|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
8.10.2008 17:27:42   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: mary12

A mi lahko kdo pove kje lahko preberem svoja ZS sporočila? Prosiiiim

Zgoraj imaš moja ringaraja.  Klikneš in je ti spusti seznam in notri imaš zasebna sporočila klikneš ka se ti more odpreti. Upam da sem napisalo tako da razume še kdo drug kot samo jaz. 

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 851
8.10.2008 18:44:09   
Anonimen
Heeeej!
Tu Anonimna 23.5.
Danes sem imela pregled in sem vidla svojo user posted image user posted image user posted image user posted image Srček dela, moja pika je velika 10,3 mm. Datum je ostal uraden 23.5. Tista, ki bo delala seznam prosim, če me dopiše.
Rzakrit se še pa ne morem, ker še nisva nikomur povedala in ker moja mami bere forum tu pa tam pa bi glih na moj post naletela (ziher kaki murphijev zakonuser posted image ).

Girly hvala za spodbudo! Pa tud ostale babike! zlate ste!user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
8.10.2008 19:04:19   
maja1488
Sicer ne vem, mogoče sem se samo res fejst najedla ampak meni se je včeraj in danes ful trebuh izbočil. Ko gledam kolegico, ki bo rodila februarja, lahko rečem, da je moj večji. In ful me boli koža odznoter.

A se vam že kaj pozna?
V prvi nosečnosti se mi je bolj pozno kot se spomnim. Šele v kakem 4 mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
8.10.2008 19:11:09   
Anonimen
Maja meni se tud že pozna, pa se mi v prvi user posted image tud ni dooolgo...

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
8.10.2008 20:01:42   
copka
mani2- zelo si pridna s seznamom. Bi me lahko dodala tam, kjer je najvec guzve?user posted image  Na 1.5.

Sem bila v pon na pregledu in je mali bil velik 3,39cm. Videla sem glavo in prstke. Se sedaj komaj verjamem, da nekaj raste v meni.
Sem ravno gledala zakaj me srbi trebuh, pa vidim, da me elastika tisciuser posted image

V glavnem, sedaj se odlocam kam poklicat za nuhalno. kam boste sle ve?

Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 855
8.10.2008 20:18:25   
cebelica82
U_SURDI...ja, do jutri je datum še uraden, pol bomo pa vidli, sem eno koliegico zdravnico vprašala, kako ginekologi določajo datum, pa mi je rekla: minus 3 mesece plus deset dni od prvega dne zadnje menstruacije, kar pomeni, da bo malo kasneje, 22.5, sicer pa bomo res videli jutri.

drugače pa sem kar vredu, slabost se me je lotila komaj v teh dneh, pa to najhuje sredi dneva!! tik pred kosilom,....mislim...obupno, nič ne morem do konca pojest...user posted image  pa ti, kako si? prvi pregled že mimo? nisem redno čekirala foruma, tak da ne sledim natančno, kaj se dogaja...

komaj čakam jutri, da vidim mojo user posted image ......sem že kar nestrpna....

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
8.10.2008 21:14:06   
zamišljena
lep pozdrav jst bi prosila če je imela kakšna katere boličine v sp.delu trebuha med nosečnostjo user posted image alije to kaj narobe?????lep pozdrav

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 857
8.10.2008 21:23:56   
mani2
1.           Carpe diem                (1. , ? )               15.10.                  20.10.
2.
          ella.                            (?. , ? )                    ?                            ?
3.           Maj_taj                      (?.  , ?  )                  ?                           ?
4.           FLASK_A                    (2. , 1  )               18.9.                         ?
5.           PC Baby                      (?.  , ?  )                  ?                           ?
6.           Pikicapokica6            (2. , 1 )               12.11.                  21.10.

7.           copka                          (?  , ?  )                   ?                             ?

(odgovor članu zamišljena)
Neposredna povezava do sporočila: 858
8.10.2008 21:38:11   
zamišljena
ami lahko kdo odgovori???????????????????plosimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
8.10.2008 21:41:19   
Anonimen
Zamisljena jaz sem imela krče kot pri menstruaciji v prvi user posted image . Zdaj me pa samo tu pa tam špikne ob boku, da se težko premaknem a hip. To je to. Če te skrbi, se ne boj vprašat ginekologinje!

Neposredna povezava do sporočila: 860
8.10.2008 21:52:21   
mani2
Poizkušam spravit gor seznam pa nekaj heca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
8.10.2008 21:58:06   
Anonimen
Mogoče ga probaš dat kot citat pa zraven vstavljaš nove podatke preden objaviš?

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
8.10.2008 22:05:19   
mani2
             user posted image              MAJSKE NOSEČKE ZA   user posted image  

PDP                  IME                               (št. ,št. )                  PREGLED                NS

01.05.
1.  user posted image       Carpe diem                (1. , ? )                       15.10.                  20.10.
1213.user posted image          ella                           (?., ? )                    ?                            ?
3.user posted image          Maj_taj                      (?. , ?  )                  ?                           ?
4.user posted image          FLASK_A                    (2. , 1  )               18.9.                         ?
5.user posted image          PC Baby                      (?. , ?  )                  ?                           ?
6. user posted image         Pikicapokica6            (2. , 1 )               12.11.                  21.10.
7. user posted image         copka                          (? , ? )                   ?                             ?
02.05.
8.user posted image          vanilla                        (1. , 0 )                24.10                 24.10

04.05.
9.user posted image          Rosi*                          (1. , 0 )                 02.09                 14.10.    

05.05.             
10.user posted image       Maj09(28.let)           (3. , ?  )                     ?                           ?
70
71.user posted image       baba84                       (2.  , 1 )               05.11                   23.10
12.user posted image       user posted image                                 (?. , ?)                    ?                         ?

06.05.  
13.user posted image       polna_luna                (?. , ? )                12.09.                 27.10.

07.05.

14.user posted image       girly                            (1.  , 0 )                05.11                     NE
15.user posted image       piikapolonica             (?., ?)                11.09.                    ? 
9899.user posted image        heln                            (?., ? )                27.10.                   27.10.

17.user posted image       mucka25                    (2. , 1 )                06.11.                      20.10. 

08.05.
18.user posted image       Leela                          (2. , 1 )                09.10.                          ?
19.user posted image        pena                    (?., ? )                10.10.                      27.10.
09.05.      
20.user posted image       mani2                         (2. , 1 )               30.10.                      27.10.
21.user posted image       andrejka_237           (1. , ? )               25.9.                            ?
22.user posted image       mayflower                 (2.  , 1 )               01.10                           3.11.
23.user posted image       BarbyD                       (2. , ?)                   ?                                  ?

10.05.
24.user posted image       psaša                          (2. , 1 )                  07. 10.                             ?
25.user posted image       Auser posted image                      (2. , 0 )                 18.9.                         15.10.           
26.user posted image       BIA79                         ( ?. , ? )                  25.9.                           ?
27.user posted image       majuška10                ( ?., ?)                 01.10.                             ?

11.05.
28.user posted image       rožmarin                    ( ?. , ? )                 08.10.                                ?
29.user posted image       ledenka                      (1. , 0 )                 14.10.                            5.11.
12.5.
30.user posted image       mary12                      (?., ?. )                 07.10.                               ?
13.05.    
31.user posted image       mica77                       (?., ?. )                   ?                                     ?

14.05.
32.user posted image       Anonimnauser posted image       (?., ? )                    ?                                 ?
33.user posted image       ptejka                         (?., ? )                 09.10.                             ?
34.user posted image       Anonimna      (2.  , 1  )              14.10.                           ?

15.05.
35.user posted image       anonimna                  (?, ?  )                 15.10.                            ?
36.user posted image       alijana                        (2. , 1 )               21.10.                           ?

16.05. 
37.user posted image       AKPuser posted image                     (3. , 2 )               06.10.                          27.10.
38.user posted image       sibirka                        (1.  , 0 )              03.11.                          4.11.

17.05.
39.user posted image       rozcaa                        (1. , 0 )             06.10  in 21.10              ?
40.user posted image       taškica                       (3.  , 2  )                ?                                 ?
222
223.user posted image       maja1488                  (2. , 1 )              17.11.                       6.11.

18.05
42.user posted image       Anonimna                  (3. , 2 )               15.10.                                ?
43.user posted image       tija75                         (2 , 1 )                26.09.                                 ?

19.05.
44.user posted image       U_SURDI                   (3. , 0 )               13.10.                               ?
45.user posted image       cebelica82                 (1.  , 0  )             09.10.                                ?
20.05.
46.user posted image       lananai                       (1.  , 0  )            13.10.                               ?
21.05
47.user posted image       BIA79                         ( ?. , ?)               03.11.                                 ?

23.05.
48.user posted image       Agrojuhica                  (?., ? )                  ?                                      ?

22.05.
49.user posted image       Poloma                       (?. , ?  )             3.10.                                   ?

23.05.
50.user posted image       Anonimna                  (? , ? )                      ?                                         ?

24.05
51.user posted image       anonimna                  (?. , ?  )                  ?                                        ?

25.05.
52.user posted image       pokica_                      (1.  , ? )                1.10.                                   ?
53.user posted image       tea                             (3.  , 2 )                  ?                                        ?
270271 .user posted image       five                             (?. , ?  )                  ?                                      ?
55.user posted image
56.user posted image       pikonina                     (1. , 0)                 20.10.                                ?

29.05.
57.user posted image       Majch                         (0. , 0 )                   ?                                         ?
58.user posted image        mojmaček                 (2.  , 1. )               05.11.                                  ?

XX.05.
59. user posted image      Anonimna                  (?., ? )                     ?                                       ?
60.user posted image       žanka(32 l.)              (3.  , 2 )                  19.09                                 ?        
61.user posted image       Katha                        (1.  , 0 )                   2.10                                ?
62.user posted image       annya                        (?.,? )                     ?                                   ?
63. user posted image      Lalica 1                      (?. ,? )                 26.9.                                 ?
64.user posted image       Rebeka_                     ( ?., ? )                    ?                                        ?

SKUPAJ:64.

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
        NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
        NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
        MAMA.SI                       NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
              vloga S-1/1
              priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
              vloga S-1/2
              Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil mani2 -- 8.10.2008 22:25:17 >

(odgovor članu mani2)
              Neposredna povezava do sporočila: 863
              8.10.2008 22:10:44   
              zamišljena
              hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
              Neposredna povezava do sporočila: 864
              8.10.2008 22:12:01   
              zamišljena
              zanima me v katerem mescu se začnejo slabostiuser posted image

(odgovor članu mani2)
              Neposredna povezava do sporočila: 865
              8.10.2008 22:18:31   
              Anonimen
              Zamišljena če jih že nimaš, jih mogoče ne boš imelauser posted image Naj bi bile od 0-3 mesece... 

Neposredna povezava do sporočila: 866
              8.10.2008 22:44:07   
              zamišljena
              sedaj jih še nimam mislm sem tam nek pomojem 2 tedna noseča mesec ,morm jutri poklicat za pregled.sam se mi pa kr veli spi hitro ratam zaspana in mi kar hrana dosti pače.slabosti pa nič .

(odgovor članu Anonimen)
              Neposredna povezava do sporočila: 867
              8.10.2008 22:48:23   
              zamišljena
              oprosti za malo napak preh v psianju hehehuser posted image tudi cigarete normalno kadim nič kej da mi nebi pasale normalnouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 868
              8.10.2008 22:56:21   
              mani2
              punce jaz sem obupala nad seznanom kot ste opazile karkoli pošljem gor je čisti zmazekuser posted image . Tista kar pa bi moglo iti gor pa mi noče poslatiuser posted image . Jaz se opravičujem vendar mi ne gre in ne gre mi kar neke napake javlja. Mogoče pa bo uspelo kateri drugi z več znanja kot ga imam jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 869
              9.10.2008 7:25:37   
              mary12
              mani2 najlepša hvala....zj me je kr mal sram. Navodila so bila jasna.

LP

(odgovor članu mani2)
              Neposredna povezava do sporočila: 870
              9.10.2008 7:44:40   
              Anonimen
              čau

(odgovor članu Anonimen)
                Neposredna povezava do sporočila: 871
              9.10.2008 7:50:04   
              Anonimen
              Čau, tisto prej sm sam sprobala, če mi prijava deluje. Sm čist nova na tem forumu, sm pa zelo mlada user posted image  in imam 10mm veliko pikico (PDP 22.5 - potrjeno danes). sm še full zmedena, me pa predvsem zanima, koliko ste bile kaj stare mamice, ko ste imele prvouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
                Neposredna povezava do sporočila: 872
              9.10.2008 7:50:51   
              Rebeka_
              Ojla bejbke!

Vas redno berem, pa nimam veliko časa, da bi kaj napisala.
              Vidim, da vaše nosečnosti kar lepo potekajo user posted image , maj bo res lep mesec! user posted image
              Jaz imam danes prvi pregled, sem pa v 10 tednu. Komaj čakam da vidim našo pikico! Po pregledu pa vam javim točen PDP, saj ga sama zaradi neusklajenih ciklusov nisem znala izračunat. Malo nam je seveda slabo, ta slabost pa se po moje vsak drug dan razvije v strašno slabost in takrat ne morem niti živet, kaj šele kaj delat. Čeprav bruhati pa ne morem. user posted image Tudi okusi hrane mi grozno nihajo - v začetku mi je pasalo slano, zdaj ne več. Pasala mi je hrana, katera ima izrazit okus, zdaj pa mi paše nevtralna hrana, he he he, čisto navaden kruh, navaden jogurt, krompir samo kuhan, brez vseh dodatkov, he he he... Prav zanimivo. Trebušček pa je že kar velik in me že vse hlače tiščijo v pasu, tako da bom morala kmalu v šoping.

Doma sva povedala, so bili vsi veseli, v službi sem povedala, čeprav se nikjer nič ne pozna, namesto da bi me malo šparali mi nalagajo vse več dela...  user posted image   Je to normalno? Ali je to malo nagajanja? Kaj mislite? Na bolniško pa kar ne bi šla, ker potem dobiš tako malo evrčkov ven.... Je treba malo prišparat za voziček, oblekce,... user posted image

Vsem skupaj želim lepo user posted image , jutri pa javim moj PDP da ga bo pridna nosečka srečka upoštevala na seznamu! Je pa to moja prva nosečnost in moja prva bebika.

Pozdravček vsem,

Rebeka

(odgovor članu mary12)
              Neposredna povezava do sporočila: 873
              9.10.2008 8:04:13   
              alijana
              Dobro jutro še iz moje strani.

Vidim, da nisem edina s temi slabostmi. Ja, tudi meni je slabo skozi ves dan, tako da upam., da bo kmalu minilo. V prvi user posted image  mi ni bilo slabo.
              Glede trebuščka, ja meni se že tudi pozna pa sem le 8t noseča. V prvi user posted image  pa se mi je poznalo šele v 4. mesecu (takrat sem komaj začela nositi nosečniške hlače in večje sp. hlačke.) Sedaj pa me vse moti okoli trebuha in tišči. Ali katero drugo že tudi motijo normalne hlače? Kaj pa ve oblečete? Že tudi večje oz. nosečniške hlače, da se bolje počutite? Doma pa je itak najbolje v trenerki.
              Lepo bodite, se vam javim kaj kasneje, moja hčerkica se je zbudila.

Lp,
              Alijana.

(odgovor članu Rebeka_)
              Neposredna povezava do sporočila: 874
              9.10.2008 8:21:33   
              U_SURDI
              cebelica82 ja za mano sta že 2 pregleda bila, pa je bilo vse ok, sedja pa čakam v ponedeljek imma naslednjega---tako da upam,da bo detece že kaj večje - pričakujem vsaj nejke 1,5 cm.... Drugače pa nič nimam slabosti, tako občasno malo ampak res zelo malao, sedaj že ponoči lepo spim, tako da imam občutek,da tudi slabosti minevajo,... amoak tudi te ki so bile niso bile pretirane. Drugače pa ja bomo vidlei kako bo pri meni, bova v pon.določili pdp,ko bo vse že bolj vidno in jasno.

(odgovor članu alijana)
              Neposredna povezava do sporočila: 875
              Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
              Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
              Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
              Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
              Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
              Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
              пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.