|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
22.11.2010 15:16:38   
zaljubljena23
Tecnobica, kdaj je pri tebi dan D?

OOO, Nutry...Sem te kar malo pogrešala tukaj na forumu...Želim ti, da bo ta postopek uspešen in seveda N izpeljana brez problemov do konca...

Dajmo punce...December je tako lep mesec, popestrite ga še s pluskiuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
22.11.2010 15:19:48   
tecnobica
Men se zdi, da se šteje prvi dan tisti, ko je bil IUI. Če nimam prav, me popravite. Torej, v postopku sem bila v torek, jutri 14 dni. Torej je danes 14. dan. SO pa rekli naj pridem na krvnega 17. dan. Če prav razumem, je to v četrtek. Pa upam, da bo prej že test pokazal +. Če bo pa test negativen, pa sploh ne vem, če čm kaj it na krvni test.

Nutri, a to lahko celo napovejo? SS mislim. Nisem vedla. Jaz sicer ne bi hotla vedet, ker pol bi še bolj v negativno stran razmišljala, in potem se to res zgodi.

Aja, midva sva seksala šele to soboto. Pa ne zato, ker ne bi smela, ampak ker nama sploh ni pasalo, "treba" pa tud ni blo.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
22.11.2010 15:46:05   
Nutry
Zivjo!

Zaljubljena23: Žal sem spet na tem forumu. Forume menjam glede na stanja v katerih sem, upam, da bo naslednji forum Avgust 2011. user posted image

Tecnobica: 17 dan po IUI s tem, da se ne šteje dan postopka sem pri prvem IUI dala kri za beta HCG, vrednost je bila 118 (vse kar je nad 40 napoveduje nosećnost), čez en teden sem ponovno dala kri. Vrednost je bila 167 (morala bi biti nekje 1500) ta podatek je opozoril, da nekaj ni ok. Imela sem tudi UZ, videla so se rumena telesca vendar polodu ni bilo... potem pa sem skoraj 18 dni čakala, da se je začelo čistiti (konkretne krvavitve). Tako na kratko.
Mislim pa, da je bilo bolje, da sem šla na krvni test, kot pa da bi samo verjela CB in bi me v 7 tednu presenetile krvavitve (urgenca, panika, skrbi) žal je tako upam, da bo tretja nosečnost trajala brez problemov.... čas je že saj so me že vse prijateljice prehitele, pa ne enkrat že dvakrat. user posted image

lp Nutry

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
22.11.2010 16:02:25   
tecnobica
Se pravi, da je danes zame šele 13. dan? In da imam krvnega v petek?

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
22.11.2010 16:23:14   
Nutry
Tako je.
Ne vi vedela, če mi ne bi sestra po koledarju štela dneve kdaj lahko pridem na krvni test (GK Ljubljana).

Skušaj mirno počakati do petka potem pa pojdni na krvni test. Držim pesti, da bo +
Krvni test ti bo povedal točno stanje. Pri testih pa je lahko tudi tako, da se bo videla rahla črtica in ne boš vedela ali si noseča ali sanjaš. Jaz sem imela zaradi nizkega betaHCG-ja rahlo vidno črtico (test delalal zjutraj pred prvim odvzemom krvi).

Srečno, Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4280
22.11.2010 16:59:02   
tecnobica
Zato pa jaz nočem delat prej testa. Ker pol neb vedla, a je al ni, pa predstavljala bi si, da je itd, Bom počakala še en dan ali dva.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
22.11.2010 18:32:31   
camino79
Danes sem imela redni pregled (bris) pri svoji ginekologinji, pa si je (spet) vzela čas...za razgovor.
Itak težko zadržim solze, ko besed nanese na celo zgodbo, ko pa je nekdo še tako razumevajoč in pozitiven, pa...
Eh.
V glavnem - dr. Završnik Suzana (ZD Adolfa Drolca MB) je preprosto zakon!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.11.2010 12:19:00   
Nutry
Živjo!

Danes je za mano uspešen poseg IUI. Postopek enak kot pri Camino79 s tem, da nič ne poležiš na mizi. Oblečeš se in počakaš na hodniku še cca 20 minut.... ob neme pa te je strah, da bo kaj ven steklo :)
Imela me je dr. Pintarjeva, ki je postopek izvedla čisto korektno, pohvale pa vsem sestram na tem hodniku GKLJ saj so vse super, še posebno sestra Tatjana.... da bi bilo čim več takšnih. user posted image

Sedaj pa samo še držim pesti, da bi vsem nam dobri možje prinesli obromen +  user posted image user posted image user posted image ... drugega mislim, da niti ne potrbujemo.

Lep dan vam želim,

Nutry

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.11.2010 12:56:46   
tecnobica
Jaz nisem danes nalulala nič. user posted image Škoda ker sem sploh delala test, zdaj sem pa zamorjena.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.11.2010 13:25:07   
Nutry
Tecnobica poznam ta občutek.... mogoče pa je še prezgodaj, da bi test pokazal +.
Jaz sem že toliko denarja zmetala za teste, da bi se mi splačalo imeti lastno proizvodnjo. 
Sedaj test delam, ko mi tečka zaostaja vsaj en dan.

Tecnobica ne obupaj imaš še nekaj dni, držim pesti.

Lp Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.11.2010 15:55:00   
zaljubljena23
tecnobica, zelo mi je žal, da ni bilo pluska, ampak jaz še vseeno ne bi vrgla puške v koruzo..Še je čas, da te razveseli plusekuser posted image user posted image

Nutry, čestitke za uspešno opravljen IUI, čez malo več kot 14 dni pa te naj razveseli en lep, velik plusekuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.11.2010 20:12:11   
camino79
Hoj! Ne vem, kako bom zdržala 14 dni...čisto sem živčna...zelo zelo držim pesti za tako željeni plusek.

Kdaj pa naj bi pričakovala vgnezditveno (če bo)? Pri zadnji nosečnosti je namreč bila, samo se res ne spomnim, kdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4287
23.11.2010 20:12:58   
camino79
Tečnobica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
23.11.2010 21:32:31   
*zabica*
Punce, predvsem tiste iz GK ljubljana, rabim pomoc:

Danes sem bila na posvetu pri dr. Ribičevi, ki mi je odredila terapijo za IUI, dala mi je tudi napotnico za pregled hormonov in pa SPB. Sestra mi je rekla, da mora dati kri za SPB tudi partner...Zdej pa ne vem, kje se partner zgalasi, da da kri....Kar v ambulanti za sprejem al kje drugje?
Hvala za informacije :)
Srecno !

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
24.11.2010 7:43:54   
tecnobica
Pri meni je še vedno belina, tko da močno upam, da sem samo prehitro delala test.

Tiste ki ste bile v LJ. Kakšen je postopek za krvnega? Koga je treba poklicat? Sestro Tatjano? AL kam jej treba it, ker je vendarle treba imet nek papir za v laboratorij.

Midva sva šla še isti dan, ko so nama rekli, da greva na IUI, dat tudi kri. Je prec nama obema napisala papirje. Sva šla gor, oddaš list na poličko in počakaš, da te pokličejo.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
24.11.2010 9:10:18   
camino79
Joj, tečnobica, držim pesti!!!

Sama pa imam  (6. dan od IUI) ful nekega rumenkastega izcedka...valjda nisem fasala kakšnega vnetja, ali kaj?
Ali lahko zdaj vzamem tiste svečke Vagisan (menda so 100% naravne)?

Pa jajčniki me bolijo, na obeh straneh precej.

Kako naj si vse razlagam?

Neposredna povezava do sporočila: 4291
24.11.2010 9:33:17   
Nutry
Dobro jutro

*zabica* ali morata dati kri za spolno prenosljive bolezni. Za to se dobi poseben obrazec in gresta oba na transfuzijo krvi, stavba pri porodnišnici. Partner lahko dobi ta obrazec tudi pri osebnem zdravniku oz v Leonišču mislim, da v sobi za svetovanje. Če ne, pojdi na recepcijo Leonišča te bodo že usmerili.

tecnobica - jaz sem šla na recepcijo in sem rekla, da sem za betaHCG,  poiskali so kartoteko in me poslali v pisarno za svetovanje, tam sem dobila papirje za laboratorij. Pripravi se da bo vse skupaj trajalo 1,5 ure. Pri laboratoriju je strašna gužva.

camino79 -  glede svečk ti ne znam svetovati, hvala bogu nimam vnetij ... če izcedek nima kakšnega posebnega vonja počakaj še kakšen dan, da boš videla kaj se dogaja.
Vgnezditvena krvavitem mislim, da nastopi nekje 10 dan od odnosa. Pri mojem prvem postopku IUI sem imela rahlo rjav izcedek 13 dan od postopka in sem si rekla evo tečka je prišla... potem pa nekaj dni ni bilo nič in je bil test rahlo pozitiven, vendar je vse skupaj prislo do SS.

Mene so včerja zvečer boleli jajčniki, občutek kot, da sem prvi dan menstruacije. Sem pa ves dan razmišljala ali so mi včeraj sploh zadeli ovulacijo. LH testa mi niso delali tako kot pri 1. postopku. Sluz za tipično ovualcijo pa je bila po mojih videnjih bolj primerne v ponedeljek kot v torek, ko sem bila na postopku. Ah ja, samo, da bi ratalo.

Lep dan želim,

Nutry

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
24.11.2010 10:22:53   
*zabica*
Jaz sem ze dobila obrazec, partner pa se ne, ker nisem imela njegove kartice...Kri bova dala kar v laboratoriju v Leoniscu, saj moram dati jaz se kri za hormone....Letos tako ali tako ne bova na vrsti, ker konec decembra ne delajo...

Drzim pesti da vam rata punce, v januarju pa se vam pridruzim user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
24.11.2010 10:24:41   
camino79
Hvala za odgovor. Ne, nima posebnega vonja. Klicala pa sem v MB v ambulanto, pa so rekli, da so svečke Vagisan popolnoma neškodljive in naravne, zato jih lahko vzamem, tudi preventivno. Kul.

Ej, ponavadi se mi je sluz po O ustavila, zdaj pa ne...kar teče in teče.

Neposredna povezava do sporočila: 4294
24.11.2010 10:45:08   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Hvala za odgovor. Ne, nima posebnega vonja. Klicala pa sem v MB v ambulanto, pa so rekli, da so svečke Vagisan popolnoma neškodljive in naravne, zato jih lahko vzamem, tudi preventivno. Kul.

Ej, ponavadi se mi je sluz po O ustavila, zdaj pa ne...kar teče in teče.

Pri meni je bilo isto. Celi kosi sluzi so padali iz mene. Najprej uni lepljivi, no mogoče je bla tud sperma, kasneje pa samo tak rumenkast izcedek. Zdaj je minilo. Imam pa težave, ker mi kar naprej po kaljicah uide urin user posted image .

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
24.11.2010 10:49:42   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Nutry

tecnobica - jaz sem šla na recepcijo in sem rekla, da sem za betaHCG,  poiskali so kartoteko in me poslali v pisarno za svetovanje, tam sem dobila papirje za laboratorij. Pripravi se da bo vse skupaj trajalo 1,5 ure. Pri laboratoriju je strašna gužva.

O ja, saj poznam laboratorij. A misliš, da grem lahko tudi popoldne. Delam namreč do 12.30, pa bi bila tam do 13.30 recimo. No, saj bom kar sestro Tatjano poklicala, pa vprašala.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
24.11.2010 12:00:06   
camino79
Tečnobica, to je pa zoprno, kaj? Pa to vedno ali samo zdaj, po IUI?

Kako pa kaj kaže user posted image ? Upam, da je ne bo in da boš srečka nosečka. Koliko bi mi poemnilo...ko smo bile ob istem času skoraj v podobni zgodbi...
Za spodbudo nam, ki imamo ta 14.dan še takooooooooooooooooooooooo daleč.

Neposredna povezava do sporočila: 4297
25.11.2010 7:39:42   
tecnobica
Pa sm prišprala en test. Danes se je namreč vlila user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
25.11.2010 8:10:25   
Nutry
Tecnobica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4299
25.11.2010 8:17:15   
Nutry
Oooo tecnobica user posted image žal mi je ..... saj sploh ne vem kaj naj ti napišem, ker vem kako se počutiš in ponavadi tudi spodbudne besede ne pomagajo kaj prida.

Jutri je nov dan.... in pričel se bo nov boj... glavo pokonci in pozitivno naprej..... 

Kateri IUI je bil?

Lp Nutry

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?