Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 24.8.2008 20:27:53
|
|
|
|
srki
|
Veš, včasih je bila higiena marsikomu nepoznana. Če pomislim, ljudje si s scavnico rano polulajo, jo razkuži, baje. Tako sem slišala. Eni si umivajo z njo obraz, drugi jo v izrednih razmerah pijejo. Hm, čudno da ne umrejo. Kaj veš, s kom vse si se že rokovala in kaj je prej držal ali držala v rokah. Mogoče denar, ki je tudi umazan
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 25.8.2008 21:20:20
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Kaj veš, s kom vse si se že rokovala in kaj je prej držal ali držala v rokah. Mogoče denar, ki je tudi umazan Ah dej srki...genitalije so pa nekej čist druzga, kot pa denar pa kljuke...To je tist, kar je ful umazano pa o čemer se ne govori...(tako da se nehejmo pogovarjat o tem, ker je grdo...)
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 25.8.2008 21:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj veš, s kom vse si se že rokovala in kaj je prej držal ali držala v rokah. Mogoče denar, ki je tudi umazan Ravno tako bi bilo smiselno vprasati, ce si roke umijemo prej.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 25.8.2008 21:43:14
|
|
|
|
Pobalami
|
jaz nisem glih freak na higieno ali pospravljanje a vendar se mi zdi pranje rok po tem ko greš na stranišče osnovna higiena. Tudi kljuke na straniščih in drugje se od česa umažejo, niso same po sebi usrane.Na splošno se pa pretirava s higieno. Drugače je pa bilo enkrat objavljeno, da ima dila na sekretu manj bakterij kot telefon-aparat. To, da otroku obrišeš spolovilo in jo o temu učiš je čist ok. V vrtcu pa jaz ne bi težila, ker tistih nekaj kapljic na gatkah ni nič. Če je ravnokar iz plenic se bo itak večkrat zgodilo, da ji bo par kapljic ušlo.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 25.8.2008 21:45:17
|
|
|
|
Pobalami
|
Drugače pa scavnica nima bakterij (če jih ima si bolan), tako da jo komot recikliraš . Se pa te zelo hitro razvijejo zunaj.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 26.8.2008 21:14:11
|
|
|
|
Kristina_1
|
Pr nas v vrtcu tud punčkam ne brišejo spolovila po lulanju, razen, če starši tako zahtevajo. Roke pa tud pr nas umivamo, ko gremo na stranišče, pa vedno ko pridemo domov tud.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 8:23:51
|
|
|
|
srki
|
Hm....sem mislila, da se bo bolj burna razprava odvila, pa se na žalost ni . Se strinjam, da se s higieno pretirava. Še dobro, da nekatere niste živele v času naših babic in prababic....
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 10:13:17
|
|
|
|
dory
|
Mojega malega sem tudi naučila,da si ga obriše...in tako bo tudi ostalo...
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 10:20:26
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dory Mojega malega sem tudi naučila,da si ga obriše...in tako bo tudi ostalo... Enako.
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 10:28:09
|
|
|
|
Volga
|
Ampak si pa pri odraslih ne predstavljam, da se po lulanju ne obrišejo. Še bolj žensk ne. Predvidevam, da tudi dnevnih vložkov ne nosijo, se pravi da so sp. hlače vsaj petkrat na dan pomokrene in ja, urin smrdi. Ker tolk je ne more pa nobena otrest, da ne bi vsaj še kapljica stekla. Hecno mi je to.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 11:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
sam jst si pa ne predstavljam, da se ne obrišeš, ko greš lulat in kako si jo ženska sploh "otrese", to si pa še manj...in pol kaj, ko se polulaš in dvigneš rit iz školjke, kaplja tam po školjki, pa malo po stegnih steče al si pol tolk streniran da tolk hitro gate gor potegneš, da vse ulovijo sam pol v tem primeru kake ultra mini tange ne pridejo v poštev...mogoč pa najboljš tolk časa na sekretu sedet, da se osuši
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 13:07:40
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kaj veš, s kom vse si se že rokovala in kaj je prej držal ali držala v rokah. Mogoče denar, ki je tudi umazan Ravno tako bi bilo smiselno vprasati, ce si roke umijemo prej. A misliš pol? Volga, ne vem, jest ne nosim dnevnih vložkov, ker me tista plastika nervira in se mi zdi, da tamala bolj diha sam skoz gate, kot pa skoz vložek. Niti ne prenesem kakih drugih gat, kot samo bombažne, ker drugač koj vnetje fašem.Obrišem se pa vedno. Sicer je pa kle debata o otrocih, ne o nas
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 13:50:20
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Tinkula Ali pred obedom umejete otroku roke? Ali po mali / veliki potrebi umijete otroku roke? Si jih vedno sam. Je tako naučen.
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 13:51:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Volga, ne vem, jest ne nosim dnevnih vložkov, ker me tista plastika nervira in se mi zdi, da tamala bolj diha sam skoz gate, kot pa skoz vložek. Niti ne prenesem kakih drugih gat, kot samo bombažne, ker drugač koj vnetje fašem.Obrišem se pa vedno. Obrišeš pa se. Saj o tem je govora. In vmes smo tudi že na odrasle prešaltale.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 13:56:22
|
|
|
|
srki
|
ja saj jaz to hočem povedati, da mene noben ni učil, da si naj jo obrišem, pa si jo ravnotako. Nihče pa ne garantira, da si jo bo hči ali sin, četudi ga bom na to učila in opozarjala, brisal-/a. Spraševala je/ga pa tudi ne bom, če si jo je obrisala oz. če si ga je obrisal. Me pa res zanima, koliko odraslih moških si ga obriše po končanem lulanju. In menstra je čisto nekaj drugega. Definitivno bolj zaudarja menstrualna kri, kot pa kapljica urina. Pa še enkrat napišem, da dam roko v ogenj, da si je moja stara mama ne briše, pa je še nisem zavohala, čeprav ima že zelo oslabljen mehur, kar ni nič čudnega pri 77. letih.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 13:56:47
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: BigWhale Jaz pa Jakoba ucim naj si ga otrese, ko se polula. Jaz isto pocnem! Kakrsen oce, taksen si! Grozota. Po lulanju si rok ne umivam, ker se ponavadi ne polulam po rokah. Cemu bi si potem roke umival? Sem preprican, da je moj mali lulek bolj cist kot povprecna kljuka na povprecnem straniscu... Jakob pa itak nima cajta, da bi si se roke umival po lulanju. Je pa res, da vcasih pobrisem skoljko po tem, ko se polulam, Ce je slucajno kaka kapljica kam padla, ker mi niso vsec rumeni fleki na snezno beli skoljki, kaj sele dolge crne sramne dlake. Wiuuuuuu teb pa že ne bi segla v roko! Zdaj ko vem, da na wc držiš svjega pocastega fonzija, pazljivo lulaš, da ne gre kaj po rokah, ga fino otreseš (itak, da se še pol kaka kapljica iztisne na hlače) in odmaherdaš ven ko taprav jack! Pa, da mi ne boš ugovarjal, da nimaš pocastega, ker te bom kr okol ušes! Da pri tej vročini, ves zvit in zdručkan, po možnosti v kavbojkah, ne bi tvoj free willy vsaj malo zašvical...te ga pa slikaj, pa napiši članek, boš postal slaven in vse bomo hotle tvoj avtogram! Jao pa kok je takih patronov, ki jim je poleg tega, še higiena nasploh španska vas? Raje ne pomislim. Jaaaaaaaaaaj zdaj se ne bom z nobenim več rokovala. Ti free willy, pa da ne pisneš in si bejž roke umit! Anđi je spet v svojem elementu.
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 13:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Polulala se bom
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 13:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislm, depilirajo se pač ženske starejše, pa tud mlajše ene ne večinoma ne, tko da .... fak to je čist mokro Ne me j.... da ne smrdi. Pa tud včasih so se brisal. Se spomnim da je bil pri stari mami narezan časopis k za sekret papir ni blo dnara. Pa včasih so se tud sam ob sobotah kopal, za kmaš. Pol nej se tud mi Aja....pa smrdel so. Pa še zmer smrdijo tisti k se enkrat tedensko tuširajo pa scanijo v gatah nosjo. bljak Še mačka si rit umije k se vserje madona
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 14:00:01
|
|
|
|
tanikaa
|
Meni se brisanje fčefele in pranje rok po uporabi wc-ja zdi samoumevno. Pa saj če si jo ne obrišeš, potem maš mokre spodnje gate ... jaj, pa kak to zgleda.
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 14:02:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Mislm, depilirajo se pač ženske starejše, pa tud mlajše ene ne večinoma ne, tko da .... fak to je čist mokro Ne me j.... da ne smrdi. Pa tud včasih so se brisal. Se spomnim da je bil pri stari mami narezan časopis k za sekret papir ni blo dnara. Pa včasih so se tud sam ob sobotah kopal, za kmaš. Pol nej se tud mi Aja....pa smrdel so. Pa še zmer smrdijo tisti k se enkrat tedensko tuširajo pa scanijo v gatah nosjo. bljak Še mačka si rit umije k se vserje madona karin imaš zelo prav. In ja, spodnje hlače zagotovo smrdijo, če urin gor kaplje. me ne bo noben prepričal v obratno. Nikoli in še potem ne. Meni je to...pa dajmo...zanemarjenost. Nič več in nič manj.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 14:03:53
|
|
|
|
srki
|
Nisem nobeni rekla ali nobenemu, naj tega ne počne. Samo ne se tako zgražat, madona, če si jo pa kdo ne. Papir so verjetno imeli za brisat tudi, ko so šli na veliko potrebo. Tisto pa smrdi ja, bolj sigurno, kot urin. Mene moti samo to zgražanje, kako je nekdo nemaren in ostuden, če pač tega ne počne. To je to.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 14:04:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Mene moti samo to zgražanje, kako je nekdo nemaren in ostuden, če pač tega ne počne. To je to. Ja no, a tebi se ne zdi, da je nemaren? Daj no, srki, te imam za pametno punco.
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 14:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kako je nekdo nemaren in ostuden, če pač tega ne počne. To je to. ja....če pa je Mislm pol pa folk joka da ma beden seks, pa da dedci nočjo seksat.....koji k... bo pa seksal z bejbo k cel dan po vročini scanijo v gatah nos
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 14:07:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 kako je nekdo nemaren in ostuden, če pač tega ne počne. To je to. ja....če pa je Mislm pol pa folk joka da ma beden seks, pa da dedci nočjo seksat.....koji k... bo pa seksal z bejbo k cel dan po vročini scanijo v gatah nos
|
|
|
|
RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? 28.8.2008 14:10:15
|
|
|
|
srki
|
Ja, kaj naj pol moji stari mami rečem, da je nemarna? Si ne upam, nimam srca ne poguma. Zdaj je itak vse drugače in dvomim, da mlade punce in pa tudi mogoče ženske, ki so starejše, mogoče mestne, ko so bile vedno fine dame, tega ne počnejo. Samo ne vem no, zakaj sem tako prepričana, da naše stare mamce tega ne počnejo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?