|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
22.9.2008 22:22:32   
Suzi*
mesecnica, vem za novo robo. sva ble s tamalo v sredo tam, pa še niso razpakirali, pol sem ostala pa na dom priklenjena zarad tamalih pa nisem še mogla it. user posted image  kljub dobrim namenom da grem.

spet sirena.....

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
22.9.2008 22:25:10   
Janey
itata, mesečnica, suzi se vidimo v celju??

suzi še dobro, da ne šopa otrok z antibiotiki. sej nima kaj dat dojenčku razen sveč in calpola, mogoče kake kapljice to je pa tut vse, pa nasvete kako in kaj z inhaliranjem, čisčenjem noska,,.... greš se pokazat zarad lastnega bolšega počutja. no to je vsaj moje mnenje. itak vam je pa naredla sedimentacijo in ni vnetja in je karkoli bzv dat.

ela zoja je taka caricauser posted image user posted image user posted image kak je luškana...prava za jakcauser posted image user posted image user posted image

grem počasi ninat, sem vse v red spravlauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 22.9.2008 22:27:24 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
22.9.2008 22:26:27   
Janey

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
22.9.2008 22:31:00   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

itata, mesečnica, suzi se vidimo v celju??

suzi še dobro, da ne šopa otrok z antibiotiki. sej nima kaj dat dojenčku razen sveč in calpola, mogoče kake kapljice to je pa tut vse, pa nasvete kako in kaj z inhaliranjem, čisčenjem noska,,.... greš se pokazat zarad lastnega bolšega počutja. no to je vsaj moje mnenje. itak vam je pa naredla sedimentacijo in ni vnetja in je karkoli bzv dat.

ela zoja je taka caricauser posted image user posted image user posted image kak je luškana...prava za jakcauser posted image user posted image user posted image

grem počasi ninat, sem vse v red spravlauser posted image user posted image

Janey - sem imela zelo dober namen, pa imam žal na isti dan bioresonanco v Laškem ob 18-ih. Pa žal ne morem priti v celje, potem iti domov in spet nazaj  Laško. Ne morem male tako mučit. Drugače mi je pa tisti City v Celju full zakon user posted image
Se bomo morali še kje zmenit...

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
22.9.2008 22:32:38   
mesecnica
Naša bejba se pa zdaj že ene tri dni zbuja ponoči na 2 urce - in moram dat zizo user posted image . Ne vem, kaj to dogaja...

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
22.9.2008 22:33:47   
jencili
čer,

ste mislile, da sem pozabila na vas, ne?
Nisem, nisemuser posted image

Sm bla pa na dvo dnevnem odvajanju in mi je kr precej dobro uspelo, tole. Sm kr mal ponosna naseuser posted image

Evo, pri nas nič novega. Še vedno se dvigamo na nogice 100/h, sedimo tko na 3/4, zobkov pa tud še nimamo.

Dons sva tud prvič jedla hruško in je šla itak super doluser posted image . Zvečer sem mu dala tud gres, pa ga je pojedu 90ml, kar se mi zdi kr dost, no.

Kej druzga?
Hm...vidm, da vas je velik bolanihuser posted image . Upam, da se čimprej pocajtateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kera pa pol kej zdej sploh pride v Ce?
Bo verjetno jutri bolj jasno, ne?

Nč, grem vas mal prebrat, ker sem par strani v zaostankuuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
22.9.2008 22:37:38   
dolenjka
No, za danes vas zapuščam in grem k palčkom bacile preganjat, da bom že ju3 kot nova user posted image

Lahko in mirno nočko vam želim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
22.9.2008 22:41:01   
Suzi*
jah, naju ne bo v CE....smo bolančki.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
22.9.2008 22:43:04   
Suzi*
naša še kar stoka. ne vem kaj je to za ena fora....ona bi NA meni spala. user posted image user posted image  dobr sem jo spet razvadla zdej ko je bolana. user posted image user posted image  ok, ampak vsaj zize za zaspat ne rabi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
22.9.2008 22:48:52   
Suzi*
a ste vse že šle? nč, grem pa še jaz.
nočko.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
22.9.2008 22:56:04   
mesecnica
Grem pa še jaz.
nočko

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
22.9.2008 23:10:46   
jencili
vidim, da sm bla pogrešana.

Evo mati, tukaj sem, sam mal sem se po daljšem času ob večerih posvečala svojemu dragemuuser posted image

Bajsika, pa je verjetno na polno zasedena s stanovanjem, glede na to, da se nameravajo konec meseca seliti na svojeuser posted image .
Je pa še med živimiuser posted image  - sva ble učer na vezi

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
22.9.2008 23:15:54   
jencili
hm...mal po netu gledam in kaj vidim...

http://www.zps.si/sl/varnost/odpoklici-nevarnih-izdelkov-2008/nevarna-spalna-vreca-za-malcke-ikea-barnslig.html

in kakšna naj bi to bila?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
22.9.2008 23:26:59   
jencili
nč, grem se potrudit, da bi zaspala...neki mi je slabo in se ne počutim ravno najbolje...user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
22.9.2008 23:55:31   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Samo še 1 vprašanje, čeprav vem da me nič ne briga, pa vseeno: kje je pa naša Bajsika???? user posted image

Aja, pa včeraj sem Bajsiko iskala, pa je še zdej ni user posted image  Kje je pa mama jencili user posted image

Čeer!

Vidm da sem bla pogrešana od same gospe veličastne šefice user posted image  lepo lepo!
Še sem tuki, pa mama Jencili ma prav, mamo kr pestro zdele s stanovanjem. Sicer nam ga neki biksa zdej estrih, k še ni dost suh, ampak upam, da nam ga uspe hit spedenat, k jaz bi res res res že rada šla na svoje. V glavnem vse je v zaključni fazi, sam bojim se, da se bo tole zavleklo v sredo oktobra. Upam, da ne, sam kokr mam jaz srečo user posted image
No razen stanovanja je pr nas novga to, da madam sedi, ne da se sama vsede, ampak samo da sedi. Mal jo še zavinta vsake tolk, ampak ni panike. Mamo že 5 zobkov, že vse 1 in eno sp. dvojko, drugo čakamo user posted image . Iz trebuha na hrbet se že neki časa obrača, ampak se ji ne da kej preveč. Preplaz, al kako bi se temu  rekl, preporiva user posted image  se že sm in tja, po celi dnevni. Sm ji kupla puzzle za na tla, je ful fino, sam kaj ko mi hod pes gor spat user posted image . No sej zato čakam, da gremo gor, k bom živčnga fasala od teh dlak. Sej drgač jo mam ful rada vaško goničko user posted image , sam zdele lih dlako menja in i ni apetitlih, da se vala tm k madam leži.
Mal me je že panika grabla k user posted image  ni blo na spregled, no sm delala tud že test, negativen, HB, pol je pa pršla, po 34 dneh. Vsak mesec dalj traja tole, nasled mesec bom kr preskočila user posted image .
Jutri grem pa na vaš konc Februarka, grem na preged in po očala. Sam se sploh ne morem odločt kašna bi rada mela user posted image

Itata user posted image user posted image user posted image user posted image  za avto.
Dolenjka jaz sem za našo madam kupila nogavičke v c&a, so take debele z bremzicam.
Vsem mamicam in prehlajenim user posted image  želiva z madam hitro okrevanje, da bo prehlad bejžu hitr stran! user posted image
A sm še kej hotla?
No k se pa tko dolg nism javla, vam pa dam mal novih slikic od stanovanja na ogled. Sej geslo pa poznate user posted image

Tko, prpopam slikice in grem spat, ju3 je nov dan.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
23.9.2008 0:12:22   
Bajsa
No pa še to sem hotla apisat. Naša madam dude nima spoh, ji gre na živce, no to sam takrat ko ji jo hočem za spat dat. Včasih jo ma v avtu al pa v vozičku, sam bolj malkrat. Tko da bo po moje kmal brez user posted image user posted image user posted image
Dones je prvič ornh bruhala. Se ji je pire zgleda zagravžu. Ni po men user posted image . Zdej ji ga neki cajta nam dala, pol pa spet.
No pa zgleda tud, da je moja mlekarna zmanjšala količino proizvodov. Ji morem kr zvečer dodat. Včeri sem ji dala najprej zize, pol pa še flašo 100 ml, je vse spila in spala celo noč. Dons je pojedla eno uro in pol pred spanjem enih 100 ml mlečne kašice, pol pa zize tik pred spanjem, pa se je po dveh urah zbudila, sem ji naštimala še flašo, je pojedla 70 ml in zdej mirno pančka. Nima smisla, da matram njo in sebe. Ji bom lepo zvečer po zizah še flšo dala, pa bo.
No to je to. Zdej grem pa res slikce napopat user posted image

Nočko

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
23.9.2008 0:18:30   
Bajsa
No nč nau s slikicam, ne morem jih dat v album user posted image . bo treba mal počakat.

Sladke sanje

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
23.9.2008 7:00:04   
buči
Jutro, sem totalno polomljena. Tilnu se je nos kar fino zabasal, pa se je zbujal in sva ga vzela k nama v posteljo. Pa je začuda še kar spal. Seveda na moji blazini, me vsaj 10x "pobožal" in ogovoril, sem pa na pol spala, ker sem se bala, da pride še Aljaž - seveda kot tank - v temi itak nič ne vidi, no pa je probremzal šele ob 5.45.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
23.9.2008 7:38:03   
Marusah
Jutro,

Sem se včeraj hvalila, da midva k sreči nisma nič prehlajena - evo, pa se je ponoči začelo. Lovro je cel "žlodrav" in mama potem take borbe, ko je treba nos pucat. Jaz pa imam vneto grlo, da komaj požiram in čist zamašen nosuser posted image  Tako, da tut ne vem, če boma midva prišla v CE s takimi rdečimi nosiuser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
23.9.2008 8:29:12   
Februarka08
Jutro.

Noč kot ponavadi, bujenje ob 7h... jest bi še spalaaaaaaaauser posted image prej morm začet spat hodit, tkole nau šlouser posted image
Sem si pa zdele že glavo umila in posušila, tamala je 2x prišla do kopalnice... pa to ni res... jo nosim nazaj kot mačka mladeuser posted image najraj je na ploščicah k je mrzlo... sploh ne vem kaj nej nardimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
23.9.2008 8:36:55   
Februarka08
O, bajsa, a v naše kraje prihajašuser posted image kdaj pa maš? Jest sem tud kle očala kupla... majo dobro izbiro, nič batuser posted image Če maš cajt, pokliči, pridi na kavo... mogoče te pa še zunaj kje najdem, kaj pa veš...user posted image

Nič, grem tamali zajtrk narest, če ne bo krizauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4046
23.9.2008 8:45:51   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč kar fajn, jedli smo "samo" ob 4h in spali do 8h user posted image

Bajsika, lepo da si se javila user posted image  Blagor tebi, ker Zala zagrabi AM v flaši, meni ne user posted image  

Marusah, a tudi vi bolni user posted image  pa se ne bomo spet videli al kako user posted image

Eno ?: a naši user posted image  že lahko riževo mleko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4047
23.9.2008 8:48:30   
Suzi*
jutro.
noč je bla spet obup. je mela tamala okol treh 39,3 vročine, sem ji komaj uspela sirup uturit, ga ne mara, pol se pa nikakor ni mogla umirit in zaspat. user posted image  na konc je pri nama zaspala, ob pol petih je še anžej pribremzal kokr buči prav user posted image , pa sva oba lepo deportirala nazaj v njuno sobo, da sva se vsaj mal naspala...ob pol sedmih sta bla že oba pokonc. user posted image  anžej je šel pol v vrtec, žana pa že spi prvo rundo. zaenkrat je še brez vročine. nos pa čist zabasan.user posted image  
jaz sem pozajtrkovala, zdej moram pa po kuhni pokidat.

Neposredna povezava do sporočila: 4048
23.9.2008 8:51:00   
Suzi*
hej, prjatelca, tamala. user posted image  kako smo kaj? še zdravi al je tud vas kej troflo?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
23.9.2008 8:59:59   
itata
dan,
tole spanje je za se fentat men. zbudu se je sicer sam 2x, ampak sem rabla prvič pol ure, da sem ga skenslala nazaj v njegovo postlo. se je navadu pri men spat, ampak se ne dam kar tko. pač počakam, da dost zaspi in ga fliknem tja. pol se je pa mal pred 4h. pa sem ga lepo odložila pol se je pa tolk premetaval, da sva "ponavljala" vajo ob 4:30... pol je že mojga zbudu, da je ob 5h vstal itak... pa on ni glih fuuul tih k se rihta pa luč prižge (ena soba pač nimaš kej) in sem valda nazaj zaspala k je šel, torej ob 5:30, pol se je pa jakob ob 6:30 odloču, da je pa itak že čas, da bi počas vstal tko da sem čist user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka: jaz jakobu dajem že kak mesec ali več riževo mleko - ko mu gresek naredim al pa polentico al pa kej. pa mu je in dober niti reakcije nima. men je patronažka rekla, da lahko od 6 meseca dalje.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?