bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Punce hvala za čestitke ... Jencili ,zelo lepe copatke si nam pokazala , a to se menda tudi lohk prek netanaroči iz pikapolonice .Mi to trgovino nimamo v Trbovljah , ...mah nimamo nič , Lidla , Mulera, Pikapolonce ...Dobr da vsaj imamo DM Kaj češ če sem,, Bogu za hrbtom ,, Najprej čestitke za pol leta ! Smo pa tudi mi bogu za hrbtom . Nobene take štacune nimamo, zato se pa večkrat v LJ zapeljemo. Samo je bolje da sploh tja ne grem, ker pustim več kot pol porodniške tam . Ti evri tudi niso nič vredni, zdaj po teji inflaciji jih je pa še manj ! janey, oprosti, ker bom zdaj komentirala tvojo izjavo glede kašic, ki ti jih je prinesla tašča. Bi rekla kar kratko in jedrnato: podarjenemu konju se ne gleda v zobe!! Zdaj je prinesla dve, drug teden bo pa morda spet dve, če jih pa ne bo, pa tudi prav. Jih boš pač sama kupila. Morda malce preveč pričakuješ od nje, če se ti ponudi za neko stvar, ne vem no . Se mi zdi, da si kar malo krivična do nje, ali pa samo jaz tako vidim . Saj ne zameriš, kajne? Je le moje mnenje glede na tisto, kar si povedala. Še dobro se je končalo, da vama Jakec ni iz postelje ušel. Jaz tudi kar čakam, kdaj se bo naša madam speljala buči, Aljaža pa kar že 200 kosov puzleja obdela ? Ja, super je tvoj dečko . Timu moramo pri 120 še pomagat . itata, tvoj Jakob je pa res oreng dec . Pa mal si trakec zamenjaj, ker bi mogla že zdavnaj rodit . Glede odnosa z vama pa samo želim, da se vama uredijo . IZVIRNO SPOROČILO: Janey no kaj sem prej pisala kolkokrat je. on poje kar malo porcijsko..naprimer 100ml grisolina, pol one aventove posodice sadne kaše, pol banane naprimer, al pa pol malega fruteka...večinona...no po kosilu ni lačen pol 3,4 ure. ma sej...lepo raste, ne redi se pretirano, ni predebel...pomoje je ok, pa sem jaz samo malo preobčutljiva Tu se ti sprašuješ da ti veliko je . Naša poje celo banano in še celo breske ali celo hruško, obvezno dva sadja, kar znese za 200-240 ml, pa zmaže vse. Tiste žitnomlečne kašice zjutraj je tudi verjetno okrog 200 ml , mleka zvečer spije 180 - 220 ml, kosila, pa spet tam nekje. Ponoči pa res ne jemo več že dolgo . sn, tudi iz moje strani vse najlepše želje za osebni praznik !!!! IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kje pa je Bamby najraje berem njene romane , pa tudi za vsako najde odgovor, nobenga vprašanja al posta ne spregleda , razen kadar me ven vrže, pol se mi pa ne da še enkrat ! Vidim, da si edina ki me pogreša na forumu . Danes ste se nekaj pritoževale, da vam otroc niso spali . No, naša je tudi imela slabo noč, predvsem zaradi tega, ker se je spet nekaj prehladila in je imela bogica čisto zamašen nos. Pol pa še ful joka, ko ji ga čistim . Ona je "madam nedotakljiva" in se po njenem "presvetem obrazku" ne sme nič umivat in šlatat, ker je takoj ogenj v strehi . Imam pa jaz tudi nočno ta teden, ker je moj na šihtu zdaj. Še dobro, da gremo v četrtek spet na oddih , moj dec pa en dan za nami, če mu bo zneslo . Mora ta teden kopalnico skopat in klet, ker nam bodo vertikale menjavali (glavne cevi za vodo in kanalizacijo). Cela svinjarija vam rečem in to eno leto pred prodajo stanovanja . Kopalnica je bila zrihtana, ko sva se vselila, temnih ploščic imava pa samo še 3 in pol . Ne vem kaj bomo dali noter, če mu ne bo ratalo celih obdržat . Ta svetlih je pa na srečo dovolj.
< Sporočilo je popravil bamby -- 8.9.2008 0:17:38 >
|