tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: camino79 Hoj! Sem že nazaj. Hitro sem bila na vrsti. delala je ona - mlada, luštna, prijazna, blontna od predvčerajšnjim, ki je danes dobila tudi ime - dr. Koresova. In super specialna sestra. Nič, prideš tja, se slečeš, na mizo...potem sem par minut počakala dr., s sestro sva se medtem pogovarjali, vse mi je razložila. Potem...nekaj vstavijo, malo zasučejo, namestijo...kaj pa vem, potem pa sem kar precej čutila tisto cevčico v maternici. Pa ne, da je ful bolelo, sploh ne, samo meni blazno neprijeten občutek. je pa res, da - sicer nisem razvajena - imam pa nizek prag za bolečino. Potem sem še 10min tako odležala in domov. Zdaj - napetost, malo boli v spodnjem delu trebuha. Upam na najboljše. Že zdaj pa vem, da ne bom upala naredit testa čez 14 dni, če ne bo . ker potem pokličeš, če je pozitiven, pa greš še na en UZ...samo to je še tako neznansko daleč. Če pa ni ratalo, pa en mesec pavze (zaradi klomifena) in potem znova. In IUI-je bodo predvidoma delali kljub prenovi laboratorija. Aja, pa sluznica se je od srede na četrtek zadebelila za 2 mm, torej včeraj 6mm. Če je šlo včeraj tako naprej, je bilo danes 8mm. kar je kar ok, menda. In foliklov je bilo več...En 24mm, ostali pa 20,19,18... Držim pesti zate, Nutry...čim več pozitivnih informacij. Pa spij kakšno pivo...moji folikli so očitno zrastli! Pri meni v LJ je bilo kot ginekološki pregled. Jaz cevčice nisem čutila. pa itak, da bo ratalo. Sploh pri toliko foliklih
|