Leela -> RE: Majčice 2009 (17.12.2008 12:14:28)
|
Tale tunin biftek je pa res dobra ideja. Spekla bom pa najbrž marmorni kolač ali pa kakšen čokoladni kolač. Drugače pa se javlja še ena žrtev zzzs-ja. Sem dobila odločbo, negativno. V petek grem delat za 3 dni, potem pa imam že dopust. Bo že. AKP ubožica.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley6.gif[/image]. Tudi jaz držim pesti, da ti ne bo treba na operacijo. janci s Timom lahko tudi knjigice bereta. Vzemite v knjižnici take z veliko slikami in naj jih opisuje. Kdo pa je rekel, da mora ponavljati besede, na sistematskem? Drugače se pa strinjam z Lalico, da ti strokovnjaki lahko najdejo nekaj, kar se potem samo popravi, izgubiš pa veliko živcev. Mani2, po moje ni nič hudega če ima Marko manj koncentracije. saj nabrž sama vidiš, da je ok. Sploh pa veliko petletnikov in petletnic je še čisto nezrelih za šolo. Zdajle grem kartice pisat, potem malo likat. Za kosilo ne vem kaj bom. Sem pa sama do večera, tako da bo nekaj na hitro. Moje kile so še vedno v -, ampak se mi je začel apetit zelo večati, sploh za sladkim.
|
|
|
|