Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Samo še 1 vprašanje, čeprav vem da me nič ne briga, pa vseeno: kje je pa naša Bajsika???? Aja, pa včeraj sem Bajsiko iskala, pa je še zdej ni Kje je pa mama jencili Čeer! Vidm da sem bla pogrešana od same gospe veličastne šefice lepo lepo! Še sem tuki, pa mama Jencili ma prav, mamo kr pestro zdele s stanovanjem. Sicer nam ga neki biksa zdej estrih, k še ni dost suh, ampak upam, da nam ga uspe hit spedenat, k jaz bi res res res že rada šla na svoje. V glavnem vse je v zaključni fazi, sam bojim se, da se bo tole zavleklo v sredo oktobra. Upam, da ne, sam kokr mam jaz srečo No razen stanovanja je pr nas novga to, da madam sedi, ne da se sama vsede, ampak samo da sedi. Mal jo še zavinta vsake tolk, ampak ni panike. Mamo že 5 zobkov, že vse 1 in eno sp. dvojko, drugo čakamo . Iz trebuha na hrbet se že neki časa obrača, ampak se ji ne da kej preveč. Preplaz, al kako bi se temu rekl, preporiva se že sm in tja, po celi dnevni. Sm ji kupla puzzle za na tla, je ful fino, sam kaj ko mi hod pes gor spat . No sej zato čakam, da gremo gor, k bom živčnga fasala od teh dlak. Sej drgač jo mam ful rada vaško goničko , sam zdele lih dlako menja in i ni apetitlih, da se vala tm k madam leži. Mal me je že panika grabla k ni blo na spregled, no sm delala tud že test, negativen, HB, pol je pa pršla, po 34 dneh. Vsak mesec dalj traja tole, nasled mesec bom kr preskočila . Jutri grem pa na vaš konc Februarka, grem na preged in po očala. Sam se sploh ne morem odločt kašna bi rada mela Itata za avto. Dolenjka jaz sem za našo madam kupila nogavičke v c&a, so take debele z bremzicam. Vsem mamicam in prehlajenim želiva z madam hitro okrevanje, da bo prehlad bejžu hitr stran! A sm še kej hotla? No k se pa tko dolg nism javla, vam pa dam mal novih slikic od stanovanja na ogled. Sej geslo pa poznate Tko, prpopam slikice in grem spat, ju3 je nov dan.