|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
12.12.2008 13:56:34   
supernova2002
tej1 jaz tudi vem kje so Popetre. Jaz pa sem iz Škofij.(nad KP...ko greš proti meji z Italijo)

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.12.2008 14:01:45   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

pokica ti si čist preveč pridna. Jaz bi rabila malo tvoje pridnosti, pa voljo za kuhanje od Tanje in Blueeyes pa nič več ne rabim, kar se tega tiče. user posted image . drugače pa ne pretiravaj z delom.

user posted image hvala, saj mi ni blo danes res za pospravljat, cel teden ni blo časa,...mi pa vsaj jutir nebo treba imet čistilno soboto; moji itak imajo koline in sma vabljena na kosilo! user posted image  Drugače pa; tudi jaz zelo zelo rada kuham, čisto vsak dan že nekaj let. Kuham pa že od svojega 13. leta naprej! Tako, da mi kuharskih veščin res ne manjka! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.12.2008 14:17:04   
Lalica1
Oh supernova2002,user posted image to je pa fora. Mi je pravilno izračunal za prvo hčerko, sedaj pa spet kaže da bo user posted image  in tako tudi vsi mislimo. Bomo maja bolj natančno vedeli. Čeprav izgleda, da imam večje možnosti za user posted image  kot za user posted image . Sem probala več datumov...

Hvala!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.12.2008 14:19:50   
supernova2002
ja sem dala ta test vsem ki so že rodile...pa je vsem zadelo!!!!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.12.2008 14:43:00   
dito
Meni nikakor ne pokaže prav. Pri hčerki mi pokaže user posted image , sedaj pauser posted image . Sem poskusila rojstvo in datum spočetja.

Glede spola kako se lahko zmotijo se tudi jaz vprašujem. Pri hčerki so mi še v bolnici v 7. mesecu rekli, da bo korenjak. Ne vem kaj so videli. Tako, da je bilo pri rojstvu pravo presenečenje. Še dobro, da sva vedela to samo z mojim in kolegica. Sedaj bomo pa videli ali so zadeli. user posted image

Kaj je bila že katera na morfologiji? Kako zgleda in kako dolgo traja pregled.

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
12.12.2008 15:38:50   
Anonimen
jaz sem tud probala za ob prvi mi je pokazal user posted image pa mamo fanta, zdaj pa mi je pokazal user posted image , no tle bomo pa še videl!

jaz tud še nisem bila na morfo., pa me tud zanima, sem pozabila kako je izgledal v prvouser posted image

supernova: upam da se bo čimprej uredilo to s tvojimi problemiuser posted image

tej1: kaj res sneži, super, ker tle v logatcu pada dežuser posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
12.12.2008 17:05:36   
Anonimen
Hejla...no ste čvekaste...lepo, lepo...no jaz moram pa jutri v službo. Hja no... Tale koledar pa...hm...sem več datumov probala, pa mi skoz fantka kaže....sicer mam tudi sama tak občutek. KO sem vidla 1. slikico, sem rekla, da ni možno, da bi bila punčka. Sicer pa bomo videli.

Eno vprašanje. V torek mam pregled. To je v 17. tednu. Ne delajo ultrazvoka takrat, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
12.12.2008 17:15:46   
Anonimen
Ojla!

Jaz sem tudi test naredila in mi kaže prav. Včeraj sva izvedela, da imava user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Supernova2002 jaz sem tudi iz Kopra!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
12.12.2008 17:37:50   
dito
Meni dela za vsak pregled ultrazvok. pri hčerki mi je delala od 7 meseca na 14 dni. Slišala pa sem, da ti pripadata samo dva v celi nosečnosti in se to eni gin. držijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
12.12.2008 22:40:51   
2mak
Joj, saj ne morem verjet.. Pet strani sem morala zdajle prebrat, tok ste pisale, ko me ni bilo tu!
Danes moj dragi uspava hčerko (no, če mene vprašaš, že oba spita, ker je že toliko ura, pa ga še kar ni iz sobe!user posted image ), jaz pa sem prej vse pospravila (no, kopalnica pride v nedeljo na vrsto), zdaj pa sem si vzela malo časa za rr. Počutim se dobro, brc pa nisem več čutila. Mislim, da je to normalno. Čeprav jih že komaj čakam. Tko kot še nekatere, tudi mene muči utrujenost, predvsem zvečer (tam, po 19-ih). Groza... Tudi midve s hčerko sva danes malo okrasili stanovanje in potem mi je še moj pomagal in sem prav vesela. Saj sem dala le nekaj okraskov, a je takoj bolj praznično vzdušje. Če bo uspelo, bom v nedeljo smrečico postavila, ker - kot pravi Obelix - če ni smrečice, ni daril... Imate že kakšne ideje kaj boste podarile svojim najbližjim?
Glede kuharije - tudi jaz ful rada kuham in sem ful vesela, če imam čas za to (da ne delam le pašt, rižote, meso z zelenjavo in takih stvari, ki so bolj na hitro pripravljene). Ravno danes sem si nakupila vse, da bom v nedeljo naredila lazanjo, ker jo obožujem!!! Jutri pa imam dop frizerja (hodim v Lucijo) in mi bo precej časa vzelo. Zna bit, da bom celo čez noč tam (pa ne pri frizerju user posted image ), ker imam tasta in taščo na obali. Bomo videli... Se pa že ful veselim, ker imam že res obupno frizuro!
Obelix, mogoče bi nam uspelo dobiti se v nedeljo, čeprav malo dvomim. Bi bila pa res vesela, če se končno že dobimo. Pokličem tvojega, pa se zmenimo, ja!
Uživajte, čveke!

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
13.12.2008 4:34:07   
AKP
Dobro jutro!
To je še edini čas, ko lahko pridem do računalnika. Potem je preveliki promet. Bo v ponedeljek bolje, ko sem sama doma.
Sem včeraj malce preveč sedela in me še danes vse tako boli, da komaj sedim. Bom pa danes malce več v vodoravni legi. Vreme je prav obupno. Samo dež in še enkrat dež. Janci10 tudi vlečeno testo uspe super v kruhumatu.

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
13.12.2008 8:20:07   
Anonimen
dobro jutro

AKP: si spet zgodnauser posted image

jaz moram bit pa dones čist tih, ker je moj mož pršu iz nočne! od začetek julija mu ni bilo potrebe hodit v nočno, zdaj ko pa je konec leta pa je mogu it včeraj še v nočno, najprej je oddelu dopoldanski šiht potem pa še nočni!
no ja upam da mu ne bo treba še it v nočno letosuser posted image

drugače smo pa danes kar uredu, mali moj ravnokar gleda risanke na prvem programu, kaj je miren, kot da ga ne bi bilouser posted image user posted image user posted image

Hvala, bom poskusila drug teden, ker moram še nabavit vse potrebno za potico........ moram mal premislit kaj bom še peklauser posted image kaj poste pa ve pekle za praznike?user posted image

nevem kaj naj danes naredim za kosilo, sem ven vzela puranje zrezke?

l.p.

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
13.12.2008 9:46:38   
Blueeyes
copka sem pa mislila da si šla že kam na dopust k se nisi nič javila

dito mmmmmmmmmmm, mjami mjami, jz bi tud to papala

supernova2002 jz mam tud 7.1. MF pa se mi zdi k da je do tja še pol leta user posted image  user posted image  čas se nikamor ne premakne.. pa sorry za RD... te bom dala na seznam k ga popravim

Chiara82 čestitam za user posted image

men pride da bo user posted image  po unem koledarju... juhu, upam da res ...

na mojmu koncu je včer sneg zapadel... sicer samo 5 cm... ampak vseeno boljš kot pa LJ k dežuje.. pa za dons ga spet napovedujejo.. sej zjutri je neki mal padal... hvala bogu

jz bom pa dons delala pečene buče, polnjene z mesom in zelenjavo.. zravn pa še ne vem kaj... se morm mal domislit

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
13.12.2008 9:49:45   
Blueeyes
Chiara82 kdaj maš zdej naslednji pregled??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
13.12.2008 9:52:17   
Blueeyes
                                                                   user posted image

JANUAR
cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
andrejka 23.2.
janci10 26.2.
Leela 27.2.

MAREC
mary12 8.8.
pokica_ 10.3.
tej1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL
avokado 1.4.
vanilla 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.

MAJ
baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.

JUNIJ
PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST
2mak 9.8.

SEPTEMBER
tubby 8.9.
petrazg 20.9.

OKTOBER
BarbyD 14.10.

NOVEMBER
ledenka 3.11.
AKP 6.11.
miska 82 7.11

DECEMBER
Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
13.12.2008 10:23:08   
miška 82
živjo vsem. Ma nevem več kaj naj si mislim.Brez izcedka,brez vnetja so mi izolirali streptokok B iz nožnice.Moj G in G v porodnišnici pravita,da je to bakterijo nesmiselno zdravit v nosečnosti,ker se slej ko prej vrne.Baje bom dobila pri porodo antibiotik v infuzijo,da zaščitijo porodno pot,ker se le tako lahko otrok okuži.Upam,da ima katera kakšno izkušnjo s tem,ker me bo razgnalo od skrbi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
13.12.2008 10:34:01   
Anonimen
ojej miška, da je pa dobra, pol se moraš kar mirkat!user posted image

jaz bom pa skuhala puranje zrezke v gobovi omaki in pire krompir pa solata, a jaz lahko sploh jem gobe, nekje sem brala da jih kao ne bi smela, pa jih jem če ne drugače pa na piciuser posted image user posted image

pol popoldne ko se bo moj user posted image zbudu pol po kosilu bom šla pa k moji mami na Petkovc, k mi je povedala da bo pekla jabolčni štrudelj, nnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!user posted image user posted image user posted image

kako se vleče dan, če moraš bit tiho kot ovčka, moj mali korenjak je kar priden, se že celo jutro lepo igrauser posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu miška 82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
13.12.2008 10:49:40   
zoja10
dobro jutro...
Jst šele ne dolgo nazaj ustala, se zbudila v belo jutro....juhej končno lohk nataknem nove snežke user posted image user posted image
Popoldan pa v šoping...kr tko mal...hihhi ....pol pa jamram da nimam za burek...sej...user posted image

Modroočkica....kolk bo tvoje kosilo fino, njami....
in tvoje Janci tudi... jst pa danes ne kuham...si bom kr prvoščla kje odzuni..
pa pridne bit...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
13.12.2008 11:41:45   
Blueeyes
miška 82 držim pesti da bo vse ok user posted image

janci10 ja rečeno je da naj ne bi v nosečnosti jedl gob, samo jz se jim ne morm upret... samo gobe bi jedla cele dneve... na tak ali drugačen način... na pizzi, v omaki, uložene, pohane, polnjene,... to so moja sladica zdej v user posted image

zoja10 sej kdaj pa kdaj je fino tud vzuni jest... jz sm itak skoz na istih stvareh... tud k grem vn jem gobe... mjami mjami,.... največkrat testenine z gobami al pa kakšne raviole ali torteline v gobovi omaki, šnicl z gobami,... user posted image  user posted image  sem nepoboljšljiva user posted image   user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
13.12.2008 12:08:00   
Dudica1
Dobro jutro vsem!Sej ne da sm glih zdej vstala ampak sm šele zdej prižgala računalnik!user posted image
Drugače smo pa dobro samo neki mi dol tišči danes nevem kaj bo,al sm pa tamalga preveč dvignla (k se pa še tolk rad popestva ) to je res ful teško da ga ne bi popestvala!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
13.12.2008 12:39:44   
Dudica1
no a niste nč čvekaste danes?user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
13.12.2008 12:54:48   
zoja10
Najbrž je vsaka pr svojem loncu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
13.12.2008 12:59:03   
Anonimen
Blueeyes naslednji pregled 05.01. 2009. Komaj čakam!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
13.12.2008 13:00:03   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image
Ja men pa danes ni treba kuhat ker gremo na kosilo za rojstni danuser posted image .

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
13.12.2008 13:48:39   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

Jooj kolk ste se načvekaleuser posted image user posted image  sploh nimam čsaa prebrat vsega za nazaj...user posted image

Jaz sem mela včeraj pregled mi je pa čist prepovedal nosit je reku da imam čist preveč trd trebuh...pa pri seksu je reku da morva mal pazit kaj počnevauser posted image  tko da zdej bom čista scrklankauser posted image  napisal mi je nov izvid za bolniško,je reku da pod nobenim pogojem ne smem delat, jaz pa sploh še nimam odgovora od prejšnje user posted image user posted image user posted image user posted image ...je bil čist hud ko sm povedala kaj se grejo..je reku da nej jih tožim da mi bo šu za pričouser posted image

Morfologijo imam 18.12. naslednji pregled pa 9.1.2009 user posted image  komaj čakam da spet vidim user posted image  pa da mi potrdi da je user posted image  no alpa user posted image  če bo kej drugače kot zadnjičuser posted image

Zdej gremo pa mal na zrak da se mal nadiham....lepo se imejte pa pridem kej zvečer nazajuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Spanje pri babici in dedku
Zoja Lara

Pri kakšni starosti je primerno, da otrok prvič prespi ločen od staršev?

pri 1 letu (51%)

pri 2 letih (19%)

pri 3 letih (18%)

ko je star 6 let ali več (11%)

Število vseh glasov: 636

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!