|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
12.9.2008 21:17:12   
listek1
Cer, no mi tud spimo od 8h. Se je fajn napapal ovsenih kosmičev z banano, potem pa še 150 ml mleka. Upam, da bomo danes v kosu spali vsaj do 4h, potem pa flašo in še do 8h. Dones mi je hotel na vsak način neki razložit in je bil že čisto rdeč v glavo tok se je matral. Ampak ga mami žal ni razumela :)
Jaz mu pa jogurte že kar dajem od navadnih do sadnih. Jih ma ful rad. Dala sem mu tud že skuto, kislo smetano, kislo mleko, sladko smetano,. pa je vse in hvalabogu nima tudi nobenih reakcij.
Itata, upam, da bo z Jakobom vse ok. Držim pesti.
Februarka, zate pa tud, da uspešno prestanete tale vikend :)  Maš že mal uvajanja za naprej za tvojo Lariso user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
12.9.2008 21:22:19   
Marusah
Ne, jaz sem tut takoj poslala, pa nisem dobila nobenega odgovorauser posted image  So malo neorganizirani. Vsaj potrditveni mail, da so dobili prijavo bi lahko poslali, a ne?

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
12.9.2008 21:29:20   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Ne, jaz sem tut takoj poslala, pa nisem dobila nobenega odgovorauser posted image  So malo neorganizirani. Vsaj potrditveni mail, da so dobili prijavo bi lahko poslali, a ne?

Upam, da je vseeno OK z našimi prijavami. In bomo kmalu čofotali. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
12.9.2008 21:39:36   
Februarka08
Čeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2779
12.9.2008 21:46:49   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, me je Stipe nazaj k računalniku spustil user posted image  user posted image  user posted image

No, bomo eno oddebatirale al kako? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
12.9.2008 21:47:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Cer, no mi tud spimo od 8h. Se je fajn napapal ovsenih kosmičev z banano, potem pa še 150 ml mleka. Upam, da bomo danes v kosu spali vsaj do 4h, potem pa flašo in še do 8h. Dones mi je hotel na vsak način neki razložit in je bil že čisto rdeč v glavo tok se je matral. Ampak ga mami žal ni razumela :)
Jaz mu pa jogurte že kar dajem od navadnih do sadnih. Jih ma ful rad. Dala sem mu tud že skuto, kislo smetano, kislo mleko, sladko smetano,. pa je vse in hvalabogu nima tudi nobenih reakcij.
Itata, upam, da bo z Jakobom vse ok. Držim pesti.
Februarka, zate pa tud, da uspešno prestanete tale vikend :)  Maš že mal uvajanja za naprej za tvojo Lariso user posted image

ne klič user posted image k bajtuser posted image me že zdej mal zvija, pa je še dolga pot do takrat ko bo Larisa okrog hodilauser posted image
Mary, samo da je s Tajem vse ok... boščekuser posted image

Zdej pa morm pobegnt... dec prav da bi neki raduser posted image me zanima kaj jauser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
12.9.2008 21:47:49   
itata
vidim, da danes štrajkate. jaz čakam, da se termoforček segreje, pa sem mal počekirala. zdravnica je rekla pol k ga je pogledala, da ni grlo nič, ampak da mu je z noska šlo mal na desnega ušeska... sej hudo ni, ampak ga moram opazovat in dala je antibiotik za vsak slučaj... upam, da bo vse ok. vročine pa nima. spi že od 20h pa da vidimo kako in kaj bo. to je fuuul zgodi za njegauser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2782
12.9.2008 22:19:54   
Janey
štajerski večer očitnouser posted image user posted image hihi

jaz grem ninat

čav bavuser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
12.9.2008 22:31:19   
nizy
A se vse stiskate user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
12.9.2008 23:03:25   
ELMA

Ćer....

Janej čestitke Jakcu za 7 mesecov user posted image user posted image user posted image

Dolenjka naša tudi ima gdaj pa gdaj tko rdeče fleke okrok ust , sam hiter izgine , user posted image jaz sem mislila da ni mogoće zaradi žličke , ker imamo une iz DM , pa je ena mamica neki tudi pisala na drugi temi  da je njenuser posted image  alergičen na žličke iz DM ....Sam da je zdej vse OK ....user posted image

Nizy evo mene jaz se nič ne stiskamuser posted image , moj štrajkauser posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem mal prebrat vas , čist sem slabe volje, danes sem bila v Celju .Zjutraj se je moj sinek zbudil z iscedkom iz ušesa in so nas nujno napotili v celje , vzeli so mu bris ,  in v Ponedeljek gremo nazaj pogledat če se spet ni začelo kot pred dvema letoma , ko mu je v ušesu rastlo divje meso in je predrlo bonić zaradi tega je zgubil 60% sluhauser posted image
Bogi tko mi se smili user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 2785
12.9.2008 23:09:15   
dolenjka
No, tko, sem doktorirala na brskanju po netu, zdej grem pa spat user posted image

Carica pančka, flekcov ni (izginili takoj), papala je tko da skoraj vse štima, samo mene hrbtenica boli oz. križ user posted image  Mogoče od jote user posted image  Smo mal pretiraval zadnje čase user posted image  Danes pa ne bomo, obljubim user posted image

Nočko - dolgooooo in prespanooooo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
12.9.2008 23:13:44   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

nočko iz moje strani...

drugač pa mal nizy in pa elmo pogrešam?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodi vesela in ne bit žalostna zaradi mamice ,
sama veš da mamice imajo svoje otroke najraje na svetu user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
13.9.2008 8:17:21   
misar
dobro jutro

danes je bla mal čudna noč, se je 4x za jest zbudila pa še vmes kar tko maluser posted image ...pa nisem bila nič jezna nanjo, je bil včeraj preveč fajn večeruser posted image .smo maluser posted image pa je pasalo na fulllll, kot da ne bi že par letuser posted image

sem videla, da ste govorile o mlečnih obrokih čez dan...ja no mi smo sicer sam na mleku, ker 30ml sadne kašice pač ne štejem kot obrok. je pa cca 3x ponoči, zjutraj mal sadne kašice, pa valjda joško za povrh, pa okoli 12h mal zelenjavne čorbe (včeraj celih 70ml+ nekaj kruha) pa joška za čezuser posted image , pa čez cca 3h spet joška in okoli 6h mal mlečne kašice- predlog pediatrinje, pa spet joška in pred spanjem spet joška. v glavnem joška rules user posted image user posted image user posted image user posted image
po moje bo naša bejba še pri petnajstih na joški, jaz pa do takrat tud tardeče ne bom dobila, kot kaže, tko, da bo tud brez bratca ali sestriceuser posted image ...mogoče je pa to vse načrtno, saj hoče ostat edinkauser posted image

danes se bova mogle kar hitro zrihtat, ker greva navijat za atija, ker igra fuzbal, pa valjda morva bit tud midve tam...dejmo ati, dejmo ati!!!user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem februarčkom in februarčicam

pozdravčke

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
13.9.2008 8:33:27   
ELMA
Dobro jutro ....drugauser posted image
A vse spite ?

danes se bova mogle kar hitro zrihtat, ker greva navijat za atija, ker igra fuzbal, pa valjda morva bit tud midve tam...dejmo ati, dejmo ati!!!

Misar lepo se imejta in upam da bo kak golllllluser posted image . Mi smo tudi nori na fuzbal in navijanje.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
13.9.2008 8:49:38   
buči
Jutro, upam, da ste ok, mi smo že v akciji.

itata, elma user posted image user posted image user posted image  za vajina pikca, da se pozdravita.

se tipkamo kasneje.

Dolenjči, a se boš spomnila na moj sms in mi sporočila naslov?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.9.2008 9:35:16   
mala_pikica
Dobro jutro!

Srečka nosečka, a ve boste hodile s tamalimi na kopanje? Kdaj pa imate termin?

Misar, Luka se še tudi dosti doji, pa rad je tudi ostalo hrano. Samo kot vidim, da februarčki že skoraj vsi vse jedo, smo mi še zelo zadaj.
Drugače pa je Luka postal tudi nekaj smrkasti, upam, da ne bo zbolel. Lana pa tako kašlja in smrka že sigurno cel mesec, samo vročine pa nima. Saj zdaj se je začela sezona virusov in prehladovuser posted image user posted image .

glede srečanja pa mene tudi štejte zraven, če ne bo kaj prišlo vmes PRIDEM! lp

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
13.9.2008 9:44:54   
dolenjka
Jutro user posted image

Tako, zgleda da ne moja proizvodnja na ful zalaufala user posted image  Tamala je za zajtrk pojedla 170 user posted image  user posted image  user posted image  (po vagi, po ml torej še več user posted image ) Ponoči smo se zbudili smo 4.30, kar mi je tudi prav zdaj, ko zize spet delajo, dspali pa potem do 7.30. Ker je oči doma n zunaj gnilo, samo bili potem do 8.30 v postelji in prepevali s pametnim kužijem, se vlekli za ušesa in žgačkali po potplatih user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj smo se pa ukakili in gremo zamenjati pleničko, pa body, ker je kar mal bruhnila (3. v pol leta) ker se je tolk nažrla user posted image , potem pa v deželo najlepših dogodivščin user posted image

Kaj boste kuhale danes? Jaz razmišljam o njokcih s purančkom, smetano in mal žafrančka, pa zeleni solati user posted image

Popoldan jo pa šibnemo na gorenjsko na obisk user posted image

Bučkica, ko tamala zaspi te zvrcnem user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
13.9.2008 9:44:55   
Janey
jutro

moja2 sončka sta lihkar nazaj zaninala. smo mislili it na sprehod pa nas je dež prehitel.

jaz si bom pa kavo nardila, pa zjtrk pojedla. pol moramo pa tak v trgovino po generalni nakupuser posted image čeprav še ni 15user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.9.2008 9:47:12   
Janey
jaka je pa končno začel spat. danes se je zbudil ob 1h, pa ob 5ih pa pol 6 pa 6 pa jedel in spal do 8.20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in spet ponoči ni jedel. superca je že par dni. če bo tak ostalo gre v svojo sobo kmalu.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.9.2008 9:50:34   
Janey
Celje 24.9   citipark ob 10?11? kaj vam bol paše?? misar, neni v katerem kafiču pa???

pridejo:
misar
neni
mala_pikica
marusah
srečka nosečka
jencili
dolenjka
janey
buči ?

še katera??

< Sporočilo je popravil Janey -- 13.9.2008 9:51:30 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.9.2008 9:52:29   
Februarka08
Jutro.

Noč je bila poraznauser posted image tolkrat kot sem dons vstala, nisem....ma ne pomnimuser posted image groza... upam da ne bo več takihuser posted image

Zdej pa letimo v šoping, pa po marelo za Lariso... čeprav še ne vem katerouser posted image v BC imajo zdej od Pikolo neki v akciji... grem tisto pogledatuser posted image upam da bo ok...
Lep, čeprav deževen danuser posted image se boste vsaj lahko mal stiskaleuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.9.2008 9:53:27   
Janey
Mala_pikica nimamo še ternima, ker še ni bilo niti odgovora na naše poslane prijavnice, niti datuma za tisti sestanek ko je pred plavanjem. tak da čakamo. jaz sem napisala mejl, da nas je več, če bo možno, da bomo vse v  istem terminu. čakam odgovor. a ti pošljem prijavnico na mejl? na zs mi ga napiši

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.9.2008 9:54:01   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Noč je bila poraznauser posted image tolkrat kot sem dons vstala, nisem....ma ne pomnimuser posted image groza... upam da ne bo več takihuser posted image

Zdej pa letimo v šoping, pa po marelo za Lariso... čeprav še ne vem katerouser posted image v BC imajo zdej od Pikolo neki v akciji... grem tisto pogledatuser posted image upam da bo ok...
Lep, čeprav deževen danuser posted image se boste vsaj lahko mal stiskaleuser posted image

tudi hauckove majo...mi jo imamo in mi je ful dobra.

Neposredna povezava do sporočila: 2798
13.9.2008 9:54:40   
Janey
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176360

če katera še nima

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
13.9.2008 9:55:38   
Janey
februarka tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174152

mi imamo plavo nouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?