Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 26.9.2008 19:47:59
|
|
|
|
petra1978
|
COKO sploh ne najdem besed.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 26.9.2008 19:51:35
|
|
|
|
petra1978
|
Amor real ti si tudi še tukaj? Pol to pomeni, da našim fantom tako paše v bušiju, da sploh nočejo ven. Tudi jaz sem imela prvo tak rjavkast izcedek, zdaj pa že par dni čisto čistega in kot nitko. Jutri spet CTG, pol pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 26.9.2008 20:21:36
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes Coko jaz sem polna hormonov in vem da me ni težko v jok spravit, sam tole kako si lepo opisala, me je na rit vrglo! Bodita močna! Ko se meni kaj hudega zgodi (čeprav to, da ti sin oz. hčerka umre mislim da je to najhuje kar se ti lahko zgodi v življenju!), se po navadi tolažim samo s tem, da bog (al kdorkoli je že tam) da ljudjem najhujše preizkušnje v življenju le takrat, ko ve da jih bodo bili sposobni preživeti! Ne razumem pa zakaj si morala čez porod, če so vedeli da je otročiček že umrl...zakaj ti niso napravili carskega reza? Tako pač radi delajo Meni je vodo odtekla in naša mala je bila še živa, ko sva prišla v porodnišnico, vendar pri 19t ne bi preživela. Tudi jaz sem morala rodit svojo pužiko in seveda v tistih par ure je tudi nje nehal biti. Meni se tudi zdi kruto, da ženska mora dati to skozi.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 26.9.2008 21:01:14
|
|
|
|
amor real
|
Amor real ti si tudi še tukaj? Pol to pomeni, da našim fantom tako paše v bušiju, da sploh nočejo ven. Tudi jaz sem imela prvo tak rjavkast izcedek, zdaj pa že par dni čisto čistega in kot nitko. Jutri spet CTG, pol pa bomo videli Ja, sem še kar tukaj. Ti naši fantje so tako radi v buščku zgleda. Jaz imam pregled v ponedeljek, pa bomo videli. Sicer mi je rekel ginekolog naj ga jutri pokličem na gsm, če slučajno bi PIKCA slabše čutila, ampak tako divja, da ni problemov glede tega, tako, da bom počakala na ponedeljek, da niti ginekolog ne hodi med svojim prostim časom zaradi nas v porodnišnico.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 26.9.2008 21:02:59
|
|
|
|
amor real
|
PETRA1978, samo, da ne bodo naši fantje zatajili in se prodali za oktobrčke Midva z mojim ljubijem sva si želela, da ne bi bil devica, sedaj se pa zezava, da ne bo slučajno škorpijon
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 26.9.2008 21:22:50
|
|
|
|
rovar_ka
|
Coko, moje sožalje za malo Elo Bodite močni
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2008 21:48:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 8:26:34
|
|
|
|
ključek
|
...evo mali Nik.... ja kok je pa srčkan!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 9:37:31
|
|
|
|
petrax
|
Dobro jutro! No pa je men ratal pa sem skuhala eno za vse. Vidt je da bo dans spet en čudn dan. Midva s Kristjanom se pa dans prvič sama odpravljava od doma z avtom. Greva mal na obisk k mojim, pa uštult se na kosilo. Moj je šel pomagat streho delat sestri na vikend, pa sva sama. Joj upam da bo v avtu priden. Drugač pa zdej že dva dni pridno spi ponoči in ga nič ne matrajo krčki. Joj jutr bo že kar 3tedne star, se mi še zmer zdi k da sva komi iz P dam pršla.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 9:49:45
|
|
|
|
petra1978
|
PETRA1978, samo, da ne bodo naši fantje zatajili in se prodali za oktobrčke Ja upam da res ne. Zdaj sem prišla domov iz CTG. Nič se še ne dogaja, enkrat je CTG tam pri popadkih pokazal 40. To je pa tudi vse. Mi je sestra rekla, da naj si kupim recinusovo olje, baje da rado sproži popadke. Pa ne vem, če bi res, ker bom potem cel dan na WCju. Bom počakala do ponedeljka, ko imam spet CTG, če pa do takrat ne bo nič, pol pa ga res mogoče kupim. A mogoče katera ve, kako dolgo čakajo G preden sprožijo porod? Koliko čez rok mora bit?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 9:55:04
|
|
|
|
petrax
|
Petra joj že 5dni čez rok? Upam, da boš čimprej držala svoj zakladek v naročju. Mislm pa da loh čakajo tud 14dni, nisem pa prepričana.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 9:58:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Gloria, Nik je pravi srček! petra, kdaj prožijo je različno od P do P, mislim tisti skrajni dan čez PDP in seveda če je vse OK. Več kot 14 dni nikjer ne čakajo.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:04:08
|
|
|
|
arabela*
|
petra,porod naj bi sprožli 12 dan. Pomaga pa tud malo malinov čaj
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:04:31
|
|
|
|
arabela*
|
danes pa ima naša Marisa en mesec
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:05:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne razumem pa zakaj si morala čez porod, če so vedeli da je otročiček že umrl...zakaj ti niso napravili carskega reza? Tako na žalost je. V takem primeru pač gledajo, kaj je boljše za mamico, fizično, ne psihično! In porod je boljša opcija kot CR. S psihičnega vidika pa Raje ne zgubljam besed, meni je bila to najhujša izkušnja v življenju.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:07:22
|
|
|
|
petra1978
|
Če do ponedeljka ne bo nič, začnem pit malinov čaj, recinusovo olje, pa še tečt grem.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:08:08
|
|
|
|
petra1978
|
danes pa ima naša Marisa en mesec Čestitke
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:10:15
|
|
|
|
petrax
|
čestitke Marisa
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:33:44
|
|
|
|
arabela*
|
petra,ti samo vse lepo delaj,malo se naprezaj,telovadi,skači, ,skratka vse,pa boš vidla da bo
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:44:36
|
|
|
|
lana luna
|
coko mi je tko hudo take stvari brat, sploh zato ker se takih tragedij ne da preprečit. vidim da sta s tvojim močna in želim da taka tudi ostaneta. mala Ela vaju bo vedno čuvala. želim vama, da kmalu spet zagledata in dobita v naročje čudovit zakladek.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:47:12
|
|
|
|
lana luna
|
jest sem pa včer mela amnioskopijo ( v Kranjski P jo še vedno delajo). vzorca plodovnice ni mogel vzet, ker sem zaprta še zmer kot stara konzerva. reku je da bom mogoče mal krvavela in zdj mislm da se mi čepek lušči. ja pa dal me je še na CTG in so se clo pokazal eni popadki, k jih jest nism čutila sploh. v pondelk mam spet kontrolo, do takrat pa čakamo in upamo na najboljše... lep vikend vam želim punce... pa pa
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 10:57:51
|
|
|
|
arabela*
|
lana luna,držim pesti
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 11:00:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moj je šel pomagat streho delat sestri na vikend, pa sva sama. Petrax.... midve z Laro bova tudi cel vikend sami..... Če ne drugo, mi je prišel možek prav za kupčke podirat... Zdej sicer spi in jaz, namesto, da bi šla pod tuš, al dat kej prat, al pa vsaj šla spat, visim na netu..... A mogoče katera ve, kako dolgo čakajo G preden sprožijo porod? Koliko čez rok mora bit? Petra1978...čist odvisno od otrokovega ali tvojega stanja..... moja gineka bi me čakala 15 dni.... moji prjatelci pa je ta ista gineka sprožla porod po 5ih dneh.... Držim pesti, da se ti začne samo..... to sproženje na suho ni glih fino.... danes pa ima naša Marisa en mesec Čestitke Marisa!!! Raje ne zgubljam besed, meni je bila to najhujša izkušnja v življenju. Joj se vsako toliko spomnem, ko gledam mojo hčerkico..... in mi začnejo solze zalivat.... res bolš, da ne gruntam kaj vse bi lahko blo.... Res ne vem, zakaj morte eni imet tako grozno izkušnjo....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 11:09:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi rabmo osebno tamali nardit.... si ne predstavljam, kako jo mislijo fotkat... Sploh pa ne vem, kako bo s pasaportom, ki more bit slika prow po nekih reglcih....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 27.9.2008 11:11:28
|
|
|
|
ključek
|
danes pa ima naša Marisa en mesec čestitke!!!
|
|
|
Finance v družiniMichonne RRKako imata s partnerjem razdeljene finance?Vse imava strogo ločeno (
13%)
Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (
17%)
Vse porabiva skupaj po dogovoru (
68%)
Z denarjem upravlja samo partner (
0%)
Z denarjem upravlja samo partnerka (
2%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!