|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
13.9.2008 10:16:35   
listek1
jutro, no mi smo pa danes super spali, vstali smo ob 4h in potem se je zbudu ob 8h. Dolenjka tudi mi smo se potem kotalili po postli z atijem :) kok je blo fajn. Sej ne vem al men al tamalemu user posted image  Smo pa zgoraj končno dobili zobeka :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
13.9.2008 10:27:17   
Janey
listekuser posted image user posted image za zobka

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
13.9.2008 10:33:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

jutro, no mi smo pa danes super spali, vstali smo ob 4h in potem se je zbudu ob 8h. Dolenjka tudi mi smo se potem kotalili po postli z atijem :) kok je blo fajn. Sej ne vem al men al tamalemu user posted image  Smo pa zgoraj končno dobili zobeka :)

Bravo za zobija user posted image  user posted image  user posted image  Jaz nisem nič po ustih šarila, samo ta naš zobek bo še dolgo ven lezel, ker je "ta velik" user posted image  NO, pa sej ni panike, zdaj se je umirila in spet papca, tko da kar se mene tiče, lahko še 2 leti ven hodi user posted image  Sam da je ne bi bubal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
13.9.2008 10:39:18   
dolenjka
Teta Buči, na ZS sem ti dala vse podatke user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
13.9.2008 10:51:10   
Neni13
Dobro jutro,

glede lokala, še javim. Ker mi je trenutno vse iz glave padlo..user posted image user posted image
Povejte, če katera eksperimentira, da otrok medtem ko je, tudi s prstki otipava hrano? Nekje sem brala, da mu to mormo dovolit.
Danes sem mu naredila hruško in pol jaboljka, skupaj cca.200 g. do polovice je lepo jedel, potem pa protest. Ko sem mu dovolila, da je z eno rokico oz. prstki pacal po posodici, je pa zmazal vse, pa še je usta odpiral..
Me mal heca tale moj pobalin.
Eh, morm it, protestira v stajici..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
13.9.2008 11:02:45   
dolenjka
Oj Neni!

Jaz sem brala, da je to priporočljivo, sam ne vem zakaj ne sprobam user posted image  Mogoče ker se umazanije bojim user posted image  user posted image

Bom sprobala, pa se javim ko vse počistim user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.9.2008 11:17:17   
Neni13
Dolenjka user posted image user posted image user posted image

Pri nam še ni tako hudo, na srečo ima rokico skoz v posodici, tako samo prstke dam po pipo. Ma, če pa po posodici ne rova, da pa prstke v usta pa sem na istem glede čiščenja.Samo, da tako ne more jest. Jaz ne vem, zakaj tako želi prijemat hrano..
Pa snifu bi jo tudi rad... če slučajno mal kiksnem usta pa gre mal pod nos,s tako vnemo not potegne, namesto ven..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
13.9.2008 11:21:31   
mary_lou
Dolenjka ves kaj te ze skoz hocem vprasat pa vedno pozabim, ce sta pol se odlocla za maticne celice? Midva se nisva

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.9.2008 11:21:53   
mlavla
pozdravljene drage moje..

na hitrco se vam javljam, danes se začenja poroka manija ...ma bomo vidli kako se bo to izšlo...oz. 1. poroka od 5ih

zdele še pokam stvrai za tamalo...pa neki bomo prigriznili pred odpeketamo...gremo pa na koroško..poroka je pa šele ob 16:30h...user posted image

se vam javim kaj v ponedeljek...

papa

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
13.9.2008 12:46:42   
dolenjka
Dan user posted image

Pri nas je iz minute v minuto boljše stanje! Carica je pančkala 1h 40 min user posted image  Pojedla 130 ml kašice borovnička + jabolko in še mal zize čez user posted image  Zdaj je šla pa z očkom na sveži zrak in prideta ob 4h na kosilo.
Jaz sem med tem že 1 njeno žehto speglala, še pleničke moram, pa skuham in to je to za danes! Sem polna energije ko tamala tako lepo pančka in papa. Zgleda da smo iz tahujšega ven kar se tega zobka tiče user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Dolenjka ves kaj te ze skoz hocem vprasat pa vedno pozabim, ce sta pol se odlocla za maticne celice? Midva se nisva

Tudi midva se nisva user posted image  Itak bomo pa stalno zdravi in jih ne bomo potrebovali user posted image  user posted image  user posted image  Je treba biti optimist v življenju, pa je kuj oblj sončno user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
13.9.2008 13:15:08   
nizy
Dan ,

pri nas je temno zuni , pa še dež pada , pa ful mraz je user posted image user posted image user posted image user posted image , naša že spi user posted image

dolenjka- a pri vas mate kar lepo vreme , da so lahko še zunaj user posted image

elma- a štrajkaš user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
13.9.2008 13:36:21   
dolenjka
Oj Niziy!

Ja, pri nas je "lepo" vreme - ne dežuje user posted image  Je pa mraz user posted image , ampak ima tamala 2 dolge rokave in pokrita je z dekico, pa trak ima v laseh user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
13.9.2008 13:44:43   
Februarka08
Pina, a me vzameš v tvoj klub? Men se rolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
Sej ne vem kje naj primem, koga nej pokličem, kaj nej dam še na šporget...user posted image v glavnem, tamale mulce morm nadzorovat, zdej sem jest bossuser posted image pravjo da so vsi doma (upam), kako bo zvečer ne vemuser posted image čist nepričakovano bom šla do njih in če ne bo vseh, pop***** totalnouser posted image

Sem skinla zdej mal živceuser posted image sem se mal umirilauser posted image
Smo bli v BC - smo kupl marelo od Haucka k je bla prej 95€, zdej pa 45€user posted image upam da bo v redu... sprobal smo jo tud že, smo šli v trgovino in je kar kuluser posted image sem hotla kupt eno za 150€ pa mi moj ni pustuuser posted image čeprav je bla ful bolj močna in vse, ampak ne... prav, pol pa ne... če bo to user posted image vzel kmal, bo on še eno kupovaluser posted image

Zdej morm hit cune obest, naprej kosilo narest, sam prej si bom pa vzela še minutko da vas mal preberem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
13.9.2008 13:49:41   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

februarka tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174152

mi imamo plavo nouser posted image

Janey, to je ta jauser posted image no, mi mamo pa rdečouser posted image

Listek user posted image za zobek
Dolenjka user posted image da Tara spet tako lepo papcauser posted image sem še jaz ful veselauser posted image

Pri nas je tud čist sivo nebouser posted image user posted image user posted image user posted image pa mrazzzzzzzzzzzz user posted image

Zdej grem pa res delat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
13.9.2008 14:21:35   
itata
dan,
ponoč smo se 3x zbudil, ampak ok. ni blo krize. najprej duda pol pa dojenje 2x. malo manj količinsko poje zdej k je prehlajen pa se ponoč očitno spet mal več hrani. sam ni blo krize. spal je pa od 20h do 7:30user posted image
dopoldne k je blo še vreme kokr tolk sva jo mahnila na gospodarca na otroški bazar mal pogledat. je blo prav zanimivo. mogoče meni malo bolj, mali je itak vmes zaspal za pol urceuser posted image  sem mu kupila par igračk pa z eno kolegico mal poklepetala. zdej pa piha k pri norcih klele in bova kar doma popoldne - kera bedauser posted image
danes ne deluje nič slabše mali kot včeraj, boljše sicer tudi ne, tko da upam, da ne bo šlo naprej na ušeska... bomo vidl. zdejle je v popoldanski komiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
13.9.2008 14:25:59   
dolenjka
Ekola, mi2 sva pojedla, carica pa spet panča user posted image  user posted image  user posted image  Ko se zbudi se nahranimo in jo šibnemo na gorenjsko user posted image
Zvečer ko gre Stipe v nočno user posted image  bom pa jaz samo vaša user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
13.9.2008 14:33:35   
MetiLu
Čav!
Mene še kar podopustinška depra daje user posted image user posted image  Ne da se mi NIČ!!!

Včeraj sem bila pri frizerju in sem po novem rjavolaska user posted image  sam ne vem če bom dolg, ker se sploh nisem navajena tko temna bit user posted image

Včeraj smo imeli tud razvojno, nam je zdravnica pokazala nekaj vaj, da bomo izboljšali držo, da ne bo Janez ratal puklast... mal težavic imamo ker se je začel prehitro sam posedat v vozičku, namesto da bi se najprej začel na 4 postavljat in iz tega položaja v sedenje... v glavnem nič ni hudo narobe, kontrolo mamo pa čez 2 meseca... Smo se pa tudi vagali in ima 8.100g in 71 cm, obseg glavice pa že 45 user posted image  

Grem kosilo preverit, pol pa mogoče kakšno slikco z dopusta gor nalimam user posted image

Sva ga dala pa tud že v avtosedež, ker je iz lupince skor ven všel user posted image  a je že katera tud začela avtosedež uporabljat?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
13.9.2008 15:18:34   
MetiLu
Evo, slikce so gor, geslo je dopust2008 user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
13.9.2008 15:39:47   
itata
meti: lepe slikiceuser posted image  jakob se tud nič še ne plazi pa na 4 ne postavlja, gor na nogicah pa stoji k ta velik - če ga držiš sevedauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
13.9.2008 16:01:05   
Februarka08
Meti, luštne slikceuser posted image sam imaš pa odklenjen albumuser posted image saj res, eno ? zate: mi imamo zdej tud stolček Brevi Slex pa me zanima kako Janeza ven pa not daješuser posted image ker edino to me moti da je vse tako ozko in morm skoz mizico s tistim prvim delom stran dajat, da dam lahko Lariso sedet al pa če jo hočem ven vzetuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
13.9.2008 16:13:06   
MetiLu
jah, pol pa nej bo odklenjen user posted image

Februarka, jaz jo tud skoz snemam user posted image  Pa sem se ža kar navadila, ker ga enostavno not pa ven ne morem tlačit user posted image

A je tukaj kaj posebno novega? Ne da se mi za nazaj brat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2821
13.9.2008 17:45:33   
buči
Joj, kako je vreme bedno! Tilne samo teži, Aljaž je že 3 ure pri sosedih, jaz pa na pol soim ... Bedno!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
13.9.2008 20:12:35   
Janey
Niste neke čvekeuser posted image user posted image
dober večer

danes ni naš dan. jaka je siten, mi2 sma se spičla do konca, da sma mela že take pogovore grozne..zdaj je ves sladek...ma...nebom komentirala ker nima smisla.

nardila sma nakup, pustila spet tolko dnara. ta trgovina nas bo UBILA. jaz ne vem kak eni s 500 eur vse plačajo pa še za trgovino imajo. svaka jim čast res.

ati in jaka se hranita in pol ga da spat...pol pa si nardima eno večerjico in pogledama enga hausa, pol pa nina nana, ker sem tak utrujena, da blodim.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
13.9.2008 20:14:54   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Dobro jutro,

glede lokala, še javim. Ker mi je trenutno vse iz glave padlo..user posted image user posted image
Povejte, če katera eksperimentira, da otrok medtem ko je, tudi s prstki otipava hrano? Nekje sem brala, da mu to mormo dovolit.
Danes sem mu naredila hruško in pol jaboljka, skupaj cca.200 g. do polovice je lepo jedel, potem pa protest. Ko sem mu dovolila, da je z eno rokico oz. prstki pacal po posodici, je pa zmazal vse, pa še je usta odpiral..
Me mal heca tale moj pobalin.
Eh, morm it, protestira v stajici..

jaz tudi sem danes mu pustla pri kosilu...pa mislim, da ne bom več...ker še ni za to pripravljen.še ni nesel v usta, samo v pest je zgrabil in oko stegnil čez rob stola in jo spustil da je le dol padlo na tla. pa kaki je bil...eh...sma se pa oba narežala

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
13.9.2008 20:31:55   
jencili
čer,

nč ne bom komentirala, ker sem v totalnem zaostankuuser posted image user posted image
Se nam zadnje dva oz. tri dni tok dogaja, da sploh ne pridem do računalnika.
Učer kot veste smo bli na randiju s carico in mati Dolenjko, popoldan sva s Tajem pelala atija na kosilo, zvečer je pršla pa naša mami mal Tja pomerkat, midva sva si pa privoščila pivo, dve v miru še z enim parom. Blo je prov luštno, vam povemuser posted image . Kratko a sladko, ker sva do naslednjega dojenja itak pršla že domov, tko da ni blo panike.

Dons smo pa dopoldan mal pospravlal, popoldan pa smo meli obiske. Je pršla moja kolegica z družinicouser posted image . Ma 4 mesce staro punčko, k je glih tok velka in težka k naš Tajuser posted image .

Da vam pa povem...dons ms Taju za kosilo nardila bučke+krompir. Sm res velik nardila in še Taja hecam, da je tok dobr, da upam, da bo čim več pustu, da bom jst mal mela, tamal me je pa scat pelu. Pojedu je čist vse, 220mluser posted image user posted image  + čaj + dojenjeuser posted image .
To pa glih ne gre s tistim prej skupi (4 mesce stara punčka), ne?user posted image

nč, zdej vas pa mal preberem, pol greva pa gledat film, VTC.user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?