Anonimen -> RE: Majčice 2009 (17.12.2008 5:59:31)
|
dobro jutro AKP: jaz res upam da ti ne bo trba it na operacijo rok, ker sta moja starša oba šla, in če ti porm po njunih pripovedi ni prav nič fajn ta operacija, moja mami je po enem letu šele lahko 100% roko uporabljala, atiju pa še zdaj nagaja, je imel obe roki operirani, ena je vredu, druga ga pa še vedno včasih ful boli, tak da se mirkaj! jaz bom morala it tud na operacijo rok, sam sem še premlada, saj tako so rekli! biftku se bom jaz kar odpovedala, odsvetujejo ga pa zato ker je surovo meso, jajce.. lahko fašeš kakšno bakterijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] drugače bom pa jaz naredila verjetno tiramisu, in kakšno potico bom spekla, drugače pa ne bom nič komplicirala, že tako bo vsega preveč, kamorkoli bomo šli, bo kaj za pod zob, saj veste kakšni so tej prazniki! drugače sem pa jaz kar že vstala, ker ne morem več spat, me je mali zbudu ker je moral it lulat, in kaj pa mami, mami pa ne more spat pa je že spet na računalniku! kaj pravte a bo drugo leto sploh lahko šle na hrvaško na morje, ker ga politiki tolk serjejo? l.p.
|
|
|
|