|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
23.9.2008 9:01:05   
itata
sem mulčku naredila polentico na riževem mleku z banano - men ful dobr, on pa ni bil tko zlo navdušenuser posted image  matr mu- sam jogurt bi zdej jedu zjutri. edin z zelenjavo nimam nobenih težav vse poje!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
23.9.2008 9:04:07   
tamala_82
daaan user posted image
suzi, si me najdla user posted image user posted image

berem, da ste kr vsi neki bolančki user posted image pa kaj je zdej to? user posted image user posted image pr nas - hja, kaj pa vem ... moži je bogi, prehlajen. Ampak mu gre na boljš - sem ga dobr s čajčki in vitaminčki zafilala user posted image ponoč je pa mene u nulo začelo grlo bolet user posted image pa čeprav sem se res fuuuul merkala (no, sej se še). Upam, da ne preneseva na tamauga. Mark je zaenkrat OK (ja ja, že trkam user posted image ). Se pa že učim, kako sčistit noska. Pridno prebiram vaše poste in memoriziram na pamet. Upam pa, da ne bom rabila uporabit svoja na novo pridobljena znanja.

Smo pa že 3 dni sitni za popi***. Js ne vem, kuga klinca ga matra!! Ponoč se zbuja na vsako uro, tut po 3x jeva ponoč, danes je bla že ob pol 5 budnica in niti pod razno ni hotu nazaj zaspat. Sem ku zombi .... tut podnev se ga ne da z ničemer animirat, pa skos neki jamra, stoka, jokca, .... sem tipala zgornje dlesni, če se nam slučajno zobki najavljajo, pa je vse mehko, tako da je po mojem siten zarad svojga težkega karakterja user posted image user posted image

Berem, da ste vi še vedno bogi. Joj, se mi smili tale vaša pupa!! Upam, da se čim prej pozdravte, da skoknemo v KIK user posted image user posted image če nama ni mesečnica vse robe popalila user posted image

A katera ve, če majo v Pikapolonci še vedno JANE-jeve zimske vreče v akciji?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
23.9.2008 9:11:05   
dolenjka
Itata hvala!! A polento si na mleku naredila in peštano banano noter dala user posted image  To bi pri nas mogoče šli, ker smo bananojedci user posted image
No, najprej ji bom mal po ličkih namazala, da vidič če bo kaka reakcija, sam dvomim, ker ni nič takega notri kot v izdelkih KM user posted image  Če mi to potegne, ji lahko vsaj kak gresek naredim in kaj podobnega user posted image  Itak pa živim za petek da izvem da ni nič user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
23.9.2008 9:16:15   
dolenjka
Vidim, da je slavljenka on-line user posted image

MIŠKA vse najboljše ti želim, čim prej sestrico ali bratca za Lano, pridnega, uslužnega in predanega moža, seksa v potokih in veliko februarskih srečanj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
23.9.2008 9:17:34   
Marusah
Evo, jaz sem pol lekarne pokupla - vitamine in septolete za grlouser posted image  Na srečo vsaj vročine nimama. Lovrotu tut vztrajno nosek čistima s fiziološko in pijema čajčka. Se mi zdi, da se mu je že malo umirilo. Mogoče pa ne boma zbolela, da je samo malo nahoda - upam! Meni pa tut ne teče več z nosa, sam grlo mam še malo občutljivo. Bomo vidli kako bo ponoči. Mogoče pa nama celo jutri uspe pridit.

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 4055
23.9.2008 9:25:12   
buči
Tole vreme je za znoret. Zdaj pa že jaz nekaj na suho kašljam, Upam, da ne bo krize.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
23.9.2008 9:30:32   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82

daaan user posted image
suzi, si me najdla user posted image user posted image

Berem, da ste vi še vedno bogi. Joj, se mi smili tale vaša pupa!! Upam, da se čim prej pozdravte, da skoknemo v KIK user posted image user posted image če nama ni mesečnica vse robe popalila user posted image

cia dela. user posted image user posted image
super, da ste kar ok. upam, da vsaj Mark dobr odnese. hja, naša je tud sitna. Po moje poleg vročine tud zato ker pogreša družbo in sprehode. včerej smo šli v ZD, pa se je skos smejala. vsakmu ki ga je vidla.user posted image user posted image  če to ni pomanjkanje družbe. mene ma že poln kufer k je cele dneve samo z mano.

ma, boljš da nama ni vsega pobrala, drugač jo bo treba mal obiskat na domu. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 4057
23.9.2008 9:33:39   
Februarka08
Misar, sem še jaz preverila datum rojstva in se pridružujem čestitkam.... vse naj naj ob tvojem prazniku user posted image user posted image user posted image

user posted image pri nas dežujeuser posted image user posted image user posted image tamala bo pop***** dobla, jest pa tuduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
23.9.2008 9:43:53   
Suzi*
 Misar, čestitke za RD!!! user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
23.9.2008 9:45:56   
Suzi*
zdej se je pa tamala ti               pk  ovnice           polastila  .nb                    tmi pkas ko nora .                                                                          p az pa                                                                                                                                               mk 

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
23.9.2008 9:53:30   
Februarka08
Midve greva ven... sej mava dežno prevleko, ker not se nama bo skeglal...user posted image

Bajsa, pokliči...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
23.9.2008 9:55:46   
pina-1
JUTRO.

MISAR VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image . Pa da bi te Lana ubogala, pa dedc malo razvajaluser posted image

Mi smo se se pa to noč zbudili že bo 4:30 in duda ni bla dovoljuser posted image . Smo ciciko dali in je blo ok. spali smo do 8. Se mi je pa kar zdelo, da bo vprašala, ker včeri popoldne ni nič spala in bolj švoh jedla. Zvečer je pa prehitro zaspala...

Sedaj pa rogovilimo po stanovanju. Pa 2 skutici sva pojedli.
Jaz sem pa plačala položnice in sem kar slabe volje - kot vednouser posted image user posted image user posted image  Kaj bodo šle plače tako gor, kot gredo položniceuser posted image

No zdej grem pa z ančko malo na zrak in pol upam da gre k palčkom.

aja, dolenjka, a je stipe ostal živ včeri, ko je v bajto stopu?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
23.9.2008 10:03:47   
ella79
misar user posted image user posted image user posted image vse naj naj user posted image pa eno veliko user posted image sam zate user posted image

bajsa jaz sem te tudi že pošteno pogrešala user posted image

kaj dam lahko user posted image v gres, da bo bolj okusen user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
23.9.2008 10:07:40   
dolenjka
Pina, dec je živ user posted image

Ella, kaj pa banana user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
23.9.2008 10:08:30   
larisa
Jutro user posted image

mi smo že skoraj zdravi user posted image user posted image user posted image  joj da se ne bo zdej kej poslabšal, ko se pohvalim user posted image

Miška vse naj naj naj in vsega glih prav, da ti bo fajn user posted image user posted image user posted image

Ella, mogoče kako sadje, banana bi šla recimo user posted image  Kakšen gresek pa to? A že uvajate gluten?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
23.9.2008 10:11:09   
larisa
Aja še to sem hotla prašat. Sej sem že zadnjič Dolenjki rekla, pa mi je povedala da že večina vsi dajete mlečne izdelke, ampak mi ni jasno zakaj so meni rekli da to pride na vrsto šele po 9. mesecu user posted image user posted image user posted image  A v Mengeški občini otroci dobijo alergijo v recimo Kranju pa ne, al kako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
23.9.2008 10:16:46   
kati kati
misar-vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker vas nisem zdejle spremljala pa mi prosim pove kako je jutri s srečanjem?
hvala

imamo norhaus-staro mamo v bolnici, doma delavce...js po novem podaljšujem lase--....gužva

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
23.9.2008 10:18:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Aja še to sem hotla prašat. Sej sem že zadnjič Dolenjki rekla, pa mi je povedala da že večina vsi dajete mlečne izdelke, ampak mi ni jasno zakaj so meni rekli da to pride na vrsto šele po 9. mesecu user posted image user posted image user posted image  A v Mengeški občini otroci dobijo alergijo v recimo Kranju pa ne, al kako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larisa ne sekiraj se, in delaj po občutku, saj si ti njegova mama in ga najbolje poznaš...bi bil odgovor user posted image  user posted image  user posted image
Meni je bilo rečeno po 7m, pa mi je zadnjič patronažna rekla, da naj ji pa skutko dam, če drugega noče user posted image  pa sem ji jo dala...pol pa veš kaj je bilo, sam verjetno nima veze s tem, kdaj jo je dobila. Mogoče bi blo čez 10 dni al pa 2 meseca enako user posted image  Sem zdajle v paparico pogledala in piše da že med 4-6 mesecem lahko damo kako žličko jogurta user posted image  No, pol pa bodi pameten user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
23.9.2008 10:22:39   
dolenjka
Taku, moja princeska so šli spat, jaz sem pa pozajtrkovala in zdaj spet čajčka pijem, da se ne bi kaj nazaj prikradlo user posted image  user posted image  Vse za štajerke user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da se pri nas tale dežek umiri in da bova šli lahko malo pohajat ko se zbudi user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
23.9.2008 10:24:21   
Janey
jutro

marushauser posted image user posted image user posted image čimprej se pocajtajta.

misar VSE NAJBOLŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi
valda, sem jaz smotana, nič ne razmišljamuser posted image

mesečnica sej me bomo ziher do popoldan ostale, pa pokličeta eno pa prideta pred bioresonanco če bomo me še tam.

mi imamo pa 6 zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image dvojko zgornjo desno. in danes sma jedla kruh s sirnim namazom in nama je prav dobro šlo. pa še mami je vmes imela čas pozajtrkovatuser posted image user posted image

pa še pohvalit se moram: DANES SMO SPALI!!!! in to od 21 do 6.30(vmes samo ENKRAT za dudico!!!!!!user posted image ) ob 6.30 jedli in spali do 9.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mali ve, da se jutri s februarčki dobimo in mora bit mami sproščena in dobre voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej groza kolko jih je zbolelouser posted image bogi pikeci user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubekeuser posted image jaz morem sicer potrkat, ampak nebom raje nič govorila, dakaj ne fašema

moj otrok se spet sam igrauser posted image user posted image user posted image juhuhuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 23.9.2008 10:25:51 >

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
23.9.2008 10:25:16   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

misar-vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker vas nisem zdejle spremljala pa mi prosim pove kako je jutri s srečanjem?
hvala

imamo norhaus-staro mamo v bolnici, doma delavce...js po novem podaljšujem lase--....gužva

sej se nismo še nič zmenle

jaz mislim da je najbolje da se dobimo ob 11 v citi parku
neni kater lokal?

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
23.9.2008 10:27:24   
Janey
a se vse strinjate, da se dobimo ob 11? a bi ktera prej? 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
23.9.2008 10:29:23   
dolenjka
Janey user posted image  vaš Jakec se pa vidno popravlja pred srečanjem user posted image  user posted image  user posted image  Pa še za zobeka user posted image

Ob 11h je meni super, ker bom ob 10h štartala in vozila po polžje, da bo carica dopoldansko rundico v avtu odžagala user posted image  No, tudi če se boste prej dobile je cool, midve prideva ob 11h, ker sem prepričana, da zlobnih škratov v moje grlo ne bo nazaj...sem bom z vsemi 4 borila proti njim user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
23.9.2008 10:29:46   
kati kati
janey-maš zs

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
23.9.2008 10:33:24   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Janey user posted image  vaš Jakec se pa vidno popravlja pred srečanjem user posted image  user posted image  user posted image  Pa še za zobeka user posted image

Ob 11h je meni super, ker bom ob 10h štartala in vozila po polžje, da bo carica dopoldansko rundico v avtu odžagala user posted image  No, tudi če se boste prej dobile je cool, midve prideva ob 11h, ker sem prepričana, da zlobnih škratov v moje grlo ne bo nazaj...sem bom z vsemi 4 borila proti njim user posted image

jupi, dobiš pecivouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?