curly
|
Hej, Barcula! Midva se trudiva že skoraj 2 leti, ampak se imava še za mlada. :D Jaz bom stara 26, moj pa 30. ;) V ambulanto hodiva od junija 2011. Tam so mi naredili UZ, hormonske preiskave, THL (transvaginalno laparoskopijo) in ugotovili, da imam povišan prolaktin, zaradi katerega moram vsak dan jemati 1 tbl Bromergona (prvi dan sem bruhala, kasneje mi je bilo slabo, zdaj pa sem se jih že navadila), oba jajčnika PCO, ne vedo če imam ovulacijo, neredne M, včeraj sem dobila 1. letos pa še to s pomočjo KT. Imam pa lepo prehodne jajcevode in nimam pregrade, kot so sprva sumili. :) Tudi jaz imam v ponedeljek UZ v MB, in sicer ob 11.30. To je moj 1. UZ za IUI. Komaj čakam, da izvem več. Najprej bomo poskusili s Klomifenom - če se bom odzvala, če se ne bom pa z inekcijami. Meni je vseeno, samo da pridemo do rezultata: Mojmu so naredili spermiogram in dobili 2 malo različna rezultata. Rekli so, da je eden malo boljši, kot drugi, ampak ni pa to blesteč rezultat. Zato so se odločili, da bomo poskusili le z dvema IUIjema, potem pa gremo na umetno. Zanima me, če si kaj posebnega delala, jedla glede na to, da si imela toliko foliklov? Mene je ravno teh skrajnih mej strah, da jih bo preveč ali pa nobenega. Ampak ostajam optimist. ;) Močno stiskam, da ti tokrat uspe. ;)
|