julci -> RE: Mamice po 35. letu (24.11.2008 22:20:33)
|
Danes ko sem šla iz službe se je pred mano zgodila prometna,sta dva trešla skupaj,nastradal je pleh.Čez 4 kilometre pa pelemo v koloni 5 avtomobilov,jaz zadnja,ma na števcu sem mela okol 35 km na uro pa pred mano zanese cliona,pa zgleda šofer ni mel prakse za sneg in je v paniki stopil na zavore.Misli da sem v stotinki sekunde vidla ko ga je zbrisalo v obcestni jarek.Sama sreča da nimam navade vozit na prekratki razdalji,ker bi jih še sama dobila stran,ker je mene tud malo zaneslo,samsem sam nogo z gasa dala,pa da se je avto sam ustavil.Je pa bla ledena plošča pod snegom.Sam sem pa rekla kultura šoferjev pa na takem nivoju,da ti slabo postane.Sama sem šla pogledat če je vse vredu z njimi,hvala bogu jima ni bilo nič.Ni pa nihče niti obstal,da bi vprašal če rabita kakršnokoli pomoč.V tistem ko sem se prepričala da je vse ok z njima sem odpeljala naprej,da nisem ovirala promet,sem pa pozabla pustit telefonsko,če bi rabla pričo,ker policaji itak najraje napišejo,da je bila neprilagojena hitrost.
|
|
|
|