taškica
|
Ojla punce! Vam moram poročati, da medtem ko sem ven padla pri Janci, sem še sama doživela en mobbing s strani moje (druge) šefice; ki pa je zapovrh še zdravnica! Me je klicala po mesecu dni (sem namreč na bolniški), da je bila na dopustu, da prej ni mogla (to je bil en sam bla, bla), pa da je šele zdajle zvedela, da sem doma (kar tudi ni res). Pa da jo zanima od kdaj je nosečnost BOLEZEN? Pa da če se mi zdi, da sem kr umrla al kaj? A ne bi mogla pridet vsak kej še naredit (sem del vodstvene ekipe, to je moja 3 nosečnost, ki je pač dvojna in obe drugi sem predelela do konca, ker me gineko ni nič šparala). Skratka in da kaj je zdej mislim, da bom tri leta doma al kaj. MI je film polčil, dobesedno. Ampak ne na primitiven način. Sem ji povedala, da se ne ukvarjam samo z gospodinjstvom (pa tudi če bi se) in da nisem in ne mislim umreti (to je bil catch zaradi intelektualnega dela - če si noseča in imaš otroke si najbrž mal zaostala oziroma "glupa"). No in še zaposlena sem v javnem zavodu. Naj gre vse nekam, resnično. Sem pa res jezna, ker nihče mi ni bil še nikoli za nič hvaležen, pa če tudi sem naredila 100 neplačanih nadur. Zato bodite pametne, ne delajte nič več od zapisanega, sploh pa nobenih nadur in nočnih ali kaj podobnih. Ta svet je zmešan, dobesedno. Pa se spet opravičujem za moj izpad emocionalnosti, ampak se mi zdi res že vse skupaj neumno.
|