Marogica
|
Jaz mislim, da nobena starost ni ta "prava" oz. idealna. Če si premlad, nimaš SVOJE "mladosti", saj se posvečaš otrokom in ostalim obveznostim okoli tega. Če se prestar, nimaš SVOJE "starosti", saj moraš biti v tem času še prekleto aktiven.. Tako...da...kaj naj rečem? Po moje je res vsaka situacija, vsak človek, vsak par, primer zase. In vsak zase najbolje ve, kdaj je "njegov" čas, za imeti otroke. ANonoimna, midva sva imela otroke(sedaj sta stara 7,5 in 4 leta) pozno... Prvega, pri mojih 35, drugega pri mojih 38,5 letih...Mož je 6 let starejši. Meni osebno ni žal, da sva jih imela v tem starostnem obdobju...nikakor ne. In punce moje drage...ko gledam svojega moža, ki jih bo februarja napolnil 49, se vprašam, kje je tisti "stari" ded-moški, katerih se bojite...da nima energije, da ne folga otrok in ostalega. Moj mož še vedno vsaj 1x tedensko igra hokej, z otrokoma je res cele dneve(saj sem sama preveč odsotna..žal), hodi z njima povsod...v glavnem..je zelo aktiven "starček"... Jaz mu pravim kar "TIger" ... Me zanima, kako boste govorile, ko boste se same bližale 40-im...To ni neka starost, kakor tudi 5o ne...to je bilo včasih, da si bil pri teh letih že star, slaboten... ANonimna