|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
2.11.2008 17:37:45   
kimsy
Evo mojo slikico! user posted image  

Zvečer se začnem pikat in vam povem, da me je kar mal strah, a sem bla včasih MS, veste kok sem pikala  ampak druge... In mene ni nč bolelo user posted image  user posted image  user posted image
lenna - za jutr držim pesti, da bodo foliklčki dost veliki!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.11.2008 17:40:35   
neela
kimsy - kar pogumno. Jaz sem bila tud malo v dvomih, kako bom to izvedla, glede na to, da mi je ob pogledu na kri slabo....user posted image Potem pa sem se tako zamotila s pripravo injekcije in kar na hitro zapičla v tisti ljubek šlaufek, ki me spremlja, da sploh nisem imela časa razmišljati o bolečinah ipd. Sicer pa....samo pomisli zakaj oz za koga to delaš, pa bodo vsi pomisleki in strah izpuhteli.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.11.2008 17:47:05   
Fargesia
Kimsy, mirno roko ti želim!!! in lep avatarček imaš!!!

bemtiš, če bi me otroc tok obogal kot me ve tukaj, bi bilo odlično!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.11.2008 20:08:31   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Kimsy, mirno roko ti želim!!! in lep avatarček imaš!!!

bemtiš, če bi me otroc tok obogal kot me ve tukaj, bi bilo odlično!!!

user posted image user posted image potem bi blo pa tršicam čist prelepouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.11.2008 20:52:14   
kittyy
joj kolk mam jst smolo,da nikol ni nobene gor,kadar sem jaz?
sam mamo res vse lepe slikice,jst sele zdej mal vem kera ima kaj,ker teli nicki so kr neki.
nevem kaj se men dogaja,sem mela dva dni M,dons pa cisto nic,bomo vidl kaj bo jutri.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.11.2008 21:10:57   
kimsy
ojla, moj prvi pik je uspel! Kok brezveznga straha, k skor ne čutš iglce.

Mam pa spet eno vprašanje. Ko si nastavš enote in potegneš vn tisto belo z rdečimi številkami, naj bi te rdeče številke kazale isto kot črne, A res, ker pr men niso, sej tisto belo lahko poljubno vrtiš v vse strani. Sem zakomplicirala a ne? Upam da vsaj razumete.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.11.2008 21:19:49   
miska73
Vas moram pohvalit deklice, da ste ubogale Fargin nasvet in se oblekle. Zgledate veliko bolj luštno.

Fargi user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.11.2008 21:46:53   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Mam pa spet eno vprašanje. Ko si nastavš enote in potegneš vn tisto belo z rdečimi številkami, naj bi te rdeče številke kazale isto kot črne, A res, ker pr men niso, sej tisto belo lahko poljubno vrtiš v vse strani. Sem zakomplicirala a ne? Upam da vsaj razumete.

kimsy, user posted image pridna! No, sedaj veš, da gre... Glede vprašanja pa ti jaz ne morem pomagati, ker očitno imaš drugo zdravilo, kot sem imela jaz (MEnopur), kjer takih dilem ni....

Nočka punce.....!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.11.2008 23:14:35   
kitka1
Kimsy, sklepam, da imaš gonal. Ko nastaviš puščico na črno številko in potegneš ven, se mora ujemati tudi rdeča. Je pa res, da je zapisana samo vsaka druga št. (75, 150 ...). Če imaš 75, potem nastaviš črno puščico na 75 in ko boš potegnila ven zadnji del, bo šel beli del samo do rdeče puščice, ki ima št. 75. Če imaš npr. med 75 in 150 (tj. 112,5), pa številka ni napisana, je le črtica. In ko potegneš, se ti ustavi na drugi puščici - zgleda malo čudno, ampak je vmesna doza, naslednja puščica ima pa 150.

Upam, da je približno razumljivo. Jaz si prvič vzamem malo več časa in si točno nastavim, potem pa ne preverjam več, ker ga tudi nič ne obračam...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.11.2008 9:26:25   
boob
oooo punce. . mater ste blepridne. . pa vse imate slikce, sam še jst ne user posted image   . . bom bom tudi jst pol k domou pridem, zdej nimam časa

aja sm hotela povedat. . jst še vedno nimam user posted image , pa nč ne kaže da bi u kratkem pršla, sam pa dvomim da sm user posted image  . . . user posted image user posted image

lp

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.11.2008 10:24:53   
kittyy
KIMSY,kako se danes po prvem spikanju pocutis?je mogoce kaksna reakcija?
koliko dni se moras zdaj spikat do prvega uz,a te to takoj narocijo,ko dobis enekcije?mal sprasujem  ,ker me za naslednji mesec mal zanima?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.11.2008 10:26:29   
kimsy
kitka 1, ja gonal mam! mam kao 100 enot, ( to je nekaj vmes, tud sestra mi je na list napisala 100) in res mi je blo čudno, ker je ta rdečih cifer full mal. Ma glavno, da mam ta črne na 100. user posted image  Upam, bo že...
boob -  jst mislm, da si user posted image , ker če druzga ne, bi te vsaj že šraufalo. Držim pesti.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.11.2008 10:31:37   
kimsy
kittyy - jst ne čutm nobene spremembe. Pikat se morem 6 dni, v soboto naj bi mela UZ, morem pa še v 105 sporočit, da sem v soboto dobila user posted image  in v nedeljo začela s špikanjem. Ti pa povem, da te prvič kar mrazi, ko maš iglo pr trebuhu, ko se opogumiš in zapičiš, pa je sploh ne čutiš. Hvala bogu za moj šlaufek. Prvič je bil koristen! user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.11.2008 15:29:53   
lenna
Ojla punčare

med klomifenkami sem že javila stanje, ki je sledeče:

Samo na hitro vam sporočim kako je šlo. Mam full dela v službi in sem se šele zdele uspela prebit tle gor.
Verjamem da ste danes spet full klepetale, tako da bom popoldne doma prečikirala kaj je novega.

U glavnem pridelali smo kar 4 folikle (11,13 in 2x15) pa še dozo so mi povečal na 112IE. Matr sm dobrauser posted image user posted image   U sredo grem ponovo na UZ pol bomo pa vidl kako naprej. V 1 postopku sem imela samo 1 folikl user posted image . Mislim pa pivo res pomaga.
Endometrij se je pa tud odebelil na 8.

Tolk zaenkrat...vem da sem samo o seb govorila....

Uživajte še danes popoldne, kajti jutri bo že spet dežžžžž

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.11.2008 17:03:16   
neela
Ti pa povem, da te prvič kar mrazi, ko maš iglo pr trebuhu, ko se opogumiš in zapičiš, pa je sploh ne čutiš. Hvala bogu za moj šlaufek. Prvič je bil koristen! user posted image

...evo pod to se podpišem. Končno enkrat, da imamo tiste, z več oblinami, prednost....user posted image user posted image user posted image

lenna - še tukaj čestitke. Samo tako naprej! user posted image

kittyy - vsa navodila okrog UZ (kdaj in kako) dobiš v s. 105, takrat ko dobiš zdravila. Res ni nobene panike, ker vse piše gor.

boob - ti si nam res sumljiva, punca! Kateri dan ciklusa pa šteješ???

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.11.2008 17:24:39   
boob
oo. . drugi dan mi zamuja, tko da res nevem,. . sam nimam nič znakov user posted image  .  sam pomoje je bol psiha, pa prejšni tedn sm bla bolna- tko da verjetno bol zaradi tega, pa moj je tud prej reku da ne verjame da bi pa zdej kr naenkrat pa blo. . .tako da,. . upam da čim prej pride in da se tud jst lahk začnem špikat user posted image  v moje šlaufke (no jst imam šlauf )user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.11.2008 17:43:36   
boob
jst mam tudi, jst mam tudi . .slikco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.11.2008 18:05:23   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: boob

jst mam tudi, jst mam tudi . .slikco user posted image user posted image user posted image

wiiiii, in prav svetovna je!!!!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.11.2008 18:18:20   
lenna

Pr men je ravno obratno, ta prvi pik me ni nič bolel (strah je bil pa velik); zdaj me pa vsakič bolj boli. In to samo na desni strani- mi je full čudn to. Zadnjič igla ni in ni hotla not, učer sm pa n desni strani spet nekaj čarala in mam dons fajn potplutbo.user posted image user posted image

Zdaj ko sem že kao "expert" mam pa skoz več problemov.

Glede nastavitve  peresnika je pa Kitka tako lepo razložila, da nima smisla da še js kaj zakompliciramuser posted image

Boob, men si tud sumljiva ja.

Zdaj smo se pa res prav fajn našemle. Samo zapomnit si bo še treba tele oblekice

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.11.2008 18:25:25   
neela
boob - čestitke! Res je ful hud tale tvoj avatarček....sedaj vsaj vemo kdo 'špega' na nas....user posted image user posted image user posted image Ja, in zakaj pa vama ne bi ta mesec ratalo? Saj je še kje kakšna, ki je tik pred postopkom OBMP 'klonila' pod naravnim načinom in ugledala magični user posted image .  Kaj drugače imaš reden ciklus? 

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.11.2008 18:35:32   
boob
je lep a ne user posted image  to je marsovček BOO
zdej si bo pa treba zapomnit kam katera slikca paše, ker prej sm imela tudi jst probleme z imeni na K user posted image

user posted image  imam kr redne , no kšn krat tud zamuja. . ma sej pomoje jo bom dobila, edin to se mi zdi čudno da nč ne kaže na to, tud mozoljev ni, k ponavadi so. . pa edin to je, k grem na WC mal čutim jajčnike. . . . mogoče sm se prehladila.
Mislim pa da nism pod srečno zvezdo rojena user posted image  . . . no sej se ne sekiram tok da bi user posted image  . . sm kr mal not padla k se use špikat user posted image  . . bi se tud jst-čeprou me je strah user posted image user posted image user posted image  kako bo to potekalo. .

in kako ste ve kaj?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.11.2008 18:44:34   
Fargesia

zdej si bo pa treba zapomnit kam katera slikca paše, ker prej sm imela tudi jst probleme z imeni na K user posted image

jaz tudi...zato sem vas pa tud mal v red spravila...bemtiš kr vse zasluge si lastim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.11.2008 18:57:31   
boob
še dobro da je ena 'stara mačka' med nami. . k ima že kilometrino. . pa da nas mal pobrca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.11.2008 18:58:42   
neela
boob - punca, TAKOJ test delat!!! Če si že Fargi pri avatarčkih tako lepo ubogala, potem še mene ubogaj pri testu!!!!! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.11.2008 19:01:41   
neela

še dobro da je ena 'stara mačka' med nami. . k ima že kilometrino. . pa da nas mal pobrca user posted image user posted image user posted image

...user posted image ...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?