|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
7.10.2008 16:03:02   
cebelica82
živjo, punce. jaz še vedno nestrpno čakam prvi pregled, še dva dni,......gre pa takooooooooo počasi....user posted image user posted image
počutje je vsak dan hujšeuser posted image  slabo mi je iz dneva v dan bolj, pa sem mislila, da se bom temu izognila...očitno ne. povedala še nisva nikomur, čakava prvi pregled, me pa malo že mika. razen slabosti pa sem kar vredu, upam, da se bo to videlo tudi v četrtek na pregledu...komaj čakam...

sporočim, kako in kaj.

lepo se mejte

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 826
7.10.2008 18:31:07   
alijana
Majčice pozdravljene.

Mary 12: Vidim, da imava podobne probleme. Tudi jaz sem za enako težavo takoj poklicala mojo ginekologinjo in me je takoj povabila na pregled. Sedaj sem že 10 dni na bolniški.
Kaj delam? Predvsem pozitivno mislim, tudi vsi domači so nama v podporo, ker sva z možem že povedala, za srečno novico, da pričakujeva drugega otroka.
Skratka, Mary nič ne skrbi. Za tolažbo, jaz sem imela enako težavo že v prvi nosečnosti, pa sem rodila na PDP, lepo, zdravo dojenčico.
Pošiljam user posted image  za srečo.

Lp,

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 827
7.10.2008 18:47:41   
mary12
alijana..me veseli da si po teh problemih rodila zdravo punčko...takoj se počutim bolje. Jaz se jutri vrnem v službo, ker mi je blo prou težko doma bit. Možek je delal vse namesto mene..še rolete mi ni pustil dvignit. Res mi stoji ob strani. V službi pa tko večinoma sedim in buljim v monitor.
Ali si bila pri prvi celi čas na bolnišk? Misliš da se jaz ne bi smela vrniti v službo? Nočem zj ko se je uredilo, vsega pokvariti. Ta teden ko sem bila doma sem samo ležala in jedla. Kljub temu pa sem izgubila 1,5 kg. Svasta.

ella..slikco bom dala v album takoj ko vidim kako se ga uporablja. Do zdaj še nisem delala tega. Upam da mi rata, če ne vprašam za nasvet.

LP

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 828
7.10.2008 19:18:35   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Pogrešam pa mojo so1.majčico MAJ_TAJ in pokico_...kje sta, nosečki tečki? user posted image

Halo moje čvekice-majčice!

Po dooooolgem cajtu vam pišem, da vam povem kako je kaj z mano. Sem polno zaposlena, na tesno z časom, prejšnji teden sem začela delat kot varuška malemu 1-letnemu fantku, pravemu nagajivčku. Tako da veselo menjavam plenice in se pripravljam na svojo bebico; vaja dela mojstrauser posted image . Zato nisem imela nič kaj časa za comp, sem prišla domov ko cunja, utrujena, skuhala kosilo pa kar direktiva v poooosteljo!user posted image  Pa še slabosti in nosečniška utrujenost nardita svoje, tako da sem res čist čistttt utrujena. Med drugim sem preživela še trebušno gripo, bruhala in driskala 2 dni, sem se nalezla od otročka, ki ga varujem.

Evo, pa še poročilo o moji bebici: prejšnjo sredo sem imela 1. pregled, G je videla mojo pikico, veliko 6.5 mm, v maternici v gestacijski vrečki, vse super, srček veselo bije! user posted image  Sem bila fuuuuull vesela in dobila 2 slikci.
Naslednji pregled imam 29. okt., pol se bom pa še naročila za nuhalno svetlino, da bo še moj user posted image videl najino pikico.
Upam, da vas kaj kmalu spet berem! Lepo čuvajte svoje user posted image  in pozdravljene novinke med nami majčicami!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 829
7.10.2008 22:24:30   
mani2
Pozdravljene

Jaz se ne počutim prav nič nosečo. Me ta prehlad tako zdeluje da sploh ne vem dali imam kakšne nosečniške znale ali pa so že vsi minili. Mi je danes še sine zbolel tako da sedaj kar v duetu kašljava in smrkava.

Komaj čakam da bom imela pregled da vidim svojo malo pikico. Ampak kje je še 27.10. Se mi zdi da ti dnevi minevajo tako počasi.

No imejte se lepo pa čuvajte svoje pikice.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 830
8.10.2008 7:15:43   
lananai
mary12, imaš ZS!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 831
8.10.2008 8:22:41   
psaša
Dobro jutro.
Včeraj sem imela pregled, user posted image  je velik 2,5cm, srček bije, vse OK. Sem bila full vesela. Povedala sva samo domačim, so bili fulllll veseli, ker so vedeli koliko časa sva se matrala. Drugače je počutje OK, zvečer mi malo slabi, ampak potem pojem nekaj kislega in je OK. Druga nosečnost je čist drugačna od prve. Pri 1. mi je pasalo sladko, sedaj pa kislo user posted image .
Naslednji pregled imam 18.11. Nuhalno pa 27.10. Komaj čakam in upam, da izvemo spol.user posted image  

< Sporočilo je popravil psaša -- 8.10.2008 8:23:31 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 832
8.10.2008 8:50:28   
Anonimen
Jutro!
Punce a tudi vam že kaj pojenjano slabosti? Namreč sem v 8 t in mi počasi nehuje biti slabo?

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
8.10.2008 9:01:34   
maja1488
Meni je še vedno, mogoče čisto malo manj, ampak mi je še. Na žalost. Pa ful sem utrujena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
8.10.2008 9:03:23   
Anonimen
Dobro jutro,

anonimna, meni je pri 8 tednih šele začelo biti slabo. Ampak to nič ne pomeni, ker je pri vsaki nosečki drugače, zato se ne ustraši pojemanja slabosti.

Vsem ostalim nosečkam pa želim ful ful veselja in prijetnega pričakovanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
8.10.2008 9:14:02   
Anonimen
ja saj vem da je pri vsaki drugače, sej v bistvu mi ni bilo ne vem kaj slabo, smao ponoči sem sevedno zbudila pa sem mogla nekaj jesti, sedaj pa že 2 dni nič, pa tudi preko dopoldneva ni nobene krize če nič ne jem,...ok razen zajtrka seveda, prej sem mogla pa stalno nekaj glodat...

(odgovor članu cebelica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
8.10.2008 9:38:06   
mucka25
Dober dan majčice.

Oj slabost,  ko bi vsaj pri meni malo pojenjalauser posted image . Pa bom že potrpela še nekaj tednov. Imam občutek, da se malčka kregata kaj kateremu paše, zato imam pa jaz skoz kakšne težave s tem kaj mi sploh paše, en dan nekaj, drug dan pa tistga tud vidt ne moremuser posted image .  No riževi vafli se edino kar mi malo pomiri želodček.

Aja samo ena majhna prošnja, kaj bi lahko mene na seznamu popravli. PDP imam zdaj 7. 5. , ostalo je pa vredu. SEm nekaj sama poskušala pa se ni hotelo shranituser posted image , pa sem rajš vse skupaj pustilauser posted image .

Uživajte, počivajte in božajte trebuščke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
8.10.2008 9:48:53   
mani2

user posted image MAJSKE NOSEČKE ZA   user posted image

PDP           IME            (št. ,št. )         PREGLED    NS

01.05.
1. user posted image Carpe diem     (1.user posted image , ?user posted image ) 15.10.   20.10.
2.
user posted image ella.                (?.user posted image , ?user posted image )          ?           ?

3. user posted image Maj_taj          (?. user posted image  , ?user posted image  )        ?          ?
4. user posted image FLASK_A         (2.user posted image  , 1user posted image  )      18.9.     ?
5. user posted image PC Baby          (?.user posted image  , ?user posted image  )          ?           ?

6. user posted image  Pikicapokica6    (2.user posted image , 1user posted image )    12.11.      21.10.

02.05.
7. user posted image  vanilla          (1. , 0 )     24.10       24.10

04.05.
8. user posted image Rosi*      (1.user posted image , 0user posted image )       02
.09        14.10.    

05.05.             

9. user posted image Maj09(28.let)   (3.user posted image , ? user posted image )      ?            ?
10.
user posted image baba84          (2.user posted image  , 1user posted image )     03.11    23.10
11.user posted image A  user posted image               (?. user posted image  , ? user posted image )         ?           ?

06.05.  
12.user posted image polna_luna     (?.user posted image  , ?user posted image 12.09.      27.10.

07.05.

13. user posted image girly             (1.user posted image  , 0user posted image     5.11        NE
14.user posted image piikapolonica  (?. user posted image , ? user posted image )          11.09.       ? 
15.user posted image heln               (?.user posted image , ?user posted image )      27.10.   27.10.

16.user posted image Anonimnauser posted image       (2.user posted image , 1user posted image )       6.11.      20.10. 
         (mucka25)

08.05.
17. user posted image Leela            (2.user posted image , 1 user posted image )    9.10.              ?
18.   pena              (?. , ? ) 10.10.   27.10.
09.05.
19.user posted image mani2               (2.user posted image , 1user posted image )     30.10.       27.10.
20.user posted image andrejka_237  (1.user posted image , ?user posted image )         25.9.         ?
21.user posted image mayflower       (2.user posted image  , 1user posted image )    1.10     3.11.
22. user posted image BarbyD          (2.user posted image , ? user posted image )            ?       ?

10.05.

23.user posted image psaša              (2.user posted image , 1user posted image )       7. 10.        ?
24.user posted image Auser posted image          (2.user posted image , 0user posted image )    18.9.  15.10.           
25.user posted image BIA79             ( ?.user posted image , ?user posted image )         25.9.            ?
26. user posted image majuška10     ( ?. user posted image , ? user posted image )     1.10.          ?

11.05.
27. user posted image rožmarin    ( ?.user posted image , ?user posted image )        8.10.         ?
28. user posted image ledenka        (1.user posted image , 0user posted image )      14.10.         5.11.
12.5.

29.user posted image  mary12           (?.user posted image , ?.user posted image )        7.10.         ?
13.05.
30. user posted image mica77          (?.user posted image , ?.user posted image )        ?           ?

14.05.

31.user posted image Anonimnauser posted image     (?.user posted image , ?user posted image )          ?         ?
32. user posted image  ptejka           (?.user posted image , ?user posted image )          9.10.            ?
33.user posted image Anonimna user posted image     (2.user posted image  , 1user posted image  )    14.10.         ?

15.05.
34.user posted image anonimna      (?user posted image , ?user posted image  )       15.10.       ?

35.user posted image  alijana        (2. user posted image  , 1user posted image )     21.10.         ?

16.05. 
36.user posted image AKPuser posted image    (3.user posted image , 2user posted image )          6.10.           ?
37.user posted image sibirka       (1.user posted image  , 0user posted image )    3.11.        4.11.

17.05.
38.user posted image rozcaa       (1. user posted image  , 0user posted image )     6.10  in 21.10  ?
39. user posted image taškica      (3.user posted image  , 2user posted image  )       ?                 ?

18.05
40.user posted image Anonimna     (3.user posted image , 2user posted image )            15.10.        ?
41.user posted image tija75            ( 2user posted image , 1user posted image )          26.9.           ?

19.05.
42.
user posted image U_SURDI      (3.user posted image , 0user posted image )       13.10.           ?
43. user posted image cebelica82      (1.user posted image  , 0user posted image  )        9.10.           ?
20.05.
44. user posted image
lananai          (1.user posted image  , 0user posted image  )            13.10.               ?
21.05
45. user posted image  BIA79                ( ?.user posted image , ? user posted image )     3.11.            ?

23.05.
46.
 user posted image Agrojuhica             (?.user posted image , ?user posted image )      ?               ?

22.05.
47. user posted image Poloma           (?.user posted image  , ?user posted image  )          3.10.       ?

24.05
48.user posted image anonimna            (?.user posted image  , ?user posted image  )        ?      ?

25.05.
49. user posted image pokica_              (1.user posted image  , ?user posted image )        1.10.       ?
50. user posted image tea         (3.user posted image  , 2user posted image )            ?              ?
51. user posted image five             ( ?.user posted image  , ?user posted image  )       ?      ?
52. user posted image  mojmaček      (2. user posted image , 1 user posted image )     ?           ?
53. user posted image  pikonina          (1. , 0 )     20.10.          ?

29.05.
54. user posted image  Majch         (0.user posted image , 0user posted image )        ?               ?

XX.05.
55.user posted image Anonimna      (?. user posted image , ?user posted image )        ?             ?
56.user posted image žanka(32 l.)   (3.user posted image  , 2user posted image )      19.09            ?        
57.
user posted image Katha            (1.user posted image  , 0user posted image )        2.10             ?
58.user posted image  annya            (?. user posted image , user posted image ? )          ?               ?
59.user posted image Lalica 1      (?. user posted image  , user posted image ? )      26.9.           ?
60.user posted image Rebeka_             ( ?. user posted image ,user posted image ? )          ?               ?

SKUPAJ user posted image :60.

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.        user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil mani2 -- 8.10.2008 9:56:08 >

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 838
8.10.2008 10:03:54   
maja1488
Mene tudi n i gor. PDP 17.5., drugi otrok.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 839
8.10.2008 10:24:36   
U_SURDI
user posted image čebelica82 - midve bova pa kot vse kaže skupaj rojevali a, če nama slušajno PDP ne spremenijo.....
Držim pesti da bo na pregledu vse OK.
Kako pa se drugače kaj počutiš?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 840
8.10.2008 11:34:34   
alijana
Mary12: Odgovor je da. V prvi nosečnosti sem od te težave v 12.tednu bila vso nosečnost na bolniški. Sedaj pa ne vem kako se bo ginekologinja odločila. Rekla mi je nasl. pregled je 10-10-08 in se bo odločila, če mi bo podaljšala bolniško. Prav tako je vprašala kaj delam in ker imam zelo odgovorno funkcijo v podjetju, je rekla da je to precej stresno in je lahko ravno to vzrok mojih težav.

Moje mnenje: po mojem je po eni strani dobro da je user posted image  s težavami doma in da lahko v miru in kar se da brezskrbno donosi in se otrok rodi takrat ko se mora. Po drugi strani pa je to kot si že sama rekla: doma samo sedimo (razen hišnih opravil) in imamo več časa za razmišljat in morda tudi to ni vredu.  Jaz sem navajena da se pri meni kar nekaj dogaja, a sem se v prvi user posted image  tudi doma znašla. Je pa res, da sem eno delo za celo nosečnost skenslala, to je vaditeljstvo aerobike. Ker pa sem športnica, vem da mi bo to manjkalo, a vem da je za otroka in mene boljše, da vzdržim brez športa. V prvi user posted image  mi je ginekologinja odsvetovala tudi telovadbo za nosečnice, a sem vseeno pridobila le 9 kg v celi prvi user posted image  (jedla sem ogromno, a očitno moj organizem tako dela, da ne pridela kg) 

Skratka: če te je ginekologinja pustila, da nadaljuješ delo, je verjetno presodila, da je vse ok, s tabo in z user posted image . Če pa se boš počutila slabo, ne samo fizično, ampak boš razmišljala, da bi bilo bolje, da si doma, pa se pogovori z Ginekologinjo in ji povej, pa poskušajta najti rešitev, da ti predpiše bolniško.

Javim, kako bo naredila pri meni.

Lp,

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 841
8.10.2008 11:42:48   
AKP
V ponedeljek sem imela pregled in je vse ok. Nuhalno imam 27.10. Počutje je še kar dobro, imam občasno takšne nežne slabosti. Takrat popijem nekaj gaziranega in je dobro. Vsak dan se počutim bolj okorno in mislim, da se na koncu ne bom več mogla niti vredu premikat. Mogoče bom precej podobna user posted image .  Sem mislila, da bo mogoče videl user posted image user posted image  in bom vedela zakaj sem tako široka pa se je videl samo en, tako da nisem več pametna zakaj že imam tako velik trebuh po kg pa sem se zredila cca. 400g user posted image . Bomo videli, kaj bo na nuhalni.

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 842
8.10.2008 12:05:43   
ledenka
jaz se raje ne tehtam user posted image  čeprav mislim, da se nisem zredila, ker nimam posebnega teka.

sicer pa čakam na naslednji pregled v torek in upam, da me bo tudi G pogledala user posted image  ker NS imam šele v začetku novembra... in to je še daaaaleeeeeč

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 843
8.10.2008 13:06:48   
mojmaček
Hojla

Jaz sem od pregleda.  Noseča 6t 4d.   PDP mi prosim popravite zgoraj na 30.05.09.    Vse je na svojem mestu,  en plod,  3,6 mm.  Kaj druga se pa ni dalo videt.     Le težave s pritiskom  160/100.   Visok in menda še bolj visok ko vidim dohtarco in ko mi sestra začne merit.    Bomo vidli čez en meseč, če bo treba na bolniško.  

Naslednji pregled 5.11.

Punce kaj na nuhalno ste se same naročale, ali vam je G svetovala kako in kaj?

lp
M

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.10.2008 13:43:09   
mary12
mojmaček...jest sem se naročila sama, vendar pa mi je tel. dala moja G. Menda da je v Domžalah dr.Strah ena izmed boljših. Zato sem se naročila pri njej.

Aja...djte mi plizz povedat kako pogledam ta ZS...ker se mi ne sanja..

Denks

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.10.2008 15:39:31   
mani2
Sem probala seznam posodobit in vpisat kar ste še naknadno rekle da manjka pa mi ne uspe. Mogoče o kateri drugi uspelo drugače pa bom poskusila jutri če bo šlo.

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 846
8.10.2008 15:46:11   
baba84
ojla

no da se še jaz oglasim in malo pojamram user posted image toliko me mučijo slabosti, da ajej učeraj nisem vedla a bom preživela al ne user posted image upam, da sem i stanje kaj kmalu normalizira, ker tole je pa kr huda, prvič je blo lažje sem pojedla mi je blo slabo sem se sprijatelila z školko in je blo boljš, zdej pa mi je slabo non stop še ponoč k spim... user posted image user posted image user posted image

drugče pa sem vesela, da mi ni treba bit v kkšni službi, že tako doma nič ne naredim, se moj že malo jezi, da kaj zdaj to... sem mu kr povedla, da čist mogoče da bomo nadalne leto živeli v rasulu haha user posted image user posted image user posted image user posted image morem pa pohvalit mojega sončka, da je tok priden in se lepo sama igra, da lahko mami počiva na kavču user posted image

aja za na seznamček.. najprej popravek, sem narobe spročila pregled imam 5.11. 

in drugače kako ste? jaz imam na žalsot bolj malo časa, zato pa se tako po redko javljam, ma časa bi že bilo dovolj če mi nebi blo non stop slabo pa kup stvari mam za uredit... bo že lepo se imejte in božajte svoje user posted image  

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 847
8.10.2008 16:17:11   
zamišljena
lep pozdrav kako ste opravilla sem test in jeres pokazaluser posted image user posted image jupi jupi.ampak rada  bi nekaj vprašal ali je to kaj narobe ali normalno včeraj sem spala in me je močna bolečina v sp.delu trebuha prjela dasm kar mogla vstat in na staranišče potem sem se ulegla in me je še malo držalo in sem lahko mirno zaspala ali seje mogoče kateri to dogajal in ali je normalno to.hvala za odgovore

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 848
8.10.2008 16:20:59   
zamišljena
če je imel kakšna tako izkušnje naj mi napiše toje moja 1 nosečnost .lep pozdravuser posted image

(odgovor članu zamišljena)
Neposredna povezava do sporočila: 849
8.10.2008 16:52:57   
mary12
A mi lahko kdo pove kje lahko preberem svoja ZS sporočila? Prosiiiim

(odgovor članu zamišljena)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.