|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
27.8.2008 22:23:43   
dodi
Ja,ja...saj vem...user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 101
27.8.2008 22:27:06   
Duškica
Jaz mislim, da ne moremo mimo tega - dojenčkodiš imač v vsakem primeru tudi, če imaš doma že kopico otrok.
Jaz sem si zmeraj želela tri otroke. In, ko sem dobila tretjega sem mislila, zdaj pa je to to.......pa imam spet dojenčkodiš - saj ne morem verjet....

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 102
27.8.2008 22:27:45   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Grem jest pašteto. Malček se je dojil 45 minut - shirala bom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image --dober večer user posted image -pozdravljena TRIŠ ,smo te veseleuser posted image user posted image user posted image ,prav tako pa tud tega,da se je natasaom oglasila-upam,da sta z možekom uspešno prebrodila krizo in želim vama čimbolj mirne in zadovoljne dni,predvsem pa se veliko pogovarjajta z dosti strpnosti-predvsem pa uživajta drug z drugim...pa tako,kot pravi majrim-najprej je treba uredit ljubezen,pol pa tud drugo z veseljem človek želiš,otroček ni rešitev za težave,ti ga pa privoščim,da vama rata,res user posted image user posted image user posted image

jes sem pa čist zlomljena od sankanja včeraj na Rogli-to se ne da povedat,je treba probat-sem skor čist usra....na user posted image user posted image in se na prvi ridi zaklela,da če ne bom nalimana na smreki,v življenju ne pomislim več na kak adrenalinski spust,ampak...pol sem se še 2× spustila s sodelavkouser posted image -vseeno je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -dons sem pa ...joooooj-vsako mišico in koščico čutim...pol smo imeli še večerjo v hotelu Pod Roglo in tam smo pa res uživali v hrani in šef nas je vedno znova presenečal z pokazanim ambientom-v bistvu nas je zvabil po vsakem hodu od mize in smo imeli res tak ..slow food...sem ogromno pojedla,pa me ni nikjer nč tiščalo,pa še z alkoholom me niso posiljevali,ker so vedeli,da še dojim in sem dokazala,da se človk lahk imaš super in odštekano tud brez alkoholne omameuser posted image user posted image

en detajl-hruška v viljamovki in segrevaš-kako diši...no jaz sem sam vohala user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:53:32 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
27.8.2008 22:46:20   
Duškica
Hanna - user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti si pa res uživala!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 104
27.8.2008 23:08:19   
hanna1
...ko bi bilo več takih dni v letu user posted image user posted image user posted image

drgač pa še to--pridem včeraj domev in ati meni hiti kazat slikce za osebno-je še namreč nimamo za Hano user posted image .Rečem dobro in grem dojit naše dete-ob pol 1 ponoči user posted image ...in ko jo tako božam po glavici,se mi prsti zahakljajo za nekaj in ....pogledam natančno in ...tipi (ati in babiuser posted image )so šli mali dat uhančke v uho-človk res ne smeš od bajte,si že nekaj zmislijouser posted image .....dons sva pa imeli še cepljenje,ki ga je pogumno prestala z polminutnim jamranjem imamo pa pri skoraj 15 mesecih 9,6 kg in 78,5 cm....ni še padla magična meja 10user posted image kg-glede na njeno presnovo nič čudnega...se enkrat pošteno naje,pa trikrat user...je,pol pa se zrediuser posted image user posted image --zato pa lahko bolj lahkotno šviga sem in tja in včasih kar izpuhtiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 105
27.8.2008 23:10:15   
hanna1
grem spat,lepo noč vsem in.....upam,da dojenčkodiš kje tud obrodi sadove user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 106
28.8.2008 7:53:21   
Duškica
Dobro jutro - kuham kavo!!

Samo, da vas pozdravim. Danes grem prej od doma, ker iammo jutri in v soboto pri nas nogometni turnir in grem pomagat pripravljat. (pakete za srečelove,......)

Mogoče se vam vmes kaj javim iz službe.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 107
28.8.2008 17:31:27   
julci
dannnnnnnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smo ga dobli nazaj,ga je pa Miha zabasal z močnimi virusi,tk da ga zato nismo moglui vklopituser posted image
morem povedat da sem vas močno pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja ko tehnika crkne je pa tk,da bi jo najrajš zgrizouser posted image
Vsem ki ste praznovale +1 user posted image vse naj naj,in ogrooooooooooooooooomno poskočnih dni

Pa naj vaši dojenčkodiši obrodijo pokakane ritke .

Hana vidim da ste močno uživali,mene glih v lesu pripelejo domov.ne prenesem adrenalina in vsega kar ne morem met pod kontrolo.user posted image ne smejat

Duška si uganla da sem svojo mašinco gonla,gremo jutr na rojstni dan,pa semdarilo kr zašilauser posted image mala je pa vesela,ko je prišla na probo.Sem ji sešila krilo in 7/8 hlače ala rebeldeuser posted image .Bom slikala pa dala v album.upam da bom mela čas.

Nataša welcom back,naj se pravljica nadljuje.Pa upam da me ne obesiš-saj veš zakajuser posted image user posted image user posted image se slišiva.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 108
28.8.2008 18:53:17   
Laubica
Sedijo Slovenc, Bosanc in Srb v gostilni in ga pijejo.

Bosanc eksa svoje pivo, vrze prazen  kozarec v zrak, potegne pištolo, nameri
v kozarec in na tla padejo koščki  stekla! Potem reče: "Hja, mi Bosanci res
nimamo bogate države, ampak si pa vseeno lahko privoščimo tolk kozarcev, da
ne rabimo iz istega dvakrat pit!"

Ok, pijejo drugo rundo. Srba je Bosančevo dejanje očitno navdušilo,saj tudi
sam na hitro eksa, vrže prazen kozarec v zrak, potegne  pištolo, ustreli v
kozarec, da se ta raztrešči na tisočkoščkov. Potem  reče: "Jah,  tudi Srbija
sicer ni bogata država, pa vseeno tudi  Srbi lahko pijemo  vsakičiz drugega
kozarca."

Pijejo tretjo  rundo.
Tokrat eksa Slovenc,  potegne iz žepa dve pištoli, nato ustreli Bosanca in
Srba ter reče: "Slovenija je res majhna država, toda teh kurčevih  Srbov in
Bosancev mamo tolk, da nam ni treba z istimi dvakrat pit!

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 109
28.8.2008 21:12:54   
dodi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa znaš nasmejati!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 110
28.8.2008 21:54:26   
Duškica
Samo bi vam voščila LAHKO NOČ!!!

Danes sem imela ful naporen dan in grem izjemoma prej spat kot navadno. Jutri pa moramo bit že ob 8h na Železničarju, ker imajo otroci turnir. Sploh nevem kako bom vstala.

Pa še noga me boli. Sem danes pretiravala in sem bila cel dan na nogah. V torek ob 8.45 sem naročena pri ortopedu.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 111
28.8.2008 23:08:32   
hanna1
Dober večer user posted image user posted image user posted image ............
Prišla glih iz službe moram otroka nahranit....so me štopali...morm jes malo preverit,sem vidla,da imamo noter prometno,ki velja do 8.9.2007,a ni zdaj že 2008user posted image user posted image user posted image user posted image -pa ni panike,policaj ni nč zamerkal user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 112
28.8.2008 23:20:00   
hanna1
julci,sam da rač.dela,je precej malo čveka tu gor,ko te niuser posted image user posted image user posted image -no pa sej so druge tud pridne user posted image user posted image user posted image ,da ob službi in malčkih še najdejo čas za malo čvekauser posted image .....Duškica.....ne pretiravaj,delo počaka,zdravje pa ne,pri kolenu lahko čez leta čutiš posledice
Laubica....user posted image user posted image user posted image user posted image ,vedno nekaj dobrega najdeš....grem jestuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 113
29.8.2008 8:39:45   
Laubica
PUNCE DANES ZJUTRAJ 29.8. JE MOJ SINE 1. REKEL MAMA tak sem srečna

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 114
29.8.2008 12:07:31   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..t5ako sem bila jaz tri dni nazaj,ko je začela šetat po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 115
29.8.2008 13:48:04   
Laubica
NEŽA ČESTITKE ZA TO DA SI SAMA SHODLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 116
29.8.2008 21:19:46   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Timon

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 117
29.8.2008 21:20:40   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..t5ako sem bila jaz tri dni nazaj,ko je začela šetat po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image
bravo Neža,zdaj pa počasi s sigurnimi koraki dogodivščinam nasproti

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 118
29.8.2008 21:26:40   
julci
Mi smo bli pa dans na rojstnem dnevu ,smo se mali narežali,ko je svojo rit guncala po taktu.Zdaj se že vrti okoli svoje osi,ko pleše,pa osvaja višave(beri leze na kavč,iz kavča pa na naslonjalo,mama pa dobiva sive lase.Pa gre po stopnicah,da se drži za ograjo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 119
29.8.2008 21:26:52   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -Neža...Timon,to bo še dooooolgo tvoja najljubša beseda in osebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 120
29.8.2008 21:29:49   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Mi smo bli pa dans na rojstnem dnevu ,smo se mali narežali,ko je svojo rit guncala po taktu.Zdaj se že vrti okoli svoje osi,ko pleše,pa osvaja višave(beri leze na kavč,iz kavča pa na naslonjalo,mama pa dobiva sive lase.Pa gre po stopnicah,da se drži za ograjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -Zala-user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 121
29.8.2008 21:32:58   
Laubica
JULCI-bi našega  mogla videt,kak sliši glasbo -bilo kakšno začne migat,najlepši je ko se vstane in drži nečesa in z ritko migauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hana -upam da bo res tako-tašča že pravi da je izredno na mene navezan in da sem jaz v njegovem življenju najpomembnejša.Sem rekla 1. je možev ,ta pa bo moj in ga ne damuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 122
29.8.2008 21:53:07   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo vse mame isteuser posted image user posted image user posted image
julci...naša je nora na muziko..še ko so reklame na tv začne migatuser posted image user posted image user posted image ...o plezanju pa raje ne bi,ker ji je že nekaj časa hobi,da zleze na kavč, od tam na mizo in za konec na okno user posted image ...zdej je pa sploh važna,ko hodi...vse je njenouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 123
29.8.2008 21:54:24   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Timon

BRAVO!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 124
29.8.2008 22:33:37   
dašabina

o ooo kako lepo se kar topim....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.