|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
18.9.2008 7:02:02   
ELMA
jutroooo

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
18.9.2008 7:10:13   
ELMA
Zdej sem vas mal brala , ...ste se kr lepo imele user posted image
Dolenjka glas že odat ca carico-tarico user posted image upam da zmagate .....a se lohk večkrat klika oziroma glasuje ?

Janey .....jutro.....user posted image  a vse spijo user posted image ...

Gdaj pa bamby pride z dopusta user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
18.9.2008 7:14:13   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Evo, Stipe in moja malenkost prosiva vas in vaše prijatelje za kak glas (5 zvezdic user posted image ) user posted image

http://bibaleze.si/multimedia/fotke_in_videi_otrok/tara.html

V zahvalo pade pivo če zmagamo user posted image

A sam enkrat , lohk glasuješ user posted image  , drugič mi ni sprejelo glasa .....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
18.9.2008 7:46:05   
tamala_82
Jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Jaz sem jo ravno včeraj kupla v pikapolonici tako toplo - je s flisom podložena. Sem pa vzela modro, ker so samo modre v akciji (iz 80 eur so znižane na 29 eur).

Malo upadam na temo, sam enostavno MORAM vprašat, k drgač me bo kr razneslo user posted image
Marusah, od katere firme pa so te vreče? A so slučajno od Jane? Do kdaj pa so v akciji?

Tnx user posted image

Ja od Jane so. Pa pojma nimam do kdaj. Verjetno do razprodaje zalog, ker so te vreče, ki so v akciji lanski model.

Pejdi čimprej pogledat, ker se res splača.

user posted image user posted image user posted image modre so v akciji, mi mamo pa moder voz user posted image user posted image user posted image
Verjetno bom šla kar danes pogledat, če jih še majo, čeprav mi moj zdej tle neki sika, da je kao ne rabmo user posted image user posted image da ga pač z dekco pokriješ pa je. Halooooo user posted image
Pa sej ne vem. Men se zdijo fajn uporabne .... ah, ti naši desci user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
18.9.2008 8:22:23   
Neni13
Dobro jutro,

ja na hitr sem vas malo prebrala..Vidim, da ste prave čveke, ko pridete skupaj. Zato pa danes ni sončka.user posted image user posted image
24. pa upam, da se vidimo v Ce,sam da nam slučajno glih takrat ne bodo prišli k nam delat deratizacijo...ker pol pokamo za nekaj dni iz stanovanja...
Pol stanovanja bom dala pošpricat..
Danes imava 3. pikico..mali je cel flekast..user posted image  Je bil včeraj v varstvu in so ga s keksi filali,user posted image . Mislim, da ima alregijo na gluten.
Eh, lepo se imejte pa se še beremo..

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
18.9.2008 8:47:12   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč velikoooo boljšaaaa. Bujenje ob 3h, 6.30 in zdaj še pančkamo user posted image

Punce hvala za glasove, upam, da ste dale 5 * user posted image  Večkrat pa lahko glasujete tako, da zaprete in še 1x odprete stran user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
18.9.2008 8:53:42   
Marusah
Jutro,

Lovro gleda Nodijauser posted image  Jaz pa lahko v miru spijem kavico in malo RR počekiram.

Dolenjka, midva sma tut dala 5* Tari. Je pa na tej sliki v obrazek izrezana mami.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
18.9.2008 8:54:37   
misar
JUTRO

EVO MENE

Punce, ker ste tko fajn držale pesti, sem naredila izpituser posted image user posted image , sicer mi je dal sam 6, sem kar mal razočarana, ker sem znala res ful vseuser posted image ...no če ne bi naredila bi pa rekla, ko bi vsaj 6 dobila user posted image

včeraj sem se mela fajn, škoda sam, da sem bila z vami sam dobri 2 urci, če bi mela voziček, da bi tamala lahko spala, pol veste da znam abonirat ko norcuser posted image

grem zdaj flat mal v red spravit, ko glih tamala palčke šteje user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
18.9.2008 8:58:46   
Janey
eqcweeeeeeeeeeeeeeeeee lkčł0iPko- to je napisal jaka....ko je videl tarico carico je imel silno željo po tipkovniciuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
18.9.2008 9:04:53   
mala_pikica
Dobro jutro!

Dolenjka tudi jaz sem oddala 5 * za tvojo princesko.

Janey user posted image user posted image user posted image  za izpit.

Mesečnica, a potem ta Aptamil ni narejen podobno kot Alernova. Saj zdaj, ko sem prebrala, da je tvoja user posted image  dobila pikice mogoče po njem, ga sploh ne upam probati.

Suzi, upam, da se bo tvoj user posted image  čimprej navadil na vrtec. Jaz imam srečo, moja user posted image  hodi zelo rada v vrtec.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
18.9.2008 9:13:10   
Janey
jaka ja zaspal...niuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
18.9.2008 9:15:52   
Janey
zdaj pa upam da jeuser posted image najprej pojem in malo poklepetam, potem pa me čaka perilo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
18.9.2008 9:19:41   
dolenjka
Mi smo pa spali do 9h user posted image  No carica, jaz pa ne, pa ne vem zakaj že ne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
18.9.2008 9:27:37   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

midve sva drnjohali do 8,45 user posted image . Res pa je, da se je ob 5 zbudila pojedla in zaspala pri meni v postelji. Ful paše, ko se tako stiska k meni in pol obe spiva kot hrčka. user posted image

Zdaj pa živalski vrt obdeluje user posted image  jaz pa imam čas za RR. user posted image

misar - user posted image  za izpit

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
18.9.2008 9:30:11   
Janey
dolenjka in srečka sem vama prau fauš...jaz bi tudi spalauser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
18.9.2008 9:33:25   
misar
jaz bi tud spalauser posted image sam mi smo pokonc že od 6:20 user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
18.9.2008 9:40:43   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jaz bi tud spalauser posted image sam mi smo pokonc že od 6:20 user posted image

o nova slikicauser posted image user posted image sem mogla prav prebrat kdo siuser posted image user posted image user posted image

mi2 sma se vstala ob 6.40, pojedla in potem bla budna do 9.15...eh to spanje...za k***

sončekuser posted image user posted image user posted image se je pokazal...juhuhuhu

pa še mami pride po naju ob 13 tak da grema v mesto

srečka in marusha mi2 boma šla najbrž v europark popoldan/po 16h, če bo katera mela čas in kak do tja prit naj me pokliče, se dobimo tam na eni kavi. jaz morem jakcu po štraplčke in pižAMICe

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
18.9.2008 9:53:04   
vrtnica76
Misaruser posted image za izpit!
Mi smo tudi že od 6.20pokonc.Vmes je bilo celo 15min spanca,ampak ni omembe vrednouser posted image .
Trenutno se zabava na igralni podlagi,da mami lahko mal počveka.Danes sem zdravnico klicala,ker naš fantič še vedno kašlja.Je rekla,da naj kar veliko pije in tut mal Prospana mu lahko dam pa po hrbtu med lopaticama rahlo tapkam,da se bo sluz lažje luščila.Upam,da bo pomagaluser posted image .Calgel smo tudi kupili.Včeraj sem mu že namazala dlesni,pa se je naveliko oblizovaluser posted image .
Prejle je pa Janez že hotel likalnik na sprehod peljatuser posted image .Včeraj sem ga v dnevni pustila,ko sem mu krpice grela.user posted image zdej,bo pa res treba vse za sabo pospravljat!Mali čist vse prešnofauser posted image .
Aja,še nekej.Po 8mesecih sem končno dobila obisk iz krvavcauser posted image .Sem mislila,da bo že zadnjič,pa se je premislila.Je tolk časa hodila,da sem že test nardila.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
18.9.2008 9:55:35   
larisa
Jutro

pri nas je vsak dan slabše. Danes je Nejc že čist adijo. Še bolj zamašen nosek ima in že zdele ima vročino. A naj nebi šlo počas na bolje, gre pa na slabše? A mislite, da moram it še enkrat k zdravniku? Čist sem user posted image  k je prva bolezen in pojma nimam kako se temu streže user posted image

Kaj pa to glasujete Dolenjka, da bom še jaz?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
18.9.2008 9:58:16   
vrtnica76
Joj babe,pa ve ste čist nore.Kolk se načvekaleuser posted image .Jest ne sledim večuser posted image .
user posted image za srečanje.Upam,da se bova naslednjič lahko udeležila tudi mi2.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
18.9.2008 10:00:48   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Joj babe,pa ve ste čist nore.Kolk se načvekaleuser posted image .Jest ne sledim večuser posted image .
user posted image za srečanje.Upam,da se bova naslednjič lahko udeležila tudi mi2.

ja upam da bosta prišla v celje 24.9, sej od kamnika ni tolk dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja naš tudi predale odpira in šnofa...bo res treba pazit, ker so lumpi že veliki. sej veš kaj pravijo mali otroci male skrbi, veliki otroci velike skrbi

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
18.9.2008 10:01:20   
vrtnica76
Larisa,enuser posted image obema in,da bo kmalu kej bolš.Tale ohladitev je res enuser posted image .Pri nas sva oba prehlajena.Jaz skos robce na nosu držimuser posted image ,pol se pa še Janez naleze.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
18.9.2008 10:01:48   
Janey
larisa jaz bi se šla še enkrat pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image za nejčka, da bo čimprej dobro

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
18.9.2008 10:02:46   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

ja upam da bosta prišla v celje 24.9, sej od kamnika ni tolk dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja naš tudi predale odpira in šnofa...bo res treba pazit, ker so lumpi že veliki. sej veš kaj pravijo mali otroci male skrbi, veliki otroci velike skrbi

Ja,velike skrbi,za gratis pa še sive laseuser posted image !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
18.9.2008 10:05:28   
MetiLu
Dan!
Pa kaj je zdej to, mi smo tud zboleli user posted image  Janez kiha, malo pokašljuje, pa iz noska se mu cedi. Sem mu zjutraj nafilala fiziološko, pol mi pa sploh ni pustil spucat, je tako histerijo zganjal sam da sem se mal nosu približala user posted image  user posted image  joj no, pa ta vreme user posted image user posted image user posted image  aja, pa v ritki sem mu izmerila 37, 3 vročine user posted image  a bi me moglo kaj posebej skrbetuser posted image  Tud mi smo prvič bolni in ne vem kaj je treba narest user posted image

Tko, da so vsi plani za vikend odpovedani, Buči prej kot v soboto me ne bo do tebe user posted image  

Sem pa Janezu prej čajček skuhala, pa ga je celo spil 50 ml user posted image  in to po flaški, iz katere samo teče, in ima trd kljun... sem ugotovila da sploh ni fore v okusu, on apriori ne prenese cucljev na flaši, sam ne vem zakaj pol s takim užitkom dudo cuza user posted image  pol sem ga dala pa še mal na zizo in je nazaj zaspal user posted image  mal zgoden je dones...

Nič, grem mal posrfat po netu, pojest fruštek, čakam da se še en stroj opere, pa če ne druzga si bom pa mal kataloškega šopinga privoščila dones user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?