čakajo G preden sprožijo porod? Koliko čez rok mora bit?

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
27.9.2008 9:55:04   
petrax
Petra joj že 5dni čez rok? Upam, da boš čimprej držala svoj zakladek v naročju. Mislm pa da loh čakajo tud 14dni, nisem pa prepričana.

Neposredna povezava do sporočila: 3536
27.9.2008 9:58:22   
*bubi*
Dobro jutro!

Gloria, Nik je pravi srček! user posted image

petra, kdaj prožijo je različno od P do P, mislim tisti skrajni dan čez PDP in seveda če je vse OK. Več kot 14 dni nikjer ne čakajo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3537
27.9.2008 10:04:08   
arabela*
petra,porod naj bi sprožli 12 dan.
Pomaga pa tud malo malinov čajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
27.9.2008 10:04:31   
arabela*
danes pa ima naša Marisa en mesecuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
27.9.2008 10:05:31   
*bubi*

Ne razumem pa zakaj si morala čez porod, če so vedeli da je otročiček že umrl...zakaj ti niso napravili carskega reza?

Tako na žalost je. V takem primeru pač gledajo, kaj je boljše za mamico, fizično, ne psihično! In porod je boljša opcija kot CR.
S psihičnega vidika pa user posted image user posted image user posted image  Raje ne zgubljam besed, meni je bila to najhujša izkušnja v življenju.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
27.9.2008 10:07:22   
petra1978
Če do ponedeljka ne bo nič, začnem pit malinov čaj, recinusovo olje, pa še tečt grem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
27.9.2008 10:08:08   
petra1978
danes pa ima naša Marisa en mesec

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3542
27.9.2008 10:10:15   
petrax
čestitke Marisa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
27.9.2008 10:33:44   
arabela*
petra,ti samo vse lepo delaj,malo se naprezaj,telovadi,skači,user posted image ,skratka vse,pa boš vidla da bouser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
27.9.2008 10:44:36   
lana luna
coko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je tko hudo take stvari brat, sploh zato ker se takih tragedij ne da preprečit. vidim da sta s tvojimuser posted image močna in želim da taka tudi ostaneta. mala Ela vaju bo vedno čuvala. želim vama, da kmalu spet zagledata user posted image in dobita v naročje čudovit zakladek.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
27.9.2008 10:47:12   
lana luna
jest sem pa včer mela amnioskopijo ( v Kranjski P jo še vedno delajo). vzorca plodovnice ni mogel vzet, ker sem zaprta še zmer kot stara konzerva. reku je da bom mogoče mal krvavela in zdj mislm da se mi čepek lušči.

ja pa dal me je še na CTG in so se clo pokazal eni popadki, k jih jest nism čutila sploh.

v pondelk mam spet kontrolo, do takrat pa čakamo in upamo na najboljše...

lep vikend vam želim punce...

pa pa

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
27.9.2008 10:57:51   
arabela*
lana luna,držim pestiuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
27.9.2008 11:00:29   
Lara Croft
Moj je šel pomagat streho delat sestri na vikend, pa sva sama.

Petrax.... midve z Laro bova tudi cel vikend sami.....  Če ne drugo, mi je prišel možek prav za kupčke podirat... Zdej sicer spi in jaz, namesto, da bi šla pod tuš, al dat kej prat, al pa vsaj šla spat, visim na netu..... user posted image user posted image user posted image

A mogoče katera ve, kako dolgo čakajo G preden sprožijo porod? Koliko čez rok mora bit?

Petra1978...čist odvisno od otrokovega ali tvojega stanja..... moja gineka bi me čakala 15 dni.... moji prjatelci pa je ta ista gineka sprožla porod po 5ih dneh....
Držim pesti, da se ti začne samo..... to sproženje na suho ni glih fino....

danes pa ima naša Marisa en mesec

Čestitke Marisa!!!user posted image user posted image

Raje ne zgubljam besed, meni je bila to najhujša izkušnja v življenju.

Joj se vsako toliko spomnem, ko gledam mojo hčerkico..... in mi začnejo solze zalivat.... res bolš, da ne gruntam kaj vse bi lahko blo....  Res ne vem, zakaj morte eni imet tako  grozno izkušnjo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
27.9.2008 11:09:42   
Lara Croft
Mi rabmo osebno tamali nardit.... si ne predstavljam, kako jo mislijo fotkat... user posted image user posted image user posted image
Sploh pa ne vem, kako bo s pasaportom, ki more bit slika prow po nekih reglcih.... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
27.9.2008 11:11:28   
ključek
danes pa ima naša Marisa en mesec user posted image

čestitke!!!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Finance v družini
Michonne RR

Kako imata s partnerjem razdeljene finance?

Vse imava strogo ločeno (13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (68%)

Z denarjem upravlja samo partner (0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (2%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!