|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
21.10.2009 15:25:24   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

fargi greje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grej, božaj, crtaj, bodi mirna in srečna!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
21.10.2009 16:48:48   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

fargi greje user posted image user posted image

No draga moja, še tukaj ti iskreno čestitam za pikici user posted image user posted image , v istem tednu mamo test, a to se bojo kr tla tresla od veselja user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček tudi ostalim, se malo oglašam, me tak nadležno glava boli že dva dni, da se mi že počasi fuzla...

Ejlica dobro obavi na UZ, mislim nate user posted image user posted image

Barbara kje poročilo??

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
21.10.2009 16:56:00   
Barbara31
Fargi...cestitke za user posted image user posted image upam da te ne boli tako kot mene.

Evo se moje porocilo... boli me tolk, da sem danes v službi že skoraj skupaj padla. Očitno le ni bil tako neženuser posted image .
Se vceraj je bilo vse ok ... danes ko pa sem morala it na kliniko pa bum in bolečina ne preneha od takrat.
Isto je bilo že zadnjič... in čez par dni sem pristala v bolnici.
Ah kaj bi se sekiral eni so tko drugi pa imamo pač jebo in uberemo vedno težjo in dalšo pot.

Tako da Ejla... mislim da si ti kmalu na vrsti.. tako da sedaj bomo držali pesti za tebeuser posted image

Punce... hvala za ves suport

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
21.10.2009 17:04:11   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: dysan
Ejlica
dobro obavi na UZ, mislim nate user posted image user posted image

Hvala...komi čakam, da vidim kolk se je razbuhtel, ta moj maliuser posted image , ma tam ene 14 pa bi lohko bil, kajne?

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
21.10.2009 17:05:00   
Ejla
Ej, barbara, vidim da si še gor?  Zakaj te pa tako boli? Kaj so rekli zadnjič? Kako te boli?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
21.10.2009 17:20:16   
Ejla

user posted image

user posted image  

• ejla- 4IUI-22.10. 2.UZ
  • tittyK 1. IUI - 23.10.IUI(Puregon) ali 22?
  • Dysan 1. IVF-2.11.-test!
  • Fargi - IVF- test! (prej kot 6.11, kajne?)
  • barbara31 IUI , 6.11.test! to je 17.dan
  • živa 1.IUI  ??UZ
  • nata80 -IUI novembra
  • Trudy, Veolia ,Summer 76, hojliho, mića, biba77...kje ste?

user posted image    malo počitka:   user posted image    

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade
  • hanybany - čaka pošto za IVF
  • Klavirka - čaka IVF

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI z Gonalom), avgusta rodila deklico 
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI)
  • neela (uspešen 3.IUI z Menopurjem) 
  • emsika (lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • storžica81 (uspešen 1. IUI)
  • tinč407 (uspešen 1. IUI)
  • PERSIDA (1. IVF)
  • markle (uspešen 2.IUI z Menopurjem)
  • kittyy- srečka nosečka- lastna režija!!!!  

Dejte me popravit če sem narobe napisala, sem že mal pozabla od zadnjič...17. dan po IUI je testek, kajne? A pri IVF je drugače??? Najbrž mal prej kajne?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
21.10.2009 18:49:15   
neela
Ejla, želim ti, da nas jutri pa ti razveseliš z lepimi novičkami! Za ziher pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
21.10.2009 18:54:29   
Barbara31
Ja Ejla takole imamo... boli me trebuh spodaj in bolečina se razteza gor do zgornjega dela.
V glavnem čutim prav jajčnike in težko stojim,sedim in se premikam. Upam samo da ne bo slabše in da spet ne pristanem v bolnici.
Jutri imam namreč zabavo v službi in je ne bi rada zamudila. Pa še poročim se 14 .11 ... v glavnem veliko dela me čaka in nimam časa za ležanje.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
21.10.2009 19:01:38   
kittyy
ojla
FARGI,cestitke se od mene,....uspesnih 9 user posted image
ostale pa cakam na novicke,da bo se katera nova nosecka,...

BOOB je pa se vedno v enem kosu,ker sms se nism dobila,...

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
21.10.2009 19:57:41   
Piflarka
Hojla punce,

še ena nova....danes mi je G dala napotnico za IUI.....se vam lahko pridružim???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
21.10.2009 20:12:23   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31
Pa še poročim se 14 .11 ...

Ja, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

piflarka, pozdravljena! Želim ti, da bo zate iui prava 'formula'!

Neposredna povezava do sporočila: 3361
21.10.2009 21:32:02   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ejla, želim ti, da nas jutri pa ti razveseliš z lepimi novičkami! Za ziher pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, bom...pa da vidimo če so sprehodi boljši od user posted image za rast folikelčkov, če ne prešaltam hitro nazaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
21.10.2009 21:35:19   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

Ja Ejla takole imamo... boli me trebuh spodaj in bolečina se razteza gor do zgornjega dela.
V glavnem čutim prav jajčnike in težko stojim,sedim in se premikam. Upam samo da ne bo slabše in da spet ne pristanem v bolnici.
Jutri imam namreč zabavo v službi in je ne bi rada zamudila. Pa še poročim se 14 .11 ... v glavnem veliko dela me čaka in nimam časa za ležanje.

Ma kaj to je kar tako ratalo zaradi hormonov, al te je tko bolelo pri inseminaciji, da si vsa razbolela? No, kakorkoli upam, da te hitro mine, fajn se naspi in odpočij...pa če boš že šla na zabavo, ne preveč žurat!
Pa čestitke še od mene za poroko!!! Boš imela res pestro leto in pester november!

Neposredna povezava do sporočila: 3363
21.10.2009 21:40:26   
Ejla
Piflarka dobrodošla med nas...upam da se boš počutila lepo med nami...smo same fajn babe.user posted image Te bom dala na seznamček takoj ko ga bom naslednjič popravljala. A si že dobila pošto in čakaš samo še na menzes? Al si čisto na začetku?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
22.10.2009 11:27:50   
Ejla
Pozdravček in lep dan!
No, tudi če je dežek je en lep dan...moje poročilo: Ne boste verjeli ampak temu mojmu malemu folikelčku se je kar strgalouser posted image user posted image user posted image ...do danes je zrasel iz 12 na 18mmuser posted image user posted image user posted image ( v dveh dneh)!A ni priden?! Zdaj pa ne vem Neela, al so to sam sprehodi tko učinkoviti, kr čene bom mogla skozi na sprehode hodit, ma po pravici... jst bi tudi še kejuser posted image .user posted image
No vglavnem, tko velik še ni zrasel v prejšnjih IUI-jih, kr je bla prej ovulacija. No, zdej pa je bil LH negativen, tko da zvečer danes pade stopka. V soboto pa IUI!!! Upam, da bo imela dr. Korošec srečno roko, k je taka prijazna.

Evo tok od mene...kako pa kaj ve pupke?Titty, a bo jutri kej akcije???

< Sporočilo je popravil Ejla -- 22.10.2009 11:32:27 >

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
22.10.2009 11:30:28   
Ejla

user posted image  

• tittyK 1. IUI - 23.10.IUI(Puregon)
  • ejla- 4IUI-24.10. IUI
  • Dysan 1. IVF-2.11.-test!
  • Fargi - IVF- test! (prej kot 6.11, kajne?)
  • barbara31 IUI , 6.11.test! to je 17.dan
  • živa 1.IUI  ??UZ
  • nata80 -IUI novembra
  • piflarka -1. IUI
  • Trudy, Veolia ,Summer 76, hojliho, mića, biba77...kje ste?

user posted image    malo počitka:   user posted image    

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade
  • hanybany - čaka pošto za IVF
  • Klavirka - čaka IVF

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI z Gonalom), avgusta rodila deklico 
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI)
  • neela (uspešen 3.IUI z Menopurjem) 
  • emsika (lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • storžica81 (uspešen 1. IUI)
  • tinč407 (uspešen 1. IUI)
  • PERSIDA (1. IVF)
  • markle (uspešen 2.IUI z Menopurjem)
  • kittyy- srečka nosečka- lastna režija!!!!  

< Sporočilo je popravil Ejla -- 22.10.2009 11:31:56 >

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
22.10.2009 12:14:31   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Pozdravček in lep dan!
No, tudi če je dežek je en lep dan...moje poročilo: Ne boste verjeli ampak temu mojmu malemu folikelčku se je kar strgalouser posted image user posted image user posted image ...do danes je zrasel iz 12 na 18mmuser posted image user posted image user posted image ( v dveh dneh)!A ni priden?! Zdaj pa ne vem Neela, al so to sam sprehodi tko učinkoviti, kr čene bom mogla skozi na sprehode hodit, ma po pravici... jst bi tudi še kejuser posted image .user posted image
No vglavnem, tko velik še ni zrasel v prejšnjih IUI-jih, kr je bla prej ovulacija. No, zdej pa je bil LH negativen, tko da zvečer danes pade stopka. V soboto pa IUI!!! Upam, da bo imela dr. Korošec srečno roko, k je taka prijazna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ejla, ne bom začela k stara mama...''saj sem ti rekla'' verzijo user posted image . Najprej - čestitke k dobrem rezultatu in stopki. Za uspešen sobotni IUI pa bomo še močno močno navijale zate in držale pesti za srečno roko dr. Kar se sprehodov tiče: ja, očitno nam, ki brez sodobne medicine ne moremo user posted image , bolj stimulativno delujejo sprehodi, kot user posted imageuser posted image To še ne pomeni, da se moraš temu tudi odreči...ampak pač smo me tiste posebne izbranke, ki smo/boste od bele halje spočele; včasih je bil to sv duh, sedaj pa bela halja.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
22.10.2009 14:28:41   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Piflarka

Hojla punce,

še ena nova....danes mi je G dala napotnico za IUI.....se vam lahko pridružim???user posted image user posted image user posted image

piflarka, dobrodošla...maš tak fanj nick, da te moram takoj opomnit, da si moraš avatar uštimat.user posted image

ejla, 5.11. imam testuser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Piflarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
22.10.2009 15:29:07   
TittyK
Ojla pupe!

Bravo Ejla! To mi deliuser posted image . Pa ti maš super folikelček. Ta bo ta pravi, da zraste v malo bebico. Držim pesti! Fargi bravo za dvauser posted image . Tudi tebi držim pesti. Punce kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image . Pri meni je včeraj padla stopka. Jutri je IUI. Ma po pravici povedano, ga sploh ne vem kaj ne pričakujem, ker so mi jasno povedali, da skoraj ni možnosti. Ma dobro, upanje zadnje umreuser posted image .

Lp,

Titty

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
22.10.2009 15:34:09   
TittyK
Aja Ejla, mi prosim lahko poveš kako kaj zgleda IUI v Lj. A moraš imet kakšno srajčko s seboj al sem lahko oblečena kot ponavadi. Nimam pojma, kako vse to poteka.

Hvala, hvala....

Lp,

Titty

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
22.10.2009 16:50:05   
Fargesia
titty, nič posebenega ne rabiš. v sprejemni se prijaviš za sobo 105 pol ti pa itak tam vse povejo...jst sem vedno od obeh kartončke pa zdravstvene tja dala in rekla, za sobo 105.

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
22.10.2009 16:57:52   
Piflarka
Nisem še prijavljena...čakam na pošto......sem 147 v vrsti.....upam, da bom do decembra kej dobila.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
22.10.2009 17:13:37   
Piflarka

piflarka, dobrodošla...maš tak fanj nick, da te moram takoj opomnit, da si moraš avatar uštimat.user posted image

A je hud avatar?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
22.10.2009 17:38:16   
mića
pozdravljene
sem rabila malo odklopa po drugem neuspelem iui ter dveh ss
zdaj sem od dr in mi je rekel da moram na histeroskopijo ker sumi na pregrado
tako da spet čakanje pa potem operacija in potem spet pol leta čakanja pred novimi postopkiuser posted image
in nikoli ne konca ne kraja
če bi bilo vse normalno bi sedaj ze v porodnisnici čakala na rojstvo svoje štrucke tako pa se vedno na zacetku
bo že samo tolko da se javim in vas vse lepo pozdravim čestitke vsem nosečkam ter drzim pesti za vse ostale borke upam da tudi za nas kmalu posije sonce
lepo pozdravljene tako da ne boste mislile da sem pozabila na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en kup pikapolonic in objemčkov za vse
papa

(odgovor članu Piflarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
22.10.2009 18:21:54   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Piflarka

A je hud avatar?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piflarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?