|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
2.11.2008 23:25:10   
hanna1
....zjutra....se čujema.....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.11.2008 23:32:08   
KT
majrim pusti ti facebook tam že vse poznaš user posted image  Ne glede na vse sam, da si uredu user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.11.2008 23:34:24   
KT
Pičica naša bo mehankarca user posted image  - spljoh jo ne mormo prepričat, da obstajajo še druge igrače user posted image

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.11.2008 10:01:25   
Laubica
NELIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo user posted image
KT-lepa slikca

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.11.2008 20:28:45   
viator
Ojla punce,

tele počitnice so minile kot blisk. Spet smo na starih tirih...user posted image

Neli - kot so že rekle ostale punce..prvi dan je najtežji, potem pa itak not padeš in gre, boš videla. Kar pogumno....

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Pičica naša bo mehankarca user posted image  - spljoh jo ne mormo prepričat, da obstajajo še druge igrače user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image - pri nas je podobno....orodje je zakon.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.11.2008 20:32:52   
viator

majrim pusti ti facebook tam že vse poznaš user posted image  Ne glede na vse sam, da si uredu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj pa je boljši facebook?
Lepo, da si se javila...pa da si OK - to je najvažnejše.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.11.2008 21:12:42   
dodi
Neli-kako je bilo?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.11.2008 21:27:29   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Neli-kako je bilo?

Mogoče pa je kar ostala v službi......user posted image user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.11.2008 21:30:31   
hanna1
dober večer user posted image user posted image user posted image

...smo globoko na drugi strani user posted image --dnevi so pa tako kratki,da ko se jaz spravim na zrak,je že noooooočuser posted image user posted image ...ampak sem mela dons obisk user posted image me je obiskala ena mala klepetulja user posted image ...oziroma Hano...sta se nadojenčkali in navozičkali....in tudi malo ravsali ,sam ni bilo treba vlečt narazen...Zala in Hana...kot ponavadiuser posted image

Neli-kako je bilo?

upam,da je dobro preživet prvi in drugi dan in mislim,da se neli vneto crklja s svojima malčkoma in ne utegne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.11.2008 21:30:46   
julci

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je treba zgodaj začetuser posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.11.2008 21:32:45   
hanna1
P.S.NISMO BILE VEČ TAKO GLOBOKO--HVALA Duškica-------benti črke user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.11.2008 21:33:14   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Neli-kako je bilo?

Mogoče pa je kar ostala v službi......user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim daji dan mine s svetlobno hitrostjo-ne treba taeboauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.11.2008 21:34:15   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je treba zgodaj začetuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image --še dobro,da ni uporabila kladivauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.11.2008 21:35:57   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

P.S.NISMO BILE VEČ TAKO GLOBOKO--HVALA Duškica-------benti črke user posted image
a te kaj j....e...b.....euser posted image user posted image user posted image

jaz si bom tud bučo odšravfala,tk me boli grlo,pa zgleda da me je začela še vročina kuhat.Bo treba hitro v postlo,jutr če bo slabš pa k dežurnemuuser posted image da popizdiš v sekundi 20

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.11.2008 21:37:43   
julci
Hana sam najini maliki sta pa svetovni,moja je celo pot klicala Hanouser posted image Hana bi pa itak kr zraven naju šlauser posted image Bo treba prej kot v mescu ponovit obiskuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.11.2008 21:38:20   
julci
evo Neli smo zbezale na planouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.11.2008 21:40:05   
hanna1

a te kaj j....e...b.....euser posted image user posted image user posted image

jaz si bom tud bučo odšravfala,tk me boli grlo,pa zgleda da me je začela še vročina kuhat.Bo treba hitro v postlo,jutr če bo slabš pa k dežurnemuuser posted image da popizdiš v sekundi 20

...ja ja ,drugič boš pa spila moje arcnije,pa ima,da je hin...bacili al pa ti,eden bo ziher podleguuser posted image user posted image user posted image --drgač pa hitro pod kovter,da se boš pošteno naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.11.2008 21:41:24   
hanna1

Hana sam najini maliki sta pa svetovni,moja je celo pot klicala Hanouser posted image Hana bi pa itak kr zraven naju šlauser posted image Bo treba prej kot v mescu ponovit obiskuser posted image
...kolk časa je naša tulila...dobesedno....sem jo komaj pocajtalauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.11.2008 22:01:43   
stephany
Hojla!

Najprej user posted image user posted image user posted image  za Neli - upam, da je v službi lepo steklo in da si "kar not padla" ter da te tvoja sončka ne pogrešata preveč!

Pri nas doma smo pa v teh dneh na veliko obiskovali WC - najprej je drisko dobil naš ati, čez dva dni jaz in nato še Klemen, ki je poleg tega še 2x bruhal. Je bilo pa to ravno pred prazniki, sva ostala dva dni doma in mi je bilo kar malo neprijetno, saj je izgledalo kot da si hočem podaljšat praznike user posted image . Potem pa ni veliko manjkalo, da tudi v ponedeljek ne bi šla delat. Me je v nedeljo klicala varuška, da tudi že dva dni driska. Ok, ni panike, sem si mislila, bom pač malega peljala k moji mami. Jo kličem in kaj izvem - tudi ona virus z drisko in bruhanjem. Mislim, ko ima user posted image  mlade jih ima običajno res več. K sreči je nato priskočila druga babica in postala varuška za dva dni. Drugače je bilo vse v redu, le mali ni hotel spat čez dan. Včeraj 20 minut v vozičku, danes pa čisto nič user posted image , pa skoraj dve uri ga je vozila okrog. Uboga babica! Ko sem prišla iz službe se je pa malo priklopil, nekaj časa sesal in padel v "komo" za skoraj tri ure!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.11.2008 22:11:46   
julci
Stephany srotiji,ste jih pa dobro fasali,sam jaz se sploh ne čudim več.Po koroškem tud ful črevesnih obolenj razsaja,trkam na les.da ne fašemo kaj bek.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.11.2008 22:12:54   
julci
...ja ja ,drugič boš pa spila moje arcnije,pa ima,da je hin...bacili al pa ti,eden bo ziher podlegu
pol bom ziher jaz prejuser posted image user posted image rajš nem probava.
grem lekadol vzet pa ajatutaja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.11.2008 22:13:53   
julci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nočko in lepe sanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.11.2008 22:29:40   
stephany

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nočko in lepe sanjeuser posted image user posted image

... se pridružujem...

Julči, pa drugače, si sedaj v redu?

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.11.2008 22:44:30   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

... se pridružujem...

Julči, pa drugače, si sedaj v redu?

še kr strašim tukajuser posted image

drugače sem ok,mleko si morem pumpat,ko začutim da mam polne prsi,drugače pa me žleze malo še bolijo,pa ni več take sile.Sem si pa devala zeljne obkladke gr in so umirli vnetje.zala je tud dobro vse skupaj prenesla,ji je pa zdaj v tolažbo pred spanjemflaša čokolinota,polse pa stisne pod majco k mojim zizam ,jih poboža in pravi ada,ada(rada,rada)Ne morš verjet,sam mam kr cmok pol.Fehta pa ne več.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.11.2008 9:41:34   
Laubica
še kr strašim tukaj

drugače sem ok,mleko si morem pumpat,ko začutim da mam polne prsi,drugače pa me žleze malo še bolijo,pa ni več take sile.Sem si pa devala zeljne obkladke gr in so umirli vnetje.zala je tud dobro vse skupaj prenesla,ji je pa zdaj v tolažbo pred spanjemflaša čokolinota,polse pa stisne pod majco k mojim zizam ,jih poboža in pravi ada,ada(rada,rada)Ne morš verjet,sam mam kr cmok pol.Fehta pa ne več.
Ojej kako zlato pupo imašuser posted image user posted image user posted image -pa fajn da si boljše
ŠTEFKA -tudi vam želim da ste vsi okuser posted image user posted image user posted image
NELI-pa vidim da nima časa tako kot me ko že delamo nimamo več nič časauser posted image
Groza zdaj sva se z prijateljico dogovorile da vsak petek se MORAMO OBVEZNO VIDET ker otroka si to zelo želita -ker naš se kar joka ko se samo za 5 min. srečamo in poslovimouser posted image
Kuham paslulj-tak da bomo imeli glasbeni večeruser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Marmelada
dejzi

Kdaj ste svojim malčkom ponudile marmelado? (v komentar prosim napišite ali je bila domača ali kupljena)

prej (23%)

10m (10%)

11m (7%)

12m (21%)

13m (8%)

kasneje (32%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!