dodi -> RE: Mamice po 35. letu (25.8.2008 22:59:06)
|
V sredo smo se odpravili na izlet na morje...kopali smo se v Portorožu,se šli peljat z ladjo v Piran,smo si ogledali školčišče,pa ribice v morju...bilo je super... Ponoči pa smo pokasirali laringitis...no to poznam in smo pregurali skozi...stanje pa se je potem slabšalo in v petek smno Vido odpeljali k Z....hotel mi jo je poslati v bolnico,ker je imela saturacijo samop 91%...to sem odklonila in podpisala,da jo peljem domov na lastno odgovornost,čeprav sem v torbici imela napotnico v primeru poslabšanja...meni se je zdela čisto ok,razen tega da je b pljučih malo piskalo...diagnoza je bila bronhiolitis...v soboto skoraj dobra,brez vročine...mene pa pekla vest,če le nisem naredila narobe,da je nisem peljala naprej v lj....cele noči nisem zaspala,ker sem poslušala kako diha,pa pumpice,pa AB,pa inhalator....v nedeljo pa je spet imela vročino,pa hudo je začela kašljati,tako da je na koncu potem bruhala...in spet panika,strah...po kosilu sva jo peljala kar na vrazov trg na pediatrično...tresla sem se od strahu,da pa le nisem naredila prav,ko je nisem že v petek peljala...tam jo pregledajo in bronhiolitisa se ne sliši več,saturacija 95%-100%---infekcija zgornjih dihalnih poti....zdravnica me je pohvalila,da smo to tako dobro sami speljali in jo izvlekli iz najhujšega...HB za inhalator..... sEDAJ SE ŽE ZDRAVIMO...SMO ŽE NAGAJIVI,RAZIGRANI...IN TO JE MENI NAJBOLJ VČE..............
|
|
|
|