|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
18.9.2008 13:54:41   
Suzi*
dan.

kako ste?? ste včeraj pridno čvekale? nisem še nič nazaj brala, ker imam ŽEEE anžeja doma. prehlajen. čeprav ni tako grozno kokr je blo ponoč in zjutraj slišat, je kar malo hropel, ampak se mu je zjutraj čist spucalo....bi komot šel v vrtec, ker sva samo 2x čez dan nos pucala, drugač mu je pa ful dolgčas in samo razturava po stanovanju. pa žana nastrada.user posted image
zdej oba spitra, jaz mam pa pol ure miru. še lekadol sem mogla prej vzet, ker me je glava bolela.
pa med otroškimi cotami sem naredila totalno čistko, tako da sem prav vesela. user posted image
aja, pri nas že kurijo in je ful lušno toplo. user posted image

grem malo nazaj prebrat....

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
18.9.2008 14:04:03   
ella79
dan user posted image
jaz sem bila včeraj zvečer na uspešnem zdravljenju user posted image user posted image user posted image upam, da bom danes nadaljevala user posted image
kaj ste načvekale, upam da bom potem uspela prebrat user posted image
smo pa danes dobili tretjo pikico, veliki 71 cm in 8 kg user posted image prava baba user posted image user posted image
zdej grem pa naprej mal stvari v red spravt, k mam vse razturano user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
18.9.2008 14:09:11   
dolenjka
Dan, midve sva bili pa do 13h zunaj, tamala je 1 odšvasala, pol sva pa 3 žlice bučke pojedle user posted image  user posted image  user posted image  in joškilend spraznile, zdaj pa pančka user posted image  user posted image  user posted image
A veste kam grem popoldan? V supernovo user posted image  user posted image  user posted image  Pa veste zakaj? Ne, ne v šoping, imam okulista - končno, ker mam filing, da se mi je u iber poslabšala dioptrija user posted image  user posted image  Dobr je pa to, da mi v bukslju povrnejo stroške pregleda,  leč, tekočine za leče, šipc in delno tudi okvirjev user posted image  user posted image  user posted image  Grem ravno zdaj preverit kolk dobim za okvirje nazaj, če kake dobre ujagam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
18.9.2008 14:11:10   
vrtnica76
Janez se je mal prej zbudil,je spal 2 uriuser posted image .Kosila pa par žličk pojedeluser posted image .Pol sem mu pa Fruchtzwerge ponudla,je pa tko usta odpiral,da sem mu komi sprot filalauser posted image .Falot mali že ve kaj je dobrouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
18.9.2008 14:20:08   
vrtnica76
Dolenjka,ti priporočam,da kakšne ornk okvirje nabaviš,ker našiuser posted image zelo obožujejo očala in se kar hitro lahko kakšno bližnje srečanje z malimi rokicami zgodiuser posted image .Dobrodošla med špeglarcamiuser posted image !

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
18.9.2008 14:23:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Dolenjka,ti priporočam,da kakšne ornk okvirje nabaviš,ker našiuser posted image zelo obožujejo očala in se kar hitro lahko kakšno bližnje srečanje z malimi rokicami zgodiuser posted image .Dobrodošla med špeglarcamiuser posted image !

Sej jaz sem že dolg špeglarca, sam leče nosim, očala samo doma, pa še to 1x na mesec user posted image  So pa že letela na tla, pa sončna tut že triljonkrat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
18.9.2008 14:36:59   
larisa
O Ella, je tud že tuki user posted image  Sej verjetno že neki časa, ampak mene bolj ni, pa sem mal zadaj ostala user posted image  WB
Že uporabljaš pas za voziček, a lepo paše gor?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
18.9.2008 14:40:50   
larisa
Aja, še to vam povem. Sem klicala P, pa so mi rekli, da mu itak nimajo kej dat, tko da nisem hodila tja, da bi pobrala še kakšno bolezen v čakalnici user posted image  Če do ponedeljka ne bo bolje, morva pa pridet. user posted image   Ampak itak da bo. Zdej sem naročila kopel, pa kremo materine dušice, od justa, pa ga bom mazala, pa vdihavala bova kopel, pa masaža..v glavnem čist se bom šla medicinko, pa ma da je do sobote zdrav, ko imamo 2 rojstna dneva user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
18.9.2008 14:41:49   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dobro jutro!

Dolenjka tudi jaz sem oddala 5 * za tvojo princesko.

Janey user posted image user posted image user posted image  za izpit.

Mesečnica, a potem ta Aptamil ni narejen podobno kot Alernova. Saj zdaj, ko sem prebrala, da je tvoja user posted image  dobila pikice mogoče po njem, ga sploh ne upam probati.

Suzi, upam, da se bo tvoj user posted image  čimprej navadil na vrtec. Jaz imam srečo, moja user posted image  hodi zelo rada v vrtec.

Aptamil je narejen podobno kot Allernova. Ima visoko hidrolizirane mlečne beljakovine - če ti je jasno kaj to pomeni user posted image . Ista fora v glavnem...
Za našo pa še ne vemo od kaj so pikice. Ker mi smo probali oba mleka. Boljši je vsekakor Aptamil. Mi je rekla P, da če se bo pokazalo, da ima alergijo na to AM potem mi bo dala napotnico za v Lj na pediatrično - da obstaja še eno mleko, ki pa ima menda čist razgrajene mlečne beljakovine, ampak stane ena škatla 70€ user posted image .
Tako, da mi še čakamo.
Pri vašem Luku pa če ni reakcije na Allernovo, potem po mojem tudi na Aptamil ne bo. Ker sta menda čist podobna, samo drugače je na etiketi napisano - pomen je pa isti. To mi je zatrdila P. user posted image  Jaz bi probala na tvojem mestu.

Mesečnica

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
18.9.2008 14:47:05   
mesecnica
Larisa - upam, da se Nejc čimprej pozdravi. A tudi dihat ne more, ko papa?user posted image  Ker naša je imela zaštopan nos (totalno) samo en dan, potem je bilo bolje. Je vsaj dihala lahko. Drugače pa sama bolezen traja in traja... Če bi bila Bamby tle bi ti tudi ona povedala. Njena user posted image  je bila bolna več kot 1 mesec.

Misar - user posted image  za opravljen izpit. Pridna si.

Jencili - mi imamo stajco. Na srečo smo si jo pred nakupom sposodili od svakinje. Ker naša zdrži notr celih 5 minut ali pa še manj user posted image . Ni šans, da bi se lepo notri igrala. Ona bi samo po stanovanju letala user posted image . Tako, da jo sigurno ne bomo kupili, pa še to bomo vrnili nazaj.

Naša pa sedaj spi. Preden je zaspala je rogovilila po posteljici. In sem jo kar pustila. In pridem čez kakih 5 minut gledat kaj dela in frajla lepo stoji v posteljici, se drži za letvice in tolče po radiatorju. Hudo. Pa imamo že en čas spuščeno posteljico čist dol. Na srečo... user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
18.9.2008 14:49:22   
mesecnica
Aja - še to sem hotela povedat.
Jaz pa lahko še vedno glasujem za Taro. Sem že ene 5x danes s 5* seveda. Samo vsakič internet zaprem, odprem google, vtipkam bibaleze, poiščem fotke in spet glasujem. In gre user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3586
18.9.2008 14:52:18   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Larisa - upam, da se Nejc čimprej pozdravi. A tudi dihat ne more, ko papa?user posted image  Ker naša je imela zaštopan nos (totalno) samo en dan, potem je bilo bolje. Je vsaj dihala lahko. Drugače pa sama bolezen traja in traja... Če bi bila Bamby tle bi ti tudi ona povedala. Njena user posted image  je bila bolna več kot 1 mesec.

Ja čist ima zabasano, tko da papa ful težko, za spanje sva mu pa tko visoko naštimala jogi, da skor sedi user posted image  Ampak poležat ga nikakor ne morem, ker se začne kar dušit, če na ravnem leži. Sam ne mi rečt, da mamo tole lahko en mesec. Grem kr sej veste kam, u Savo user posted image  Al pa če bi šla mal do Idrije pogledat, sej tam pomoje sploh še nisem bla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3587
18.9.2008 14:52:33   
dolenjka

Aja - še to sem hotela povedat.
Jaz pa lahko še vedno glasujem za Taro. Sem že ene 5x danes s 5* seveda. Samo vsakič internet zaprem, odprem google, vtipkam bibaleze, poiščem fotke in spet glasujem. In gre user posted image .

To mi deli user posted image  user posted image  user posted image  Ziher dobiš še eno puranjo šunko gratis, če zmagamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3588
18.9.2008 14:53:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ja čist ima zabasano, tko da papa ful težko, za spanje sva mu pa tko visoko naštimala jogi, da skor sedi user posted image  Ampak poležat ga nikakor ne morem, ker se začne kar dušit, če na ravnem leži. Sam ne mi rečt, da mamo tole lahko en mesec. Grem kr sej veste kam, u Savo user posted image  Al pa če bi šla mal do Idrije pogledat, sej tam pomoje sploh še nisem bla user posted image

Stara moja, pust Savo, je že čist premrzla zdele user posted image  user posted image  user posted image  Idrija je pa na primorskem te zna pa burja dobit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
18.9.2008 15:02:14   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Stara moja, pust Savo, je že čist premrzla zdele user posted image  user posted image  user posted image  Idrija je pa na primorskem te zna pa burja dobit user posted image  user posted image  user posted image

Ja sej res, pol znamo bit sam še dalj časa bolani...matr to mi pa niti kapnil ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
18.9.2008 15:15:33   
dolenjka
No vidiš punca, zato imaš pa nas, da skrbimo zate user posted image  user posted image  user posted image

A ne bi vi2 tut šla v CE na srečanje če se pozdravita? Mal lobiram, da nas bo čim več user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
18.9.2008 15:16:28   
Februarka08
Jej, jest sem spet on-lineuser posted image pogrešala sem vasuser posted image

Kok ste načvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
18.9.2008 15:18:01   
larisa
Dolenjka, če se pozdraviva, bi pa res lahko šla user posted image  Ampak drug teden imam zelo naporen,  tko da obljubim pa rajšn ne user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
18.9.2008 15:21:31   
pina-1
dolenjka, tole na bibi mi je pa tako živce dvignilo, da sedaj skoz samo glasujem. Samo naj proba kdo ieti kaj protiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
18.9.2008 15:25:02   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka, tole na bibi mi je pa tako živce dvignilo, da sedaj skoz samo glasujem. Samo naj proba kdo ieti kaj protiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prevod prosim user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
18.9.2008 15:28:44   
Februarka08
Dolenjka, sem prebrala da je treba glasovatiuser posted image z veseljemuser posted image

Zdej se greva pa previt pa ven na sončkauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
18.9.2008 15:31:00   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prevod prosim user posted image user posted image

larisa, naša carica tekmuje za fotko meseca septembra in neki norci jo ocenjujeo z slabo oceno in ji tako zbijajo pike. Štekaš?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
18.9.2008 15:31:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dolenjka, sem prebrala da je treba glasovatiuser posted image z veseljemuser posted image

Zdej se greva pa previt pa ven na sončkauser posted image

a si glasovala: če nisi hitro glasuj. Jasno?!user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
18.9.2008 15:36:16   
larisa

larisa, naša carica tekmuje za fotko meseca septembra in neki norci jo ocenjujeo z slabo oceno in ji tako zbijajo pike. Štekaš?

A dej nehi, a tud taki pacientosi se najdejo user posted image user posted image user posted image  Itak pa  mi skos glasujemouser posted image user posted image  za carico, tko da nima šans baraba pokvarjena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
18.9.2008 15:41:53   
dolenjka

A dej nehi, a tud taki pacientosi se najdejo user posted image user posted image user posted image  Itak pa  mi skos glasujemouser posted image user posted image  za carico, tko da nima šans baraba pokvarjena user posted image user posted image user posted image

kdo je zdej pokvarjena baraba user posted image  user posted image

Naša je spala dobro uro in pol user posted image  Zdej se pa plazi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?