|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
1.12.2008 20:16:40   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

vau user posted image   zelo sta lepa..samo jest raje rešujem zapuščene kužke pa rodovnik mi ne pomeni nič..nikoli nebi dala veliko denarja za kužka..pač taka sem..
imam pa rada tele kosmatince

julči mi smo pa kupili blago user posted image user posted image   upam,da te ne bo kap .

hana se je danes zvila gleženj-jo grem mal crkljat user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.12.2008 0:01:37 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
1.12.2008 20:49:33   
julci
julči mi smo pa kupili blago upam,da te ne bo kap .

hana se je danes zvila gleženj-jo grem mal crkljat

Nataša sem že vsega vajena-no vsaj upamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano da si čimprej pozdravi gleženj-srotika.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
1.12.2008 22:12:01   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Dobro jutro-mi smo tudi nocoj po nevem kolikem času spali 5 ur v kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image ne morš vrjamit-kot pravi Zrnecuser posted image user posted image user posted image
JULČI-saj vem da te kužki ne mikajo -veš ti sploh ne puščajo dlake ker se strižejo -zato bom zdaj imela pudla
DAŠABINA-super za kobacanje
dodi-Saj si že tak navajena na dvojčeke tak da ne bo panikeuser posted image
ŠTEFKA,VIATOR,HANA-sem kaj pozabilauser posted image nič lepo se imejte VSE SKUPAJ-no vsaka posebej -pa LUMAPA pa vse no sem rozika ker mi žnoder možgane zalivauser posted image

Ti, a jest sem pa luft user posted image , ampak ti je pol opravičeno, ker si bolna user posted image  (hitro pikepoke na delo) in ker skoraj vsak večer uživam pred TV ob gledanju Housa.user posted image user posted image user posted image  
JJJJJJJJOOOOOOOOOOOOJ SORRYYYYYYYYYYYYY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
1.12.2008 22:23:46   
KT
Laubica a ste kaj bolje? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 1.12.2008 22:24:09 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
1.12.2008 22:32:06   
Laubica
Ja malčku še sicer fejst hropi v prsih zato delava inhalacijeuser posted image drugač smo drugi boljši-hvala za lepe želje

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
1.12.2008 22:41:28   
Laubica
KT-nisem ti povedala -da je moja najboljša prijateljica tvoja soimenjakinja-in ko je mož moral na pošto,mu prvo ni nič štimalouser posted image user posted image user posted image user posted image pol sem mu pa razložila za kaj greuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
1.12.2008 22:43:04   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

vau user posted image   zelo sta lepa..samo jest raje rešujem zapuščene kužke pa rodovnik mi ne pomeni nič..nikoli nebi dala veliko denarja za kužka..pač taka sem..
imam pa rada tele kosmatince

julči mi smo pa kupili blago user posted image user posted image   upam,da te ne bo kap .

hana se je danes zvila gleženj-jo grem mal crkljat user posted image
Nataša-hvala bogu da smo si ljudje različni-jaz pa kupim psa -ki je primeren nam -po karakterju in potrebahuser posted image in pocartaj HANO se v mojem imenuuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.12.2008 0:01:58 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
2.12.2008 12:21:45   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pred 12 leti si mamica julci
močno pot potila,
ko si takega fejst fanta
na svet povila,
naj mu ob potrpežljivih starših user posted image
ne bo nobena prepreka prehuda,
in sestrica mala mu na vsakem koraku
nova vzpodbuda.
Dobrega zdravja,veselja en kup,
pa leta,
ko puberteta okrog njega ometa,
vzeti v dragocen zakup

.....nikoli se ne vrnejo in spomin nanje naj ostane lep....in trajen...

Miha,vse najboljše za tvoj rojstni dan...
....Blaž,Hana,B. in I.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.12.2008 0:02:22 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
2.12.2008 13:21:00   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pred 12 leti si mamica julci
močno pot potila,
ko si takega fejst fanta
na svet povila,
naj mu ob potrpežljivih starših user posted image
ne bo nobena prepreka prehuda,
in sestrica mala mu na vsakem koraku
nova vzpodbuda.
Dobrega zdravja,veselja en kup,
pa leta,
ko puberteta okrog njega ometa,
vzeti v dragocen zakup

.....nikoli se ne vrnejo in spomin nanje naj ostane lep....in trajen...

Miha,vse najboljše za tvoj rojstni dan...
....Blaž,Hana,B. in I.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest pa plonkam user posted image   vse najboljše tudi od nas 4user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.12.2008 0:02:44 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
2.12.2008 14:34:38   
hanna1
.....žal smo od včeraj ponoč tud mi v klubu bolančkov,tako da se priporočamo za pikapoke...user posted image ....najbrž še kakšen zobek dodatno zgago dela,pa teče,teče iz noska ....user posted image .....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
2.12.2008 16:57:39   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bo dovolj,ane?? pa glejta vidve korošice,da sta zdrave do druge sobote

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
2.12.2008 17:29:51   
hanna1
hvala,hvala,sam še uno pipco najdemo,da ne bo več spušala,pa smo na konju...mimogrede,kako pa tvoja Hana...tud njej pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo čimprej bolje
Laubica,a ste vi že kaj bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
2.12.2008 18:14:01   
KT
Miha ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  , pa Hani en zvrhan koš user posted image , da se hitro pozdravi.  

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
2.12.2008 19:35:53   
viator

Miha ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  , pa Hani en zvrhan koš user posted image , da se hitro pozdravi.  

Evo, da se še jaz prišlepam!!! Vse naj,naj še od nas.

Drugače se pa z tasrednjo učim - glagol - jaooooo.
Neli, a so še kje kakšne uporabne vaje za slo, mat in podobno - za osnovonošolce. Učiteljska.net - tam znam že vse na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image .

KT - Vsak večer Hausa...uhhh blagor tebi. Ko boš vse pogledala, bi se pa jaz javila za dvd-je.

Pozdrav vsem, danes grem na pilates. Pišuka, se tako težko spravim tja, pol se matram eno uro kot zverina, ampak ko je pa konec - se pa počutim superuser posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
2.12.2008 19:36:18   
viator
Ohh a dobim še eno zvezdicoo...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
2.12.2008 19:36:36   
viator
še malooo

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
2.12.2008 19:36:57   
viator
Zdej bi pa bo, menda

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
2.12.2008 19:37:34   
viator
Jeee, pa jo imam. Lepo se imejte, moram še deco uštimat!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
2.12.2008 19:55:42   
Laubica

pa še jaz pa še jaz -se šlepam -vse  naj lepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
2.12.2008 20:06:40   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: viator

KT - Vsak večer Hausa...uhhh blagor tebi. Ko boš vse pogledala, bi se pa jaz javila za dvd-je.

Viator jih dobiš kar od mene, da ne bomo Laubici še dodatnih stroškov delale (ker je že itak čisto prezlatauser posted image ), midve sva pa borih 3 km narazen.

Aja, sem pozabila dodati, da imava tako še en razlog več za kavico user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 2.12.2008 20:07:05 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
2.12.2008 20:16:27   
julci
Punce hvala za čestitke,zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pred 12 leti v teh minutah je mel pa že pol glave na svobodi,rodil se je namreč 20.19 minut.Takrat smo pričakovali Barbiko,pa jenekam hitro zrasel pimpek.Na UZ so se namreč zmotli.user posted image danes sem še v službi slišala pesem  od skupine LATINO-kdje je ljubav tu si ti,mi je blo kr toplo pri srcu,ker se je takrat ko je Miha zajokal vrteli po radiu.user posted image In me ful spominja na te trenutke.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
2.12.2008 20:16:59   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bo dovolj,ane?? pa glejta vidve korošice,da sta zdrave do druge sobote
pa še mojih 10x tolko

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
2.12.2008 20:19:05   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Drugače se pa z tasrednjo učim - glagol - jaooooo.
Neli, a so še kje kakšne uporabne vaje za slo, mat in podobno - za osnovonošolce. Učiteljska.net - tam znam že vse na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image .

tukaj je ena stran
http://www.e-um.si/

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.12.2008 20:45:30   
julci
Nataša ti morem povedat da sem danes dobila blago,sicer samo rdeče.za drugo kombinacijo pa bom improvizirala.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
2.12.2008 21:03:15   
neli99
ojla, naša kišta (čarunalnikuser posted image ) se je spet odločil da ne bo delal, na danes pa spet vse bp user posted image  ... sploh ne nuca servis, sam mal more preležat user posted image

punce hvala vsem za čestitke. evo še mal tortice za vas user posted image user posted image . smo praznovali, nataški so bli najbolj všeč baloni, peter je pa torti pojedel skor vso smetanouser posted image .

miha in mami julči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... evo za vsakega neki, čestitke tudi ob vajinem prazniku.

joj kaj v totem mb taki bacili razsajajo, laubica se bo treba preselit  ...user posted image user posted image  ... a ti vagoni pikapok že kaj pomagajo?

mi smo ok ... pri nas je dež... pa grmi vmes user posted image  in baje stara ljudska modrost pravi: če pozimi grmi, se hude zime bati ni, tako da user posted image

viator nekje na strani otroci je cela stran linkov ... da vidim če znam jst to prpopat user posted image

tukaj

no neki je tole pobarvan, pol menda dela ...

na pa sem spet pozabila če sem še kej misnla povedat  ...
pridne bodite. user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.12.2008 0:03:34 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?