|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
27.3.2010 17:35:54   
mića
sončk1 kdaj pa si imela ti iui
jaz sem ga imela 13.3 tako da bi lahko po mojem tja v ponedeljek delala test ne vem
sam nisem nč optimistična se kr počas pripravljam na novo razočaranjeuser posted image user posted image
saj nimam nobenih znakov user posted image samo prsa me bolijo user posted image  to me pa vedno pred menstruacijo ali pa lahko tudi od vseh teh hormonov
no ja jaz sem se odločla da ce ne bo menstruacije do ponedeljka da naredim test pol bomo pa vidli kaj pa kako itak je to vse v bozjih rokah nimam kaj pomagat srecno vsem ostalim pa se oglasim ko bo kaj novega
lep dan se naprej

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
27.3.2010 17:40:04   
sončk1
Oj Miča,

tudi jaz nimam posebnih znakov...tudi mene pred vsako menstruacijo bolijo prsa...tako, da ne vem...sedaj me res za malenkost drugače...ampak to je lahko posledica hormonov...jaz sem sedaj 2. v postopku IUI...
Seveda v ponedeljek bo tvoj že 16.dan...tako, da takrat bo zelo realno že...

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
27.3.2010 17:40:52   
sončk1
aja...IUI sem jaz imela 15.03

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
27.3.2010 17:45:08   
mića
aha potem si ti za mano
no jaz sem imela sedaj 3 iui upam da gre v tretje radouser posted image user posted image  in se nam končno posreči
dvakrat sem imela s klomifenom sedaj pa s puregonom bomo videli kaj pa kako bo
upam da nam je ratalo saj so me po mojem ze siti na temu forumuuser posted image user posted image  in bi bil ze ces da se preselim na kaksen drugiuser posted image user posted image user posted image  no lepo se imejte pa srecno vsem ki z mano čakate rezultate
upam da bomo vse user posted image user posted image

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
28.3.2010 14:01:26   
sončk1
Drage moje,

sporočam, da sem danes na moj 13. dan po IUI dobila rajv izcedek...tako, da v 2-3 dneh pričakujem menstruacijo..žal user posted image . Točno tako je bilo tudi v prejšnjem postopku, tako, da je to sigurno to...

Uživajte lepo nedeljo.

Lp, S

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
28.3.2010 14:36:37   
twetka
Sončk  user posted image Mogoče pa še to ni to, držim pestke da ni in da je ta rjav izcedek pozitivna stvar. 

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
28.3.2010 16:30:30   
sončk1
oh ja...zdej tud rjav ni več...je že kar rdeče...tako, da ne bo ničuser posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
28.3.2010 21:05:07   
twetka
Sončk, sej bo, enkrat bo, boš videla  user posted image user posted image user posted image user posted image Poskušaj se potolažiti da nas je po domače rečeno veliko v tem sranju ampak vem da bomo enkrat vse srečke nosečke.

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
28.3.2010 21:15:26   
sončk1
Hvala...

včasih zmanjka optimizma...ker je za mano že kar dolga pot...3 leta in včasih ne vem več kaj narest, da bi ratalo...
Mogoče bi razumela...če bi mi nekdo od "tam gor" razložil zakaj še ne moreva imeti otrok...kaj pa vem...al pa ne bi razumela...
Verjamem pa, da, ko bom gledala nazaj...da mi bo jasno zakaj ne še zdej...samo težko je sedaj biti v tej situaciji...samo to je...ker vsak mesec upam...da sedaj pa je prišel že ta NAJIN pravi čas...

Lp, S

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
28.3.2010 23:02:29   
twetka
Sončk, te popolnoma razumem, sicer ni tolk še tega za mano, je pa kr neki razočaranj in dobro vem kako ti je. Vsak mesec mi grejo po glavi različna vprašanja. Zakaj prav jaz? Zakaj prav midva? S čim sem si to zaslužila? Pravijo, da se vse zgodi z razlogom, to sicer ne vem s kakim razlogom se nam to dogaja, pa že s kakšnim. Js upam, da bo na to enkrat samo še neprijeten spomin za vse nas. 

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
28.3.2010 23:11:32   
zaljubljena23
Sončk, zelo mi je žal....Pošiljam ti velikoooooooooo objemčkov...Zelo dobro vem kako se počutiš...Enostavno, jutri je nov dan in gremo novim zmagam naproti...Enkrat bo tudi nam uspelo...Boš videla...

Mića, kako pri tebi kaže?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
29.3.2010 8:43:28   
Ksenya
user posted image user posted image user posted image user posted image  Sončk1 velik objem in veliko sreče v naslednjem postopku.
user posted image user posted image user posted image  Miskula in Mija75, ki sta naše nosečke meseca user posted image

Moja se je tudi v soboto zjutraj prikazala user posted image user posted image user posted image  - tako da očitno nekaj ni bilo ok, da je bil hormon tako nizek in se je razvilo v user posted image  .
Tako je prvi IUI za mano z neuspešnim rezultatom.
Kaj čmo drugega kot z veliko dobro  volje v nov boj. Upam le, da bo naslednja user posted image  prej kot je bila sedaj, da bom v maju že v postopku in da bo takrat uspešno.

Veliko sončne energije vsem skupaj in držim pesti za vse, ki še čakate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
29.3.2010 21:35:42   
zaljubljena23
Ksenya pa ravno danes sem hotela vprašati kako si...Zelo mi je žal, da je prišla tečka....

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
30.3.2010 11:45:21   
sončk1
Hvala punce...
no enkrat bo...samo ne vem še kdaj...pa tudi vse manj zaupam temu postopku...kaj pa vem...dvomim da bo tole dovolj...žal.
Nisem še čisto odločena kaj naj naredim...če v tretje ne bo šlo...ali naj grem do Drobniča...pa rečem za postopek IVF ( čeprav se tega postopka zelo bojim zaradi punkcije)...ali naj še vztrajam...
Malo imam dovolj tega poizkušanja...malo mi je tudi čudno, da sem vsakič zakrvavela na dan ovulacije in to predno so mi vstavili semenčeca...se bojim, da zgrešijo mojo ovulacijo...en zdravnik pravi, da to ni nič narobe, drugi pa da to ni lih dobro...no pol si pa naj mislim po svoje...

Lp, S

mi bi radi mel dojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 3839
30.3.2010 12:51:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončk1

včasih zmanjka optimizma...ker je za mano že kar dolga pot...3 leta in včasih ne vem več kaj narest, da bi ratalo...
Mogoče bi razumela...če bi mi nekdo od "tam gor" razložil zakaj še ne moreva imeti otrok...kaj pa vem...al pa ne bi razumela...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate... te popolnoma razumem, sama sem čakala 5 let si očitala za marsikaj, bila včasih jezna, drugič žalostna...
Pa sem si rekla, da bom mama. Vse skupaj dala bolj na izi, nehala računati štet, merit, se opazovat...user posted image   In je ratalo!!! user posted image user posted image user posted image

Tudi sedaj sem optimist, čeprav me nekaj čist počasi gloda in mi ne da miru user posted image Mah, kaj pa vem, očitno me tud emšo zeza user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še to...tistega od tam gori, pa sem dala čist na ignor user posted image user posted image user posted image

Boš videla, da bo uspelouser posted image user posted image user posted image vsem nam user posted image

(odgovor članu sončk1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
30.3.2010 18:46:44   
zaljubljena23
Sončk, če v 4-ih poskusih IUI ne uspe ti avtomatsko sledi IVF..MIslim, pa da je punkcija najmanši problem, so jo vse preživele...Če pa te tako skrbi, pa se prepiši v MB, tam delajo punkcijo pod narkozo (imaš izbiro ali z narkozo ali brez)....Drugače pa jaz nekako nisem izgubila upanja v IUI, že samo če pogledam ta mesec na tej temi, je bil kar uspešen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
30.3.2010 18:55:11   
Ksenya
Pozdravljene vse skupaj; nosečke in trepetalke, ki še čakate na rezultat in seveda borke, ki čakamo na nov boj user posted image

Danes sem imela vseeno preglet ßhcg ja čeprav sem dobila tečko, seveda je vrednost od prejšnjega tedna padla, kar je čisto ok, ko se pojavi tečka. No mi je pa zdravnica vlila dosti nove moči, češ da je prišlo do nosečnosti že v prvem postopku, čeprav se ni obdržalo, da naj gledam na to optimistično.
Dejansko je res bolš, da če kaj ni blo ok, da se je prej končalo, kot pa, da bi sanjala in živela v iluzijah še dlje časa, potem pa bi bilo razočaranje še toliko večje. Tako da stistkam pestke, da bo mesec  - pri meni bo to maja, zmagovalen user posted image  
seveda pa stiskam tudi pestke, za vse ostale, da bomo vse čim prej user posted image user posted image user posted image  

pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
30.3.2010 18:58:31   
zaljubljena23
Ksenya, objemček...

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
30.3.2010 22:40:49   
sončk1
Anonimna hvala, take besede pomagajo, zelo user posted image

Zaljubljena...jaz sem se na začetku vseh teh preiskav še kri bala dat user posted image ...zdej sem že stručko v tem...tudi za HSG sem bila zajc in laparoskopijo...no pa sem vse preživela...in res ni bilo nič hudega...Jaz pred temi preiskavuser posted image mi pratično še prsta nikoli nisem imela zvitega...še k svojemu osebnemu zdravniku sem šla zelo malokrat...na srečo sem zdrava...samo tale problemčič z zanositvijo se je pokazal, ki pa za enkrat vseeno kaže...da fizično z menoj naj ne bi bilo nič narobe ...Tudi punkcijo...če bo sploh potrebna...bom preživela...samo tista negotovost me spremlja...ker ne vem kako je...pa ko berem tukaj vse živo...ampak mislim, da bo šlo...seveda user posted image

Ksenya...objemček tudi z moje strani...ampak tudi jaz mislim, da je veliko, da vesta da do oploditve pride...sedaj samo še vgnezditev spedenate in stvar bo rešena user posted image

Mož mi je danes že dal 1. injekcijo za novi postopek, tako, da gremo s polno paro naprej user posted image
Sem danes že veliko boljše volje ...včeraj je bilo pa težko...me še ni nikoli tako prizadelo...verjetno, ker je bil ta mesec na naši temi res uspešen...pa sem res mislila, da bo pa tokrat pa tudi nama uspelo...no ampak gremo naprej...kaj pa vem...mogoče bo pa za naju april tisti pa pravi user posted image user posted image

Lp, S

mi bi radi mel dojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 3844
31.3.2010 10:46:02   
sončk1
Dan user posted image

eno vprašanje imam punce...ali ste v času, ko ste bile v postopkih IUI med menstruacijo močneje krvavela kot med svojimi cikli...naravnimi???

Jaz imam svojo menstruacijo takole: 3 dni rjav izcedek, potem 3 dni krvavo ( 1. dan porabim 3 vložke...potem vedno manj), nato pa še kakšen dan ali dva rjavega izcedka.

Sedaj pa je tako da mi že 3 dni lije tako močno da sem včeraj porabila 7 vložkov...še danes zelo teče...pa je že tretji dan...včasih kar malo v kosih priteče...user posted image .

Ali ste imele tudi ve tako močne menstruacije med temi postopki?

Hvala in Lp,

S

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
31.3.2010 13:13:12   
Anonimen

Sedaj pa je tako da mi že 3 dni lije tako močno da sem včeraj porabila 7 vložkov...še danes zelo teče...pa je že tretji dan...včasih kar malo v kosih priteče...user posted image .

Ali ste imele tudi ve tako močne menstruacije med temi postopki?

Načelo imma zelo močne user posted image , vsaj drugi in tretji dan sta user posted image kr kosi letijo z mene...user posted image
Sem tudi jaz že spraševala G, pami je rekla, da je to dobro, da se popolnoma vse ščisti in da je to tudi znak, da se mi sluznica fajn zadebeli user posted image
Tako, da...user posted image Moja tečka pa je tokrat bila zmerna, sam me zgleda hormoni dajejo 100/h, mi zelo razpoloženje niha user posted image pa že danes sem na trnih kaj bo pokazal UZ...pa ne vem ali si prav dajem injekcije... user posted image

sončk1user posted image user posted image user posted image za prvo špiko

lp, anonimnauser posted image

(odgovor članu sončk1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
31.3.2010 13:15:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ksenya

No mi je pa zdravnica vlila dosti nove moči, češ da je prišlo do nosečnosti že v prvem postopku, čeprav se ni obdržalo, da naj gledam na to optimistično.

user posted image user posted image user posted image za optimizem in user posted image

(odgovor članu Ksenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
31.3.2010 13:23:39   
Anonimen

jaz sem se na začetku vseh teh preiskav še kri bala dat user posted image ...zdej sem že stručko v tem...tudi za HSG sem bila zajc in laparoskopijo...no pa sem vse preživela...in res ni bilo nič hudega...Jaz pred temi preiskavuser posted image mi pratično še prsta nikoli nisem imela zvitega...še k svojemu osebnemu zdravniku sem šla zelo malokrat...

Jaz sem vedno govorila, da k moškemu G pa zagotovo nikoli ne bom šla...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

...vic stoletja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončk1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
31.3.2010 15:08:55   
sončk1
Aninimna hvala za odgovor.

Verjetno sem kje zgrešila...v katerem postopku pa si ti? IuI verjetno...samo po vrsti kateri je?
Jaz sem mislala, da si ti že zanosila...mah vse sem zgleda zmešala user posted image user posted image user posted image

lp, S

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
31.3.2010 20:57:21   
zaljubljena23
Sončk, moja M po prvem IUI postopku je bila začuda brez bolečin, vendar močna

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?