|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
3.11.2008 19:07:16   
boob
 . pa sej ga mam doma sam ga še neupam. . kaj pa če bi še kak dan počakala. . . pa pol te ubogala user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.11.2008 19:18:01   
neela
boob, joj, kako nas dražiš....user posted image ...priznam, jaz na tvojem mestu ne bi zdržala....kaj jutri zjutraj pa me boš ubogala???? user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.11.2008 19:31:32   
lenna
js tud navijam za jutar zjutri....in pa za odlične novice ki bodo sledile

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.11.2008 19:35:46   
boob
joooj nevem. . dejmo se zment za sredo zjutri. . a je uredu?
upam da bom zdržala user posted image user posted image  . . . prej sm bla še kr mirna zdej ste me pa tok zdražle, da bom res začela upat. . sam pol k bo ---  me boste pa ve tolažle!!!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.11.2008 20:11:24   
neela
user posted image user posted image user posted image ....smo pa res packe, kajne.....da te tako draživa....user posted image ....nič bat za tolažbo - jaz imam dosti široka ramena, ki podežurajo, kadar je potrebno potolažit kakšno borko....AMPAK zate itak čutim na vodi, da bomo namesto tolažbe raje nazdravile tvojmu user posted image ... se pravi, jutri pade test, kajne....user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.11.2008 20:12:25   
kimsy
boob, ti sam hitr stestiraj, pa nas razvesel, ker tole je pa že zelooo sumljivo! No, če boš ti zdržala do srede zjutraj, bomo tud me. A ne punce? user posted image  no... Daj htr, kaj še čakaš? Me ne mormo velč... user posted image
lenna-čestitam za folikle, zdaj bo pa en ziher taprav! Glede pikanja pa ne me strašit, da si ne premislim. Veš kok sem se včeraj režala, ko sem si tisto iglco zapičla v špehec? Da nisem mogla vbrizgad zdravila, tok sem se tresla od smeha! user posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.11.2008 21:35:43   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image ....smo pa res packe, kajne.....da te tako draživa....user posted image ....nič bat za tolažbo - jaz imam dosti široka ramena, ki podežurajo, kadar je potrebno potolažit kakšno borko....AMPAK zate itak čutim na vodi, da bomo namesto tolažbe raje nazdravile tvojmu user posted image ... se pravi, jutri pade test, kajne....user posted image

tud jaz nimam švoh ramen...ampak moja pa neelina ramen bomo pri tebi uporabile ker te bomo od veselja okoli nosile!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.11.2008 21:42:30   
kittyy
boob,jst tud upam na tvoje pozitivne rezultate,sj ce nimas testa ti ga odstopim jaz.ker jst ga bom rabila drug mesec.

posiljam ti test,ti pa se tko dobr polulaj da bouser posted image
drzim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image da bomo mel prvo mami oz user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.11.2008 7:55:32   
lenna
Boob, kako si se odločila. Nma boš rezultata zaupala danes a še zmeraj vztrajaš na jutri?

Kimsy, moj namen ni bil da te stašim. Amapk čudno se mi zdi zakaj me na desno stran vedno bolj boli. Pa danes je desna na vrstuser posted image

user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.11.2008 8:29:22   
kimsy
Jutro!
Kok je zaspano, mi pa v službi... Še kar grozno!
Vam morem povedat eno foro! Jst včeraj sva vesela zapičim v moj špehec in... Pozabm na to, da je treba vn porint peresnik, da si pol ubrizgaš zdravilo.  user posted image  Seveda je blo treba pol vn vzet iglco še enkrat naštimat in še enkrat zapičt! Hudo! user posted image .
boob - a je že kaj novga? user posted image  Upam in držim pesti!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.11.2008 8:51:33   
lenna
Ja Kimsy, ti pa si facauser posted image ...zgleda da se ti špikanje prav dopade da se 2x zaporedoma.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.11.2008 12:06:16   
boob
punce nebom vas več ubogala. . . user posted image     sm ga nrdila in ---- oz prazno oknce. . .

pa zakaj je ne dobimmmmmmmmm

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.11.2008 13:38:35   
boob
oj,

za en odgovor bi vas prosila,
kolegici je user posted image  zamujala 3 dni v nedeljo je delala test pa je bil --, naslednji dan je imela rozast iscedek (ki bi lahko bila vgnezditvena). . no zdej naju pa zanima a test pokaže tudi pred vgnezitveno (jst mislim da ne, sam.....??) . . . user posted image  pa še vedno ni. .

kje ste zdej k rabim tolažbo. . nobene ni user posted image user posted image   . . . no sej sploh ni tok hudo al pa zato ker imam tok dela da sploh nemorem mislt na to.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.11.2008 14:02:24   
kimsy
Jst bi ti z veseljem pomagala, sam res nimam pojma... V 5-ih letih upanja po user posted image , naj povem, da nisem še nikol delala testa! In zakaj ne? Ker sem vedno vedela, da bo user posted image  pršu in nikol nisem čutila, da bi bla user posted image . Pa mi je tud 2 tedna zamujala. user posted image  Zanimivo ne? Pa še kar nisem obupala...

Glede na to, da nimaš še nobenih znakov pred fešto pa je možno, da si nosečka, sam test tega še ni polazal. Tok da... Ne obupat in poskusi še kak drug test! Držim pesti! Res, jst ti full prvoščm!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.11.2008 14:06:42   
kitka1
Boob, škoda... No, ampak, kot vedno, upanje ostaja, dokler se ne prikaže user posted image . So bili tudi primeri, ko dva meseca po zanositvi test še ni pokazal. Ljudje smo si pač različni in imamo različna hormonska razmerja. Držim pesti, da si ti ena tistih, ki na začetku nimajo dovolj hormončka, da bi ga test pokazal. Lahko pa greš na krvni test, kjer delajo skupaj alfa in beta hCG, ta naj bi bil pa precej bolj zanesljiv. Da boš vsaj vedela, na čem si.

Kar se pa prijateljice tiče... Vgnezditvena krvavitev je seveda lahko, vendar je potem verjetno imela ta ciklus malo kasneje ovulacijo (glede na to, da praviš, da ji že 3 dni zamuja). Pred vgnezditvijo ni nikakršnih sprememb v telesu in noben test ne more pokazati, ali je celica oplojena. Ko se vgnezdi (če se), lahko pride do krajše krvavitve, ni pa nujno. Šele ob vgnezditvi začne telo proizvajati nosečniški hormon, ki ga čez nekaj dni (običajno vsaj 8) pokaže home test. Vgnezditvena krvavitev torej nastopi okoli 7 - 10 dni po ovulaciji, ko se oplojena celica 'vgnezdi' v sluznico.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.11.2008 14:36:47   
boob
Kolegica je šla pa na oduzem krvi in . . . . user posted image  . . .  kok sm vesela user posted image user posted image user posted image

jst bom pa počakala do konc tedna, pa bomo vidli počutje pa znake. . . pa beli tok se mi prej pokazu, tko da verjetno sm se kej prehladila glede na to da me tud jajčniki mal bolijo

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.11.2008 14:40:36   
kitka1
Jajčniki? Po moje pa bolj maternica na mestu vgnezditve... user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.11.2008 14:43:58   
boob
user posted image user posted image user posted image user posted image  ste smotane. . . . ponavadi sm jst iskala vse možne znake, zdej k sm se končno 'streznla' da pač nebo nič. . me pa ve nagovarjate user posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.11.2008 17:56:09   
boob
puuunnnccceee  a danes pa ni nobene tu . . ???

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 494
4.11.2008 17:58:17   
kittyy
boob,ce se ne motim ti tako nestrpno cakas M zato,ker naj bi zacela z postopkom.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.11.2008 18:00:52   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: boob

user posted image user posted image user posted image user posted image  ste smotane. . . . ponavadi sm jst iskala vse možne znake, zdej k sm se končno 'streznla' da pač nebo nič. . me pa ve nagovarjate user posted image

....ej, smo pa res packe, a? user posted image user posted image user posted image Saj ponavadi je tko, druge je lažje na žerjavico rinit, ko pa sami iti...Ampak malo heca pa mora bit, drugače lahko kaj hitro zapademo v težko depresijo...a nima smisla, kajne? Raje smo vesele in nasmejane in da se malo hecamo, čeprav včasih na račun druge...user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 496
4.11.2008 18:02:39   
boob
ja zato. . pa je ni od nikodr . . sej nevem al naj bom user posted image  al user posted image  . . . naživce mi gre to čakanje, al bo pršla al nebo.. . test je biv neg.

kako pa pri tebi kaj kaže?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 497
4.11.2008 18:02:39   
kittyy
boob,a ti je ze kdaj tako zamujala?men je pred operacijo skos,pol zdej od marca mam pa kr tocno:
sam res pocakaj se kaksen dan pol pa naredi se en test.

drzim pesti da bo tako,kakor si zelis.user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.11.2008 18:06:40   
kittyy
ja jst sem pa dobila u petek,pol je pa M po dveh dneh strajkala en dan,no zdej pa lije.sem mela tud jst en pomislek,da pa mogoce je sam izcedek in da bo kej,....
pol se je pa ulil.
sem pa dobila kr dva dni prej,pomoje zato ker sem bla pri bioenergetiku.
sem rekla da zgubit nimam kej,pocutm se ful dobr,pa on pravi da se eliko parov odloca za to.
mi je rekel da je najstarejsi par pozdravil,in da sta pri pedestih dobila otrocka.lepo a ne,sam zame mal leta so velika.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.11.2008 18:11:02   
boob
pa ja zamujala je. . sam zdej tud mal ne čutim ad je na poti, nimam tiste občutka. . pa tud mozoljev nimam, k ponavad pred user posted image  sm bla k kašna 15letnica. . . ma nevem kaj je to-bomo vidli. .

Ti začneš naslednji mesec, a ne? a boš mela gonal al klomifen?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?