|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!
26.9.2008 9:56:02   
Lara Croft
O joj coco..... tulim ku žival....user posted image user posted image user posted image user posted image Kok more bit to hudo, si lahko samo predstavljam..... NIti ne vem, kaj bi ti lahko napisala.... user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
26.9.2008 9:56:08   
amor real
COKO, nimam besed.... user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
26.9.2008 9:58:02   
amor real
Punce, pri meni kljub "čepu" ni še nič konkretnega.
Sedaj pa itak nisem sposobna nič napisat, tudi meni je zelo hudo za COKO in njuno ELO!

Tolažim se le s tem, da vem, da je srečna med angelčki in bo čuvala svojo mamico in tatija od tam!

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
26.9.2008 10:05:22   
pf
Draga Coko ne najdem pravih besed, ki bi ti lahko bile v tolažbo. Hudo mi je zate, za očka, da sta izgubila tak lep zakladek, vajino malo Elo. 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
26.9.2008 10:10:34   
arabela*
draga coko,sploh ne najdem besed,ki bi ti jih napisala.user posted image
Vem pa,da bo mali angelček čuval mamico in atija za zmeraj.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
26.9.2008 10:14:18   
pf
Amor real le pogumno, saj bo. Držim pesti zate da čimprej.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
26.9.2008 11:00:05   
ključek
še ni nič akcije, amor real???

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
26.9.2008 11:10:30   
ključek
draga coko!!!!

ne najdem besed, s katerimi bi lahko napisala, kako mi je žal. user posted image user posted image user posted image user posted image  vendar sem prepričana, da bo vajina Ela, čeprav je user posted image , vedno prisotna v vajinih srcih in vaju bo vedno čuvala. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
26.9.2008 11:12:30   
petrax
Čoko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
26.9.2008 11:14:55   
petrax
Joj sploh ne vem kaj bi napisala, me je čist podrl tole s čoko. Kr tamauga sem stisnla k seb pa jokam. 

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
26.9.2008 11:15:38   
Virtualna
coko...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vsaka napisana beseda, bi bila odvec...

Misli moram preusmeriti drugam, ker drugace me bo pobralo od skrbi in zivcev...
Pri meni se se vedno nic konkretnega ne dogaja user posted image , malo sem odprta, popadkov nimam, sramne kosti me bolijo ko norca...user posted image  cutim... potem pa take preberem in me skoraj kap ob tem racunalniku user posted image  user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
26.9.2008 11:15:42   
taja1235

hojla

js sm uspavala naso pikico zdej sm pa prsla malo pokukat na net potem pa sibam tud js spat k pridem
rahlo utrujena...

uceraj je bila pri mEni patronazna sestra in je zvagala naso pupiko tko da je od nedelje pridobila 80 g
jo je ful Pohvalila kok ma lepi trebuscek pa da je prava punca no js sm pa tud hepi da je tko

aja se dolzna sm vam porodno zgodbo...no tkole se je zacelo....

sreda 17.9., 22:30 mw prime n WC....DRISKA...ok sm si rekla sm kaj tazga pojedla....grem nazaj lezat....me spet zvije zopet na WC spet driska....nc grem lezat....me enki sraufa po trebuhu poskusam zaspat.....nc me prime lulat...
grem na WC...si obrisem...in zagledam sluz...kri....uf....vsa panicna v momentu....zbudim mojga mu recem da bo treba v LJ....greva oba pod tus se zrihtava uzamem torbo in gremo veselo proti LJ....med potjo so se ze zaceli popadki...morm rect da kar hudi....moj k je vozu sm ga skoz klela ce ne zna lepse vozit.....
prideva v sprejemno js ze vsa boga sm komi hodila...me sestra pogleda...opa 4cm smo odprti....kar slecite se oblecite halo in gremo gor.......sledilo je britje..klistir....sm prou umirala tm na wcju...iz hodnika se je slisalo kako so zenske.....vpile...js sm jih probala cim bl ignorirat in ne poslsusat...moji popadki so bili cedalje hujsi...iz tiste sobice kjer so zenske sm kr usla k mojmu k je cakal v ocetovski sobi..nism mogla cist nc vec....v krizu me je tok bolelo pa popdaki cedalje hujsi...umirala sm mojga sm grabila pol em je se masiral v krizu.....no  ob treh zjutraj v cetrtek sm prsla v porodno.....takoj na mizo priklop na CTG....potem sm dobila neki cevko.....in tako sm cakala na popadke...sestre so prihajale odhajale....mi2 pa sama dva sva se borila z mojimi popdaki...moram priznat da so bili cedalje hujsi....ob osmih sm bila tako utrujena da sm jokala da ne morm vec da nimam moci...ampak so me pustili se 1 uro cakat...potem je pa prisla neka zdravnika -- ime sm pozabila...pride in rece gospa zdej bomo pa rodili....sla je iskat se eno sestro js cakam na poapdek....stisnem zadiham porinem sestra se mi uleze na trebuh zdravnica me prereze in lejo....ob 9:06 je nasa  pikica je privekala na svet............oba sva si tako oddahnila....punce ampak bolecino pa pozabis v minuti no vsaj js sm jo ko sm zagledala tako majhno drobno bitjece.....sledilo je sivanje js pa moj in Ingrid pa smo uzivali prve trenutke..ko so jo pa oblekli sm jo pa prvic podojila.......tko da se zdaj veselo dojimo.....

z mozem sva ostala v porodni se 3 ure pol sm mela koslio kar v porodni.....so mi zgoraj rihtal postlo.....no in tako sva bila do treh popoldne v porodni nato pa so me koncno poslali v zeleno sobo kjer sm bila z eno punco sm tud pozabila kako ji je bilo ime...no punca je bila Zarja....sva se tok lepo ujeli...res hvala ji za vse nasvete....in res eno prijetno skupno bivanje.......

kaj naj recem...moja nosecnost je bila zelo lepa in tudi porod ni biu ne vem kako tezek....ampak sm najbl hepi da imam ob sebi najlepšo princesko na svetu....

kdaj ste ve prvic po porodu oprale glavo-lase?????
   men doma vsi pametujejo da si jo ne smem prat 14 dni ;(

se se kaj oglAsim sibam pod tus ker me sivi ze pošteno pecejo...... papa****

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
26.9.2008 11:34:52   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3410 g)
user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image   
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3850 g)
user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3840 g)
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3245 g)
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3470 g)

user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3310 g)

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  

user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3350 g)
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena

user posted image   pinka1              -2.user posted image , PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image   5ra                    - 1 user posted image , PDP 16.9. user posted image  user posted image   

user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3180 g)
user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2490 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image

user posted image  mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1520 g) in Manja(43 cm, 1600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3590 g)

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted imagePDP 29.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3860 g) 
user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image  
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image   
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image      

user posted image   moni2b              - user posted image         

user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                   

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
26.9.2008 11:35:36   
taja1235

coko zdej pa se js jokam.....joj boga bi te prsla zdele najraj kar objet...evo enga lupčka on ibjemček od mene...user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
26.9.2008 11:53:02   
urnebes
pozdravljene! jaz sem sicer aprilčica 2009,pa sem prišla pogledat kaj ste kaj pridelale in koga še čakate, ker konec meseca se bliža...pa vidim da jih še nekaj ni na spregled...

Coko jaz sem polna hormonov in vem da me ni težko v jok spravit, sam tole kako si lepo opisala, me je na rit vrglo! Bodita močna! Ko se meni kaj hudega zgodi (čeprav to, da ti sin oz. hčerka umre mislim da je to najhuje kar se ti lahko zgodi v življenju!), se po navadi tolažim samo s tem, da bog (al kdorkoli je že tam) da ljudjem najhujše preizkušnje v življenju le takrat, ko ve da jih bodo bili sposobni preživeti! Ne razumem pa zakaj si morala čez porod, če so vedeli da je otročiček že umrl...zakaj ti niso napravili carskega reza?

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
26.9.2008 12:02:17   
KAHLO
coko....kar ne moram verjeti, pa tako srčno sem upala da bo se pr septembrkah vse odlično izteklo, ko sem zvedela za tvojo novico, me je kr pr srcu stisnilo in ko sem prebrala tvoje sporočilo, tud solze nisem mogla več zadržati, kakšno bolečino čutita v srcu ne moram vedet, upam pa da bo se kmalu oblažila, naj vama pa bo v tolažbo, da je pikica z vama in bo čuvala vaju in tvojo družinico. Želim ti vse naj naj, in upam da nas boš res v prihodnosti razveselila z kako veselo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mi smo danes zaključili s patronažno, je full dobra babnca sva se pol še kr malo začvekale, malo smo skopali, in pol je spala k treba bit.
smo pa se fino poredili smo že pri 4870 g, je rekla daje dnvno poprečno 25 g, no naša jih je dnevo pridelala 75guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da je mama prava mlekarna, o bo pa treba počasi štopat da je nau razneslouser posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
26.9.2008 12:21:59   
najina pikica*
coko...uf tut jst ne najdem pravih besed user posted image  želim vama le da bi se vajin srček kar se da hitro zacelil,čeprav verjamem,da nikoli čisto,zavedno bo rana skelela...
...držim pesti da nas čimprej razveselita z kako dobro novičko...user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
26.9.2008 12:25:10   
Lara Croft

kdaj ste ve prvic po porodu oprale glavo-lase????? men doma vsi pametujejo da si jo ne smem prat 14 dni ;(

Taja... jaz sem si jih oprala danes.... torej 7 dni po porodu... user posted image Meni je patronažna rekla, da lahko... user posted image

ČESTITKE ZA PUPIKO... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 26.9.2008 12:26:28 >

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
26.9.2008 12:26:18   
ključek
jaz sem si jih oprala danes.... torej 7 dni po porodu...

jaz sem naredila isto.....

Neposredna povezava do sporočila: 3494
26.9.2008 12:32:47   
Marsy
Mene so pa v torek na CTG-ju čist nahecal oz. se detece norčuje iz nas. Vsi so bili prepričani, ko so gledali tiste krivulje, da se je začela akcija, pol me je še G pregledal in rekel, da se odpiram in da čuti popadke. Torej lahko pričakujem v roku enega dne naraščaj...

Vsa vesela sem se odpravila domov. Popoldne se mi je začela izločati sluz, v kateri je bila rjavkasta kri in to je trajalo do naslednjega dne v ogromnih količinah. Pa sem se pozanimala, kaj to pomeni. So rekli v porodnišnici, naj pridem, ker je verjetno to že to, pa ne čutim.
CTG je spet kazal popadke, G je ugotovila, da se mi je maternični vrat stanjšal in da se odpiram, pa da je šel čep ven in da to pomeni, da bo zdaj zdaj. (to je bilo v sredo) Če pa slučajno ne bo nič, pa naj pridem nazaj v petek.

Včeraj je bil PDP, sluz se še kar ni ustavila, samo spremenila se je - zdaj ni bilo več ful rjave krvi, temveč sveža in izgledala kot ene nitke. Spet so vsi rekli: 'zdej pa se je res začelo'.

Danes petek, spet CTG. Nič posebnega. Spet so rekli, da bo zdaj zdaj. Če pa SLUČAJNO ne bo, pa naj pridem v TOREK nazaj.

Če mi ne bi obljubljali, da bo zdaj zdaj, sploh ne bi bla tako nervozna...

Kako se je pa pri vas odvijalo po teh sluzastih čepih?

Neposredna povezava do sporočila: 3495
26.9.2008 12:47:10   
ključek

pri meni je bilo tako, da je bilo te sluzi čisto malo, jaz pa že odprta, plodovnica skoraj odtekla.....čez 4 ure sem pa rodila.

želim ti, da čim prej stisneš vajin zakladek v naročje!!!!user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
26.9.2008 12:56:13   
Neža7
coko................. user posted image user posted image  tako me je žal user posted image user posted image  jaz si vsak dan zahvaljujem za svojo Nežo. Ti povem, da ima občutek, da ima Neža v sebi še najino pužiko, ki smo jo lani tudi izgubili, da ima res dvojno Nežo.

user posted image DRŽI SE IN NE POZABI, DA MISLIMO NATE IN DRUŽINOuser posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
26.9.2008 12:58:37   
Marsy
coko, menda se vsaka stvar zgodi z namenom in da je prav vsaka stvar za nekaj dobra. Vem, lahko je to pisat in da naše besede ne pomagajo kaj dosti.

Prejmi en topel objemček in z optimizmom naprej. Prav?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
26.9.2008 13:20:12   
Lara Croft

pR MENi je blo tko... najprej 2 noči lažnih popadkov.... potem v četrtek zjutraj sluz - čez cel dan..... s četrtka na petek redni popadki..... v petek dopoldne pa sem rodila..... user posted image

Verjetno je pri vsaki čisto drugače.... user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
26.9.2008 13:22:31   
Tejchy
COKO - vsaka beseda bi bila odveč...........user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .......... želim vama, da se čim prej pobereta in gresta z optimizmom naprej....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako ste rodile?
endrina

po naravni poti, brez šivov (32%)

po naravni poti, s šivi (49%)

s carskim rezom (15%)

po naravni poti,vakumsko (5%)

Število vseh glasov: 462

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!