|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
19.12.2008 14:28:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dito: za pas sem dala 13€, dobiš pa enega belega in enega črnega, men se zdi da je ful pocen! ja kupila sem ga pa v H&M na rudniku v supernovi!
IZVIRNO SPOROČILO: janci10

janci10 a pa majo tega še dost?

kar nekaj so jih imeli, v pritličju, čisto na koncu!

l.p

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
19.12.2008 14:31:34   
petra a
majch-super,sem vesela za vas in vaše stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela danes morfologijo, G je rekel da je videti vse vredu, tako da imam naslednji pregled 16.01..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
19.12.2008 14:57:05   
Dudica1
no bomo pa šli za tale pas pogledat kakšen je,ker jaz sem jih nekaj gledala pa je vsak bil več kot 20E!Če je vredu bomo pa kupli a ne da nam bo toplo...user posted image
janci10 a pa je tak elastičen,a so po številkah al kako???

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
19.12.2008 15:09:16   
petrazg
Majch user posted image user posted image user posted image super za stanovanje... Po moje ni neumnost. Jst bi še enkrat vzela kredit, samo da se mi ni treba prilagajat komu in da smo sami svoji gospodarji. Vse drugo bosta pa že porihtala valda.
Petra_ a ... čestitke za uspešno morfologijouser posted image . Pa se vam je bejbek pokazal, a veste kaj bo? A mala je že zdrava?

Pokica...user posted image čestitke veljajo za naprej... Bom drugič bolj pozorno brala...user posted image

AKP je poštar kaj prinesel?
Jst imam danes tudi vesel dan... so mi zzzs bolniško podaljšali do 17.1. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
19.12.2008 15:12:33   
ptejka
Hej user posted image čvekice!

Jaz sem imela včeraj pregled pri G in smo poslušal le srčka - ni bilo ultrazvoka, ker sva se dogovorili, da bom imela 8.1.09 morfologijo! - komi ža čakam, da ga vidim!

Glede oblekic za user posted image  še nič ne hitim, ker niti spola še ne vem - bom mogoče po morfologiji kaj bolj navdušena za nakupovanje!

Sem videla, da ste se od toxe pogovarjale - jaz je tudi še nisem prebolela in sem včeraj malo G zaslišala kako je s prehrano v tem primeru. Rekla mi je, da sedaj za praznike lahko v zmernih količinah jem biftek in pršut - da ni take panike, le paziti moram, da je industrijsko izdelano (da je pregledano). Rekla je, da naj lupim sadje, solato pa bolj perem pa bo vse ok!
Mi je pa odsvetovala domače klobase in nepregledano domače meso, ker se hitro kakšna potepinska mačka lahko zraven prikrade.

Glede prehrane mi je še povedala, da naj se na čimvečji lok izogibam medu, čokolešniku in nuteli (ker ima ogromno sladkorja, ki kaj hitro poskrbi za povečanje sladkorja v krvi in je nevarno za nosečniško sladkorno bolezen)!!

No lepo se imejte in se še tipkamo!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
19.12.2008 15:12:47   
petra a
petra zg-ne veva kaj bo, ne vprašava,bo spet presenečenje...je pa večji kot Tjaša v tem obdobju...hmmm, zdej si pa misli tko al pa tkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
19.12.2008 16:18:20   
pokica_
Ojla lepe user posted image majčice!

Men je pa malo dolgčas, ker je moj že na zaključku,...si bom morala narest večer po svoje. Malo se bom razvajala, si bom kasneje naredla toplo kopel, malo pedikure in manikure, ter seveda depilacije. Pa kakšen filmček pogledam....user posted image Mislim da mi tudi nebo tolk hudega. user posted image

tubby, nos. žabice sem jaz tudi vidla v LaVie, mislim pa da je mal višja cena, tam cca. 10€.

lananai, boš pa drugo leto šla, možeka pa zaposlila zuser posted image . Do takrat boš že pošteno rabila kakšen lep odklop user posted image , pa tudi kakšen kozarček bo fino djal...

dudica, ti si pa kar privošči lep ladys night. Jaz bi tudi ziher kam šla danes, če bi imela avto, pa če bi bila kera kolegica fraj,...sem že vse potipala...ene imajo zaključke, druge pa obiskeuser posted image  

Majch, hvala za razlago o brcikah. Zdaj si res malo bolje to vse skup razlagam. Upam samo, da je z user posted image vse ok,..ker še noče nič brcat. Če ne prej bom vedla na silvestrovo, ko imam pregled pri G.
Pa čestitke za nakup stanovanja! Mi2 boma tudi za kake 2 leti verjetno šla v nakup, ampak kako hiško raje, ker sem že od nekdaj vajena hiše, v njej sem odraščala. Pa tud stanovanje me stane še več kot hiša, če prištejem zraven, da bi v 30 letih dala 50 tisoč € samo za stroške upravljanja in 65t €za stanovanje. user posted image  Mi ni logike, da grem v nakup stanovanja, pa čeprav ima 90m2 in je novo. Pa še parkir. prostora in kleti nima tole stanovanje v kterem živima zdaj....sicer imamo pogodbo narjeno tako, da že sedaj odplačujema stanovanje z najemnino. Ampak vseeno....Bit na svojem je pa itak najlepše! user posted image Kolko € sta pa dala za stanovanje (m2), če ni skrivnost?

petrazg, hvala...bom si štela v dobro...user posted image

ptejka, tj. boš ti jedla malček bifteka in pršuta in vsega dobrega? user posted image  Js sem še kar v dilemiuser posted image  Sem tudi neg. na toxo...

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
19.12.2008 17:08:53   
Anonimen
Pokica...naju so začeli tako malo na rahlo ven metat iz ponajemniškega, zato sva šla v akcijo. Že enekaj časa gledava vse sorte nepremičnin. No, zdaj sva pristala na 55m, kompletno renovirano, z nekaj opreme (kuhinja z aparati), čeprav ne rabima kaj dosti. Ima pa še eno mini otroško, tako, da je 2,5-sobno. Za 87k. Nisva mela namena kupit, samo je prišla ta priložnost, pa sva rekla...klinc...bi šla v najem, pa je na našem koncu kar slaba ponudba. In zdaj smo tle, ko smo...

Tvoj user posted image bo pa po moje vsak čas začel brcat. Čeprav pravijo, da do 20 tedna sploh ni nujno, da kaj čutiš. Saj tud jaz nisem ziher, samo, se to kar dosti pojavlja, pa vedno več, tako, da upam, da je to to.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
19.12.2008 17:10:03   
Anonimen
dudica1: ja je kar elastičen, velikost je pa samo ena, ker je raztegljiv

l.p.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
19.12.2008 17:30:32   
pokica_
Majch...upam da bo res čimrej začel brcat in migat ta mali škratek v mojem bauhiju! user posted image  Kaj ti že veš kaj pričakuješ, user posted image aliuser posted image ?
Mi smo še v nevednosti do morfologije v januarju.
Stanovanje je pa fajn, da ste zdaj kupili, ker so cene verjetno res zaradi krize mal padle. Pravzaprav je sedaj najbolj ugoden čas za nakup kakršnekoli nepremičnine. Sam pri nas še to ni izvedljivo, vsaj še nekaj časa ne, dokler js ne dobim rednega šihtauser posted image . Zdaj bo pa itak user posted image in nebom mogla iskat šihta za tolko vnaprej...Bomo vidli kk bo še vse skup. user posted image

Sj mi2 imama tudi čudnega lastnika, full je len ko se gre za kake pravne stvari urejat, se mu kr ne ljubi,...on nebi rad mel posla z ničemer, pa še privatni obrtnik je pa tko lenuser posted image  Kk dolgo ste pa bli v najemu? Mi2 sma zdaj 2. leto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
19.12.2008 17:42:49   
Anonimen
Pokica, itak, da bo kmalu začel migat! žal, tudi mi ne vemo, kaj pričakujemo...grrr...moram počakat do morfologije, kot ti...do 13. 1. Čeprav mislim, da bo fant. Moj itak reče, da ni važno, kaj bo, važno, da bo sine zdrav.

Tole naše stanovanje sem dobila v kompletu s službo, zdaj pa ko mam pogodbo za nedoločen čas, pa občini pač ne paše več tako zelo, da bi bili tu predolgo. Majo željo stvar prodat. Da ne bi res kupila! Je dago, pa še cel kup napak ma, čeprav je veliko in novo. Tako da smo 3 leta bla tu..zdaj pa greva na svoje, pa bo, kar bo...

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
19.12.2008 18:27:04   
Dudica1
JA SEJ PAS MORA BIT OPRIJET DRUGAČ NI NIČuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
19.12.2008 18:34:59   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.12.,  27 let
* Dudica1   
(2.user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 23.12.
* ebetka            (? user posted image  ; ? user posted image  ) ; pregled ?   MB

02.05. 

vanilla (1user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 23.12.,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
Šempeter pri NG
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 22.12.,  25 let TRB

03.05.

annya (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 7.1. M,  25 let LJ

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 15.1. , 29 let 

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.01. 24 let  PO
A (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, M 17.12., 27 let 
* heln (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01.M, 26 let
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 08.01. , (2 user posted image ) 26 let  PO
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.01., 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.01., 29 let CE
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 06.12.

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 18.12. M,
25 let KRANJ

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 22.12. M, PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.12. , 29 let  CE
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01., 
28 let
* zoja10  (1 user posted image ; 0  user posted image ) ; pregled 31.12. M, 22 let 
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.01. M, 26 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 05.01. M, 34 let PO ali MB
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01. M,
28 let
MS
Greenie (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ,  LJ
* Kasija    (2. user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let

12.05. 

mary12 (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01. , 28 let JESENICE
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.12.,
30 let  
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ;
* miška 82   ( 1. user posted image  ; 0 user posted image  ) pregled 5.1.; 26 let PTUJ ALI MB

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.12., 30 let

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 8.1.M., KRANJ ALI LJ
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.01., 25 let
PO

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1.
34 let LJ

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 14.01., 37 let MB
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 29.12. ;  31 let LJ
* Chiara82  (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 05.01. ; 26 let  IZOLA
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 22.12. M, 27 let CE

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.01. M , 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image )
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 07.01., 26 let PO
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 14.01., NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.01. M., 26 let
LJ
* HM84 ( 1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01. ;

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.01.M, 24 let  MB

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 22.12.;  

Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled 29.12. ; 27 let
LJ
* dito          ( 2.user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 22.12. ; 30 let MB

23.05. 

janci10 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 06.01., 27 let LJ
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 31.12. 26 let MS 
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled  29.12. CE
* supernova2002  (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 07.01. , 27 let  Izola

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01.,34 let
(2 user posted image )

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  26 let LJ
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.1., 26 let NM
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 24.12. ;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 19.01. , LJ

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj : 96

pričakujemo : 100

< Sporočilo je popravil mani2 -- 19.12.2008 18:59:30 >

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
19.12.2008 18:43:14   
pokica_
Ja sj Majch, dokler imajo korist je ok, ko pa ne več....pa začnejo podit potihoma. user posted image  Torej bote vi tudi v nevednosti še nekaj tednov, jaz mam pa 12.jan. morfologijo! Ko bi vsaj zvedli kaj imamo! user posted image  

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
19.12.2008 18:46:29   
mani2
pokica_    ka 31.12. imaš pregled ali mam jaz napačen podatek na seznamu?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
19.12.2008 18:54:51   
pokica_
Ne ne, imaš dober podatek, na silvestrovo 31.12. ....še dobro da ne ob polnoči, pol bi G še šampanjec neslauser posted image . Morfologijo imam pa 12. 1. , lahko pa pripišeš še moja leta 26 let. Ostalo bo pa okuser posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
19.12.2008 20:03:20   
AKP
Petrazg žal ni poštar nič prinesel. Upam, da bo vsaj naslednji teden.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
19.12.2008 20:22:15   
KatMat
pregled 16.1.

lp vsem

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
19.12.2008 20:40:14   
Obelix
Pozdravljene čvekice,

jaz sem bila pa ravni včeraj v H&M v Supernovi in sem se kupila dve nosečniški majčki. Cena je itak super ugodna, izbire so imeli pa tudi zelo veliko. Sposodila sem si še dvoje nosečniške hlače in zdaj bom lepa nosečka user posted image . Zdi se mi, da trebušček še niti ni viden, ampak ko oblečem tiste majčke sem pa že prava nosečka. Zdaj sem končno povedala še v službi, da me še nekaj časa ne bo in mi ne bo treba več trebuha notri tiščati, ko srečam kakšnega znanca.

Glede nakupovanja otroških oblačila preveč vnaprej sem pa tudi jaz zdaj bolj previdna. Pri prvih dveh sem kupovala na razprodaji kot zmešana, na koncu pa se je izkazalo, da sta otroka manjša kot standard in jima je vse preveliko. Zdaj ne verjamem, da bom šla na razprodaje. Čeprav me zna premamiti. Všeč so mi stvari v trgovini Pixel, Iana in Okaidi. Tukaj kupujem na razprodajah, H&M pa je standard za vsakodnevne stvari.

Mene je prvič ful matralo za spol, zdaj pa kar skozi mislim, da bo fant in sploh ne vprašam. Na morfologiji bom sigurno vprašala. Punce, a poveste za spol, če vas kdo vpraša?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
19.12.2008 20:50:53   
pokica_
Jaz bom vprašala za spol na morfologiji, če bo vedla povedat. Ne vem pa še, če bom ostalim povedla kaj pričakujemo...user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
19.12.2008 20:54:51   
Pikicapokica6
Dober večer vsem. Končno sem vam spet malo oglašam, da vam poročam, kako napredujemo. Danes sem imela morfologijo user posted image user posted image  Vse superuser posted image  Oba z možem sva bila ganjena do solz, ko sva videla najino malo detece, kako odpira usteka, krili z rokami, brca s svojimi malimi podplatki......Čisto vse sva vidlauser posted image  Nismo pa vprašali za spol, in bo tako tudi ostalo.  Naslednji pregled imam 16.1.2009. Čaka me že test za sladkorno.

Zdaj vas grem malo prebrati za nazaj, da vidim, kaj se vam je dogajalo. Po resnici povedano, časa nimam čisto nič, sem ves čas v službi ali v šoli. BOga hčerkica moja, ampak saj bo. Se trudim, da ne bi zaradi tega bila preveč prikrajšana, tako da se učim šele po osmi uri zvečer, ko jo damo že spat.

Tudi midva z možem iščeva stanovanje za primerno ceno, čeprav sploh ne vem, ali se trenutno splača kupovati? Predvsem me skrbi, ker bova rabila kar nekaj kredita. Mislila sva sicer graditi hišico, pa mi nič kaj ne diši iti nazaj na vas, na deželo. So tam večinoma kmetje ki imajo vedno nekaj za povedat proti vsakemu, ki se sprehaja tam naokrog. Sem bolj svobodomiselna in se ne želim ozirati na druge, tako da sem se že skoraj čisto premislila......

Obelix - tudi jaz sem bila včeraj na Rudniku na nosečniškem oddelku. Eno nosečko sem vidla, mogoče si bila pa celo tiuser posted image  Tudi jaz sem kupila majčko, hlač pa nimajo za mojo postavo, na žalost. No, ene hude kavbojke sem gledala, ampak 50 eurov pa ne dam za njihuser posted image  Bom pa še naprej nosila pajkice in dolge tunike....

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
19.12.2008 22:00:34   
Leela
Ali mogoče katera ve ali pregledajo koliko imaš sladkorja v krvi pri vsakem odvzemu krvi pri pregledu, ali je to poseben test? Ali moraš posebej rečt zanjga?

Ker mene tudi malo ta sladkor skrbi. Jaz imam občutek, da se bomo vse zredile med prazniki user posted image . Mene zdajle ful zgaga peče.

Danes smo postavili smrekico. Zamisel od tamalga je bila, da je na sredini dnevne, pred televizijo. Smo se potem zdilal, da je ob strani user posted image . Je pa sam vse balončke obesil.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
19.12.2008 23:45:13   
Tanja_
No, punce!
Pri nas je Božiček bil danes... In kaj nama je prinesel? Dobre izvide iz amniocentezeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vse je okej!!!! Imela bova zdravega dojenčka s 46 zdravimi kromosomi!!!!! Najlepše božično darilo sva dobila!!!! Že cel dan sem u luftu!!!

Aja, pa morfo imam 13.01.09!
Pozdrav vsem!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
20.12.2008 8:44:09   
petra a
no vidiš Tanja, superuser posted image ...kako je bilo na razvajanju v toplicah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
20.12.2008 9:15:58   
Tanja_
Nisva še bila v toplicah. Greva v četrtek! Komaj čakam. Še tri dni v službo, pol pa mal dopusta...
Danes pa greva na morje, da bo najina kužika vidla kakšni so psi na morju. Zvečer pa na večerjo, tko da danes nič ne kuham, samo uživam Jutri se moram pa res začet učituser posted image
Lep dan punce!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?