|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
16.12.2008 21:46:37   
julci
Naše gorenjske konzervice je pa itak zgleda zametlo-beri Neli in Dodi,pa smotko Lonib,Majrim je burja odpihnilauser posted image ,Duška ma taxi službo,Makala se je zgubla,..........upam da nisem katere pozabla-saj itak ne bi bilo kaj čudnega.ja nč dobrega se ne obetauser posted image user posted image jaz pa tk pogrešam en dober čvekuser posted image user posted image

ja nč taj lepo se mejte kjerkoli že ste,vas zjutraj ob kavici preberem,če boste kaj napisale,drugač pa vsemlep pozdravček

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.12.2008 22:36:33   
Duškica
Pa še res sem bila taxist.... Sem pa danes ugotovila, da je čas, da kupim darila.....še čisto nič nimam....

Jaz vas tudi pogrešam!!!

Natasaom - kdaj bo baby??

LAHKO NOČ!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.12.2008 7:04:14   
lumpa6
mi smo imeli včeraj v šoli predstave in nisem uspela pridit na rr, sicer pa vidm da me ni nobena pogrešilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.12.2008 8:15:08   
dodi
Jutro!

Nč nas ni zamedlo ne...kvečjemu bi nas lahko odplavilo,ker je taka brozga,da ni podobno niti približno zimi...no saj ene 20 cm snega imamo tud...samo kaj ko kar naprej nekaj dežuje in je vse čoftasto...ma klinc pa taka zima...

Nataša-še malo,pa boš pestvala...juhej...dober se sliši....Srečno bejba!

Mer že vlečejo stran...grem...lep dan vam želim...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.12.2008 10:15:15   
viator
Ojal punce, da vas pozdravim...itak sem skoz v neki gužvi. Ampak drug teden bo boljše...bom na dopustuuser posted image . Komaj čakam. Darila moram tudi še mal nabavit, čestitke napisat...user posted image .

Mal sem brala za nazaj...julci - ti si tagglavna - mislim na Natašin vozičekuser posted image .

Vreme je pa katastrofalno - sem kar mal v depri, pa nej že neha deževat, no.user posted image

Lepo se imejte, nosečke, pazite nase in na svoje pikiceuser posted image .

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.12.2008 10:50:08   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

mi smo imeli včeraj v šoli predstave in nisem uspela pridit na rr, sicer pa vidm da me ni nobena pogrešilauser posted image user posted image user posted image
smo smo ,samo pozabimo vse omenit-saj veš emšooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.12.2008 21:18:43   
Laubica
ja halooooooooo smo na 2. staraniuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.12.2008 21:26:23   
natasaom
o madona,sploh vidla nisem,da vas firbec.nič še ne vem kdaj bo.jaz kar upam,da mi bodo 29.12 CR naredli.v ponedeljek zvem več.gin.mi ni delala UZ. po moje se ji je mudilo domov.pa še na CTG so me pozabil.sem bla 45 min notri..ah ja-sej bo kmal konec...ne-pol se šele začne user posted image

sem pa mal važna-končno sva kupila fotoaparat in nov rač  user posted image user posted image  sam še prklopit ga je treba .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.12.2008 21:41:43   
Duškica
Super za novi računalnik in fotoaparat, nas boš lahko zalagala s slikicami in nam delala dojenčkodiš....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.12.2008 23:28:24   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Super za novi računalnik in fotoaparat, nas boš lahko zalagala s slikicami in nam delala dojenčkodiš....
user posted image user posted image user posted image ...se strinjam...drgač pa vidim,da sem včeraj dost zamudla...in dons tud...sem imela mamo na obisku in sem morala stalno kaj iskat,ker jo že malo demenca daje in kar naprej je kakšna stvar bila pogrešana..se je našlo na najbolj nemogočih krajih in pol sem morala še zavese ji dat gor,pa je mala tako tulila-bogvekaj si je predstavljala,ko sem na stolu bentila čez firanke....sem jo morala prav stisnit k sebi,da se je potolažila...zdaj ima obdobje,če sva kja na obisku,me mora imet skoz na očeh...če ne je tak vrišč,da vsi vedo,da smo mi na obiskuuser posted image ...pozdravček vsem pogrešanim user posted image user posted image user posted image user posted image ...in miiiiirno nočkouser posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
18.12.2008 0:53:31   
neli99
user posted image  ... ja ja, sej grem spat, že odštevam dneve do počitnic ...

sonce - kaj je že to user posted image
sneg
- mamo user posted image
kahla - user posted image , jst še kar komi prnesem uno goro plenic ven z millerja user posted image  in peter pravi da ne bo gatk, da je on še dojenček user posted image
računalnik- ni ni časa, padem zvecer dol user posted image
prehlad - stalna stranka user posted image

nč natasa drži se mislim nate, pa vse ostale tudi ... a ne decembra ene tri praznujemo user posted image user posted image user posted image   a sem že kero zamudila user posted image

nč pejmo spat... user posted image

< Sporočilo je popravil neli99 -- 18.12.2008 0:57:10 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
18.12.2008 7:25:17   
fionaP
Pozdravljene vse na tej temi,

jaz bi se vam pa pridružila, če lahko?

Kriterijem, se mi zdi, ustrezam: stara sem 35 + nekaj mesecev in imam dve punčki 7 in 2 leti.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
18.12.2008 8:04:25   
lumpa6
dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.12.2008 8:09:36   
lumpa6
mi smo se včeraj celo popoldne učili družbo, jutri je vprašan, in moramo popravit ocenouser posted image user posted image user posted image

natašaom user posted image user posted image za pc in foto,

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
18.12.2008 12:17:23   
lumpa6
če ima katera voljo - samo vidospot si morte pogledat, oni pa za vsak ogledan videospot donirajo 5 centov  user posted image

http://www.radio1.si/?p=video&id=27273

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
18.12.2008 15:39:01   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: fionaP

Pozdravljene vse na tej temi,

jaz bi se vam pa pridružila, če lahko?

Kriterijem, se mi zdi, ustrezam: stara sem 35 + nekaj mesecev in imam dve punčki 7 in 2 leti.
FIONA DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image povej od kod si

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
18.12.2008 15:39:44   
Laubica
LUMPA sem gledala video-super si se spomnila,jaz to postajo vedno v službi poslušamuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
18.12.2008 18:02:42   
julci
FIONA
user posted image  
dobrodošla med nami ,ker smo velike radovedniceuser posted image pa se nam še dej malo predstavi,da se malo spoznamouser posted image .Upam da se boš med nami dobro počutla in fajn načvekala,čeprav se zadnje čase dogaja-čvek kaj je že to-a uno še pomnite tovarišiuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
18.12.2008 20:05:24   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

FIONA
user posted image  
dobrodošla med nami ,ker smo velike radovedniceuser posted image pa se nam še dej malo predstavi,da se malo spoznamouser posted image .Upam da se boš med nami dobro počutla in fajn načvekala,čeprav se zadnje čase dogaja-čvek kaj je že to-a uno še pomnite tovarišiuser posted image
...se pridružujem fionaP user posted image user posted image user posted image user posted image ...tisto o še pomnite tovariši...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
18.12.2008 21:02:36   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci

FIONA
user posted image  
...se pridružujem fionaP user posted image user posted image user posted image user posted image ...tisto o še pomnite tovariši...user posted image

al je smešno-prej je user posted image ,ko tk štrajkamo.Vam bom dala nalogo za vsakodnevno oglašanjeuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
18.12.2008 21:25:06   
hanna1
...nč bat...jes pečem potico-kokosovouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
18.12.2008 21:41:13   
Duškica
Evo, moje današnje javljanje...

Dobrodošla Fiona......odkar smo začele delat nas je skoraj pobralo, prej pa so bile ultra klepetulje in vse punce so super...

Jaz komaj čakam praznike, nakupila sem že materijal, da začnemo pečt kekse, pa nam še ne uspeva. Tako, da s keksi štertamo čez vikend (glede na to, da stalno dežuje....)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.12.2008 22:04:48   
neli99

ja fiona dobrodošla, jupi še ena z otročkom letnik 06 user posted image  ... trma kahlice in podobne teme...
... zdaj sem videla da si še ena gorenjka user posted image user posted image user posted image  ... oglasi se še kaj user posted image  

je pa res da smo lani pozimi ble vse na porodniški in smo svoje cajte naklofale 2- 4 strani vsak dan.  včas smo si rekle dobro jutro ... pa prečekirale čez dan kva dogaja, pol pa še cel večer klepetale. meni je edino žal, da se nismo kaj večkrat dobile, pa da nisem spoznala korošic. no mogoče pa še kdaj bom user posted image

vsekakor je blo več smeha ... jst to pogrešam. vedno ko sem prebrala kaj je novega napisanega sem se pred koncem vsaj enkrat na glas režala večkrat pa čisto do solz. zdej se smejimo vicem ... tisti iz življenja so bli veliko boljši. tuki mormo kregat našo natasoom ... zdej nej ti bo ... ko bo pa otroček pa bo mogoče spet kej smeha  user posted image user posted image user posted image

a ja pa smajliji so zakon

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

nč grem jst spat, sem včeri ponočvala user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.12.2008 22:16:48   
julci
čer evo pa sem vas malo podrezalauser posted image user posted image ,Neli jaz tud pogrešam naše čvekanje,......pa vice da ne govorim.Kje pa piše da se nemo spoznale,če je Nataša prišla na Koroško,pa ni vrag da se še midve s Hano nema priguncale spomladi na vaše konceuser posted image no če bote povableuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.12.2008 22:20:03   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...nč bat...jes pečem potico-kokosovouser posted image
pa se mi je zdelo da sem neki zavohala.user posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa jutr zaklučekpa mi sploh ni za it,ker sem crkjena ko user posted image v počasnem posnetku,da nev kera mislava,da mam slučajno kondicije in energije tolk ko ta smajliuser posted image user posted image user posted image user posted image .pol pa jat terc po domače sem si včeraj zvečer ob osmih šla hlače za jutr krojit,ker sem si premislava kaj bom oblekla.Nakoncu pa se mi sploh lubvo nebo jit.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.