|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
24.3.2010 14:27:56   
mija75
Ojla punce!!

Ja, bomo imeli dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image . beta HCG hormona imam 340 pa še nekaj.  JUPIIIIII!!

Čestitke tebi Ksenya - sem vedla, da si nosečkauser posted image .

Čestitke tebi Miskula - mogoče bosta  pa dva, ko imaš že tako zgodaj tako močno črtico!

Sem v službi, pa mal težje pišem!user posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
24.3.2010 17:57:11   
zaljubljena23
Bravo miskula user posted image user posted image user posted image ...Mislim, da bo test realen...

Ksenya, čestitke tudi tebi, držim pesti, da bo hormon do petka narastel in da ne gre za IMN....

Mija, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še enkrat čestitke....

Sončk, držim pesti, da bo ta IUI uspešen...Vidim, da bom sama ostala na tej temi...Saj tako je tudi prav...Privoščim vam iz vsega srca

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
24.3.2010 18:08:01   
twetka
zaljubljena, brez skrbi, kmalu se ti bom js pridružla. user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
24.3.2010 20:54:59   
markojca
oooo punce, ko sem takrat napisala, da nam toti mesec marec ni naklonjen, moram sedaj to konkretno popravit.....imamo kar tri user posted image user posted image user posted image -jupi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -zelo sem vesela - bravo miskula, bravo ksenya in bravo mija75. nam morate izdat skrivnost.....haha

zaljubljena23 in twetka-
me bomo pa še kar ohranjale tale post živ in vem, da bomo tudi me ugledale user posted image user posted image -100%. in še kar naprej bomo veselo user posted image . tale mesec se počasi izteka in začeli bomo z drugo inseminacijo.....jupiuser posted image

novopečenim mamicam pa veliko družinske sreče in lepih trenutkov s ta malimi!!!!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
24.3.2010 21:10:25   
mića
čestitkeeeeeeeeeeee vsem trem
no ja same pa ne boste sem se jaz tuki res da se ne javljam veliko vendar vas redno prebiram ter sem v mislih zmeri z vami ter stiskam pesti
tako se malo pa bo nedelja cas za test znakov nobenih boleče prsa cez dan male slabosti utrujenost bolečina v krizu tako kot pred vsako user posted image  tako da se sploh ne veselim kaj preveč
upanje itak da je vsaj majhno do kraja samo ce po pravici povem imam vsak mesec ze peto leto iste znake da sem nosečka user posted image user posted image edino ko sem bila res noseča jih nisem imelauser posted image user posted image
vendar se je na zalost slabo končalo saj sem imela ss v 8 tednuuser posted image user posted image
vendar ne bom obupala do konca dokler bo se najmanjsi kanček upanja da prideva do svojega user posted image lepo se imejte se naprej pa se se kaj oglasim

(odgovor članu markojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
25.3.2010 9:15:29   
Ksenya
user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Mija, in pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Miskula - pri tebi sta pa mogoče zares dva, da imaš tako močno črtico user posted image  se pravi, da bo dvojno veselje, jupiiii

Hvala vsem za podporo in čestitke, tudi jaz upam,da bo moj hormon do torka narastel (Zaljubljena23 v torek imam kontrolo in ne v petek), in da bo vse ok.
Veliko upanja in optimizma vsem skupaj in držim pestke, za čim več user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
25.3.2010 9:49:40   
sončk1
Zaljublejna23...mislim, da sama ne boš ostala...jaz nisem ravno optimist...nimam nikakršnih znakov...tako, da bom očitno šla v 3. krog.
Danes je moj 10. dan po IUI...še čakamooo. Pri prvem IUI-ju sem na 13. dan dobila rahel krvav izcedek...15. dan pa je prišla tetka marjetka...
Bomo videli kaj bo...kot pravim pa znakov nimam...oz. nič me ne zvija, boli...karkoli..

Lp, S

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
25.3.2010 11:37:17   
miskula
Hvala vam punce ampak se do jure ne upam dosti veselit.

Mija ali si se morala predno si oddala kri kaj najavit v sobi 105, al si šla kar direkt kri dat?
Ali so rezultati znani takoj?

Punce hvala vam vsem user posted image tudi jaz držim pesti za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image in da vam čimprejt vsem uspe zagledati user posted image .

Jaz še kar ne dojemam da sem user posted image , jutri po pregledu krvi bom bolj prepričana. user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
25.3.2010 13:12:00   
mija75
Miskula - moraš se prej javit v sprejemni za sobo 105. Pojdi zjutraj takoj, če do 9-ih zjutraj daš kri, zveš isti dan okrog 13-ih (te pokliče sestra Tatjana).

Sigurno si nosečka -sprijazni se user posted image .

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
25.3.2010 14:32:40   
zaljubljena23
Ksenya, oprosti, da sem spregledala...Potem bomo pa do torka stiskali pestke...

Sončk, hmmm mogoče pa te zdaj ravno kaj preseneti, ko nisi pripravljena...

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
25.3.2010 14:33:14   
zaljubljena23
Punce, imam eno prošnjo...Kolegica piše diplomsko nalogo na temo 'mobbing na delovnem mestu', zato vas naprošam, če si vzamete nekaj minut časa in anketo izpolnite...Anketa je v dveh delih, drugi del je nadaljevanje prvega dela (torej, če ste v prvem delu nadaljevali izpolnjevanje ankete od opombe naprej  'na naslednja vprašanja odgovarjajo le tisti, ki  mobbing doživljajo kot žrtev', morate obvezno izpolniti še drugo anketo)...

http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22AEGD6MTP2
&
http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22AEG2TMMCX

Ps: Če trenutno niste v delovnem razmerju, lahko izpolnite anketo vezano na vaše prejšnjo delovno razmerje

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 3811
25.3.2010 23:51:12   
Anonimen
Pozdravljene!

Še ena povratnica IUI user posted image
Ju3 se začne...

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

v MB je 1 mesec pavze med postopki...Torej, če te preseneti M, moraš počakati še na eno M in takoj prvi dan kliceš v MB, da te naročijo na prvi UZ...

O pavzi pa prvič slišim...je nisem imela prvič, tudi zdaj je ne mislim imet...user posted image
Sicer pa stavim, da uspe v prvo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3812
26.3.2010 13:54:21   
zaljubljena23
anonimna, vso srečo...Naj bo uspešen... A to gresta zdaj v prvi krog? Kdaj pa si bila nazadnje na IUI? Mislim, da te nihče en bo vprašal, če želiš imeti pavzo ali ne...Žal ti oni določijo, da jo moraš imeti...

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 26.3.2010 13:55:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
26.3.2010 13:55:55   
miskula
Punce, danes dala kri, res sem noseča ( vrednost hormona 2139)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi bomo tudi imeli dojenčkauser posted image

Držim pesti tudi za vas punceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3814
26.3.2010 13:58:25   
mića
pozdravljene
imam eno vprasanje in sicer
iui sem imela 13.3 sedaj pa me zanima kdaj po vasem lahko ze naredim test in katerega mi priporocate
hvala ze odgovore ter srecno vsem se naprej

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
26.3.2010 14:06:50   
zaljubljena23
Miskula, jeeeeeeeeeeeeeeeeeev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke

Mića, jaz bi še počakala nekje tri dni, takrat boš že 16.dan po IUI in bi že pokazalo realno sliko

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
26.3.2010 14:11:02   
mija75
Miskula bravooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image .  Kakšno visoko vrednost imaš! A bosta 2???user posted image user posted image   Pomojem bosta 2 user posted image . Kokr se spomnim si imela 2 folikla iste velikosti.

A je tebi rekla tudi Tatjana, da moraš zdaj samo k svojemu G, al moraš še kaj k njim?

Neposredna povezava do sporočila: 3817
26.3.2010 14:19:00   
sončk1
oooo super user posted image user posted image user posted image user posted image same vesele novice zadnje čase user posted image user posted image user posted image

danes je moj 11. dan po IUI...bo treba še počakat...ampak me že danes malo zvija, tako čisto malo...podobno kot pred menstruacijo...tako, da ne vem...prejšnjič sem dobila na 13. dan malo izcedka...bom videla kako bo sedaj.

Lep vikend vsem skupaj,

user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
26.3.2010 16:34:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

anonimna, vso srečo...Naj bo uspešen... A to gresta zdaj v prvi krog? Kdaj pa si bila nazadnje na IUI? Mislim, da te nihče en bo vprašal, če želiš imeti pavzo ali ne...Žal ti oni določijo, da jo moraš imeti...

user posted image user posted image user posted image prva špika je padla user posted image user posted image user posted image
Prvič je bil K dovolj user posted image zdaj pa imam dva IUI pol pa se bomo dogovarjli za naprej user posted image Upam, da bo uspešno!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsem frišnim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
26.3.2010 18:45:46   
zaljubljena23
 anonimna, super za uspešno špiko user posted image user posted image user posted image user posted image

sončk, upanje še zmeraj je...saj več N znaki in znaki za prihajajočo M so si lahko podobni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
27.3.2010 13:07:20   
miskula
mija meni je rekla da nerabim nič več k njim hodit, da naj pokličem svojega g.

Kako se pa zdaj ti počutiš? Jaz nimam nobenih znakov, ŠE!user posted image

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3821
27.3.2010 13:20:14   
twetka
miskula čist nobenih znakov?? Kaj pa prsi te bolijo? malo povej kak je občutek ko si nosečka. user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
27.3.2010 17:07:09   
mija75
miskula, jaz nimam nobenh posebnih znakov, počutim se super! Prsi so malo drugačne, to je pa vse. Pred menstruacijo me je pa 1 teden zvijalo v kižu ko noro pa slabo mi je bilo skoz. Nikoli še tako, pa prsi so bile drugačne, po tem sem mal slutila, da bi lahko bilo user posted image .  No zdaj me vsake tok v križu zvije.

Jaz sem že naročena pri svojem G 13.4, pa mi je rekla sestra, ko sem klicala " a umetno ste imela, pa nimate nobenega pregleda več v leonišču?"...in mi ni bilo nč jasno.

Punce vse, ki ste v postopku, v pričakovanju, mislim, da je mića na vrsti za test držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
27.3.2010 17:21:15   
sončk1
Ojla,

super punce, res vesela za vas :-))) user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se počutim normalno...nič posebnega...danes je moj 12. dan po iui...
Kdaj bi lahko doma delala urinski test??? A 15.dan po iui bi bilo OK? To je torek...

Mogoče se mi zdi...da me joške malo drugače bolijo, kot me ponavadi...na trenutke, kot ,da bi me notri kaj zarezalo...tako po žilah me boli...al kako nej to opišem....pa mogoče so za spoznanje malo večje...tako v širino se mi zdi...AMPAK se ne želim prehitro veselit...ker je lahko tudi od hormonov....bo treba, kar počakat...ostalo je vse isto...nič posebnega...

Navijam za vse vassss :-)))

P.S. Meni je dr. Drobnič rekel, da če zanosim, naj na prvi pregled pridem k njemu...

Lp, Suser posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
27.3.2010 17:22:41   
sončk1
Ojla,

super punce, res vesela za vas :-))) user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se počutim normalno...nič posebnega...danes je moj 12. dan po iui...
Kdaj bi lahko doma delala urinski test??? A 15.dan po iui bi bilo OK? To je torek...

Mogoče se mi zdi...da me joške malo drugače bolijo, kot me ponavadi...na trenutke, kot ,da bi me notri kaj zarezalo...tako po žilah me boli...al kako nej to opišem....pa mogoče so za spoznanje malo večje...tako v širino se mi zdi...AMPAK se ne želim prehitro veselit...ker je lahko tudi od hormonov....bo treba, kar počakat...ostalo je vse isto...nič posebnega...

Navijam za vse vassss :-)))

P.S. Meni je dr. Drobnič rekel, da če zanosim, naj na prvi pregled pridem k njemu...

Lp, Suser posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?