Angellina -> RE: ali po lulanju obrišete spolovilo? (24.8.2008 19:47:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BigWhale Jaz pa Jakoba ucim naj si ga otrese, ko se polula. Jaz isto pocnem! Kakrsen oce, taksen si! Grozota. Po lulanju si rok ne umivam, ker se ponavadi ne polulam po rokah. Cemu bi si potem roke umival? Sem preprican, da je moj mali lulek bolj cist kot povprecna kljuka na povprecnem straniscu... Jakob pa itak nima cajta, da bi si se roke umival po lulanju. Je pa res, da vcasih pobrisem skoljko po tem, ko se polulam, Ce je slucajno kaka kapljica kam padla, ker mi niso vsec rumeni fleki na snezno beli skoljki, kaj sele dolge crne sramne dlake. Wiuuuuuu teb pa že ne bi segla v roko! Zdaj ko vem, da na wc držiš svjega pocastega fonzija, pazljivo lulaš, da ne gre kaj po rokah, ga fino otreseš (itak, da se še pol kaka kapljica iztisne na hlače) in odmaherdaš ven ko taprav jack! Pa, da mi ne boš ugovarjal, da nimaš pocastega, ker te bom kr okol ušes! Da pri tej vročini, ves zvit in zdručkan, po možnosti v kavbojkah, ne bi tvoj free willy vsaj malo zašvical...te ga pa slikaj, pa napiši članek, boš postal slaven in vse bomo hotle tvoj avtogram! Jao pa kok je takih patronov, ki jim je poleg tega, še higiena nasploh španska vas? Raje ne pomislim. Jaaaaaaaaaaj zdaj se ne bom z nobenim več rokovala. Ti free willy, pa da ne pisneš in si bejž roke umit![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|