|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
21.12.2008 20:01:16   
Anonimen
Vse najboljše Greenie!!!!!

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.coolfreeimages.net/images/birthday/happy_birthday_07.jpg&imgrefurl=http://www.myspace.com/tripl3six&usg=__FTVBYs08GNwXAQDQo6lSH3_gWEM=&h=425&w=450&sz=71&hl=sl&start=44&sig2=gGAr5iVdXquYXdgsuSUWxA&tbnid=39ylW938idIvqM:&tbnh=120&tbnw=127&ei=YZJOScnOGofu0AXj3aCEBA&prev=/images%3Fq%3Dbirthday%26start%3D40%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
21.12.2008 20:02:46   
Anonimen
Ah, sem hotela slikico zate  Greenie prilimat, pa je ne znam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
21.12.2008 20:07:16   
AKP
Vse najboljše Grenie!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
22.12.2008 1:52:43   
AKP
Vse najboljše mani2!!!!!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
22.12.2008 5:04:31   
Anitka
Oj majske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Kako ste? Mi ne spimo in sem malce pokukala k vam (sem majčica '08). Lansko leto takšnega časa sem tudi jaz prvič začutila gibe našega sončka in vas prav vidim, kako se veselite teh trenutkov.

Uživajte v nosečnosti še naprej in vse lepo vam želim.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
22.12.2008 9:17:21   
Dudica1
Vse najboljše MANI2 vse dobro ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
22.12.2008 9:28:11   
mani2
AKP in Dudica1 Hvala za lepe želje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
22.12.2008 9:37:52   
Anonimen
Vse naj naj mani2! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
22.12.2008 10:34:24   
Dudica1
Kako ste kaj danes,ni nobene nikjer?
Kaj boste kaj počeli na ta lep sončen danuser posted image .Spali smo celo noč pa je še premal tud po user posted image ni nič boljše,sm še kar zaspana.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
22.12.2008 10:47:40   
BIA79
Evo mene po dolgem času...danes smo imeli morfologija, doktor pravi da je vse na svojem mestu :) celo mojemu dragemu je danes uspelo priti z mano..pa ni odšel ven preveč zadovoljen. razlog? doktor se je izrazil glede spola, no nič ni sigurno, ampak je rekel čemu se nagiba :) meni je že to dovolj da ga lahko malo zafrkavam, ker pač ni to kar si on želi :)

Naslednji pregled imao 21.1.. Gremo spet v laboratorij pogledat...no vsaj moje žile so si malo oddahnile, ker mi je vedno muka it dat kri...

pridno se redim zadnja dva tedna...no kako tudi ne, ko je veseli december in med rojstnimi dnevi in bližajočimi prazniki, bo treba se malo popazit...še dobro da nimam veliko apetita user posted image

zdaj razmišljam, da bi šla na 3d saj do naslednjega ultrazvoka je še dobrih 10 tednov...

Če ne se slišimo prej, vam želim vesele praznike v družbi najbližji...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
22.12.2008 11:06:52   
petrazg
Majske nosečkice, a ste bile med vikendom kaj pridne? grem malo za nazaj prebret, da vidim...user posted image

Tanja_a super za rezultateuser posted image

Greenie in Mani vse najboljše user posted image user posted image user posted image , najlepši darili dobita pa maja user posted image

Bia user posted image user posted image user posted image super za morfologijo...

Za Lananai... držim pesti za danes in da se z malčkom kaj lepega zmenita...

Sem brala, pa zraven pisala, pa mi niste nekaj veliko dela naredile... user posted image Se vidi, da bodo kmalu prazniki in da so se obiski že začeli...

No pri nas veselo brcamo in to sedaj skozi ves dan po malem. Je pa ta naš user posted image tako živahen, da ga sedaj že oči čuti, ko da roko na trebušček user posted image ... Mi je full prehitro sicer, ker je Anžeta čutil slaba 2 mesece kasneje user posted image A je kateri še takšen divjak user posted image user posted image user posted image

Sem pa slabe volje, ker še vedno nimam vseh daril......user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
22.12.2008 11:22:56   
Dudica1
tud pr nas čutmo brce že zlo dolg tud tko da jih on že čuti,tko da se mi zdi da bo to ena taka generacijauser posted image user posted image user posted image .
Zdaj kuham kosilo makaronovo meso,naš mali gre pa spat tako da bo mir enkaj časa!user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
22.12.2008 11:31:54   
Anonimen
Ojla nosečke,

mam eno vprašanje: ma katera preobleme s srbečo kožo na trebuščku? Mene tako srbi, da me bo kmali razneslo. Mažem se ... sem pa dobila tudi take male rdeče pikice po bušiju - verjetno od srbeža, ker je res nevzdržno.

NA POMOČ!!!! KAJ JE TO NORMALNO ALI....?

Hvala.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
22.12.2008 11:40:33   
Dudica1
jaz sem imela tako v prvi user posted image sm se tako praskala da sploh nisem čutila več kože,sem omenila svoji g. pa je rekla da je to normalno ker se koža prehitro razteza in da naj se čimveč mažem in masiram...Bilo je pa res nevzdržno na koncu tud čutila nism več kože,res!user posted image
Tako da čist vem kako je to,zdaj pa me še ne srbi in upam da me zdaj nebo,čeprav ne smem nič prehitro rečt!
Upajmo da težave čimprej minejo,drugače bo pa tudi maj zdaj zdaj tukaj pa bo konec naših problemovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
22.12.2008 12:50:19   
mani2
Danes ste pa tle gor vse nekam bol tiho. Ali ste že čisto v prazničnem vzdušju in pečete pa smrekice postavljate?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
22.12.2008 13:01:51   
ptejka
Hej majčice

pa smo preživeli vikend- je šlo tako hitro, danes v službi se je pa čas kar ustavil!

Tanja_a čestitam za rezultateuser posted image
Bia  čestitke za morfologijo... user posted image
Greenie in Mani vse vse naj, naj, naj za vajina rojstna dneva. Od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa v soboto prvič začutila brcike - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Blažen občutek. Sedaj samo še ati nestrpno čaka,da bo to začutil na roki.

Anonimna tudi mene srbi koža - občasno na trebuhu in okrog prsi in pazduhe. Ko se namažem je bolje, poskušam se pa čim manj praskati, saj nočem, da bi se kar vidno spraskala. Me pa malo skrbi, da slučajno ta srbečica ne napoveduje kakšnih strij??!

LP 

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
22.12.2008 13:21:38   
BarbyD
Živjo punceuser posted image  

Jaz sem tudi bolj lena zdaj ko so prazniki in sta moj dragi in mala domauser posted image user posted image  

Drugače nič novega pri meni, mogla sem peljati avto na servis ker je nekaj nagajal...spet en kup denarja za avto namesto za darilauser posted image user posted image  

Koža tudi mene srbi, čeprav me prvič ni, in si jo kar veselo mažemuser posted image  upam da ne bo strijuser posted image user posted image  imam pa olje proti strijm od Aventa ( sem ga mela že v prviuser posted image  pa hvala bogu nisem niti ene dobila, upam da bo tokrat enako)

Drugače imam pa zdej en drug problem, ki ga ne znam rešituser posted image  DLESNI!!!!! krvavijo samo da pogledam krtačko, alpa tudi kar tako kadar "jim paše"...zatečeno imam okrog vseh zob in zdi se mi da mi bojo vsi zobje popadali venuser posted image user posted image  če ugriznem v skorjo od kruha ali jabolko (karkoli malo tršega) se mi kri ulije kot bi me kdo rezal....a mogoče obstaja kakšna krema ali kaj takega da to malo umiri??? ima katera že izkušnje s tem?

OliveOy veliko sreče jutri na komisjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da ti podaljšajouser posted image

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
22.12.2008 13:22:29   
BarbyD
aja pa vsem ki ste praznovale vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
22.12.2008 13:35:18   
BIA79
Anonimna...glede srbeža..meni je mama zmešala kariterejo maslo in jojobino olje... Karitejevo maslo je sicer naročila na internetu, ker je hotela "čistega", drugače ga prodajajo "mešanega" še z drugimi sestavinami. Meni je pomagalo...upam, da boš našla tudi ti kar ti bo olajšalo to težavo...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
22.12.2008 14:09:49   
Greenie
OOO, hvala vsem za čestitke! Sploh nisem pričakovala. Danes mam pa malo več časa v službi pa lahko mal surfam.

Drugače pa že cel teden veselo brcamo user posted image , 5.1. imamo pa morfologijo, upam da izvemo spol, ker sva oba z user posted image  že zelo firbčna.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
22.12.2008 15:07:11   
psaša
Dan. Pri nas smo pa vsi zboleli. Jaz sem že dokaj dobra, mali in pa mož pa še kar kuhata tam okoli 38.
Sem imela pa danes morfologijo, vse OK, edino trebušček je malo manjši in pa spola ismo videli, ker je stiskal noge skupajuser posted image . Pa naslednjič, upam. Naslednji pregled imam 15.01.

Slavljenkama pa vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
22.12.2008 15:37:19   
Anonimen
Hejla,

jaz bom pa danes sama doma. Moj user posted image dela eno čudno smeno, pa ga cel teden ne bo do 8 zvečer...valda bom zato kaj koristnega nardila, ker drugače se itak samo cartam. Jaoooo, kako bo to minilo, kajne? Se bomo pa trije...upam, da bom za take reči čimveč časa...

Zgleda pa, da se naš mali kar strinja z mano. Kadar se pogovarjam, kar pridno sodeluje, e posebej, če sem malo bolj glasna. No, mogoče pa ga motim, pa protestira. Je pa takoooo luštno, ko me požgečka...Ati je pa čisto nesrečen, ker samo jaz uživam v prvih brcah...

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
22.12.2008 16:58:14   
OliveOyl
Ojla

nekam, švoh vam gre tole čvekanje,kaj vse pečete al kaj? user posted image user posted image

BarbyD hvala za pestke,jih kar rabim.al nama bo uspelo...
mani2 & Greenie vse najboljše za vajin dan user posted image user posted image user posted image

nič,punce lepo se imejte,stiskajte se in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
22.12.2008 21:51:21   
Tanja_
BarbyD- men tudi dlesni krvavijo, pa mi je zobozdravnica predlagala Curasept ustno vodo. Majo v Sanolaborju, jih je več, sem vzela za krvaveče in občutljive dlesni in je bljš. Lahko pa uporabljaš 1 mesec, ker ima klorheksidin, notri, pa potem mal pavze, pa potem spet lahko. Men je pomagalo.

Drgač pa jst že dober teden čutim metuljčke po trebuhu, ful hitro, glede na to da sem 17t5/7. No, ja super je slratka. Se nič ne pritožujem.

Pa vsem slavljenkam vse naj, naj!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
22.12.2008 21:53:00   
Tanja_
Aja, pa sem pozabla povedat, da sva bla tok vesela zaradi amnio, da sva kar čez vikend že posteljico kupilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?