Ejla -> RE: IUI (9.1.2009 13:56:46)
|
Vse pridne v službi...jaz pa sem danes doma...sem bila na UZ in kaj se mi je zgodilo!!! Jaz pridna nič hudega sluteča grem na 3 UZ, v sredo je bil folikelček 14mm, tko da ni blo panike...danes pridem tja in naj bi ta moj folikelček zrastel na 16 cm,naj pridem jutri na UZ, pa da naj vseeno grem test na LH naredit v Leonišče...in jaz se pridno polulam, pol pa pride ven laborantka in reče, da že dolgo časa ni vidla tako hitro in močno pozitivnega testa za LH...torej ovulacija, tik pred razpokom folikelčka menda, pa da bo treba inseminacijo opravit takoj na mestu(stop inekcije menda sploh ne rabim)...jaz zmedena, ja seveda, kako pa...pridem čez eno uro, potem pride zdravnica,reče ja ja vidim da je sluz ta prava, opravi inseminacijo...in reče, da bo pogledala še enkrat z UZ če je poču folikelček...pogleda in on je še vedno tam!!!Sicer velik skoraj 18mm....kaj zdaj??? A je mogoče bil test za LH napačen...grem še enkrat lulat(2 ploščici) obe pokažejo LH +, torej bi mogu ta moj folikelček vsak čas počit, pa nas nekaj heca....Tako, da pridem jutri še enkrat na IUI da bo ziher. Evo tko je blo. Jaz pa vsa zmedena, se je zgodilo tko hitro, da sploh nič ne dojemam in sploh niam občutka al bo al ne bo... Še dobro, da sem si vzela cel dan fraj, k sem bla šele pred eno uro konc. Jutri spet tja...pol pa nimam več kaj kot samo upat in stiskat pesti. Kako kaj pri vas? Kaj delate? Kittyy ti si naslednja?
|
|
|
|