2mak
|
Joj, saj ne morem verjet.. Pet strani sem morala zdajle prebrat, tok ste pisale, ko me ni bilo tu! Danes moj dragi uspava hčerko (no, če mene vprašaš, že oba spita, ker je že toliko ura, pa ga še kar ni iz sobe! ), jaz pa sem prej vse pospravila (no, kopalnica pride v nedeljo na vrsto), zdaj pa sem si vzela malo časa za rr. Počutim se dobro, brc pa nisem več čutila. Mislim, da je to normalno. Čeprav jih že komaj čakam. Tko kot še nekatere, tudi mene muči utrujenost, predvsem zvečer (tam, po 19-ih). Groza... Tudi midve s hčerko sva danes malo okrasili stanovanje in potem mi je še moj pomagal in sem prav vesela. Saj sem dala le nekaj okraskov, a je takoj bolj praznično vzdušje. Če bo uspelo, bom v nedeljo smrečico postavila, ker - kot pravi Obelix - če ni smrečice, ni daril... Imate že kakšne ideje kaj boste podarile svojim najbližjim? Glede kuharije - tudi jaz ful rada kuham in sem ful vesela, če imam čas za to (da ne delam le pašt, rižote, meso z zelenjavo in takih stvari, ki so bolj na hitro pripravljene). Ravno danes sem si nakupila vse, da bom v nedeljo naredila lazanjo, ker jo obožujem!!! Jutri pa imam dop frizerja (hodim v Lucijo) in mi bo precej časa vzelo. Zna bit, da bom celo čez noč tam (pa ne pri frizerju ), ker imam tasta in taščo na obali. Bomo videli... Se pa že ful veselim, ker imam že res obupno frizuro! Obelix, mogoče bi nam uspelo dobiti se v nedeljo, čeprav malo dvomim. Bi bila pa res vesela, če se končno že dobimo. Pokličem tvojega, pa se zmenimo, ja! Uživajte, čveke!
|