Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Elektronska varuška 28.3.2015 14:48:17
|
|
|
|
tamara_c
|
Živjo punce, sicer vem, kakšen odnos imajo ljudje do anket in res ni moj namen "smetiti" foruma, ampak ker sem pri raziskovanju za magistrsko naletela, da se ravno tukaj pogovarjate o elektronskih varuškah, bom poskusila srečo. Ravno pišem magisterij o povezanih stvareh (Internet stvari oz. Internet of things) in v praktičnem delu se osredotočam na pametne elektronske monitorje. Če bi bila katera od vas pripravljena deliti svoje mnenje o tehnologiji, zasebnosti podatkov in karakteristikah el. varušk, bi ji bila zelo, zelo hvaležna. Anketa traja do 6.4., je povsem anonimna, rezultati pa se bodo uporabili zgolj v študijski namen. Najdete jo na naslovu: https://www.1ka.si/a/59532 Hvala za pomoč! Tamara
|
|
|
|
RE: Elektronska varuška 8.5.2015 16:51:49
|
|
|
|
MarjanJ
|
Zdravo, če koga zanima je tukaj: SPLETNA RAZPRODAJA z največjimi popusti v Sloveniji. Zaloge so omejene. lp
|
|
|
|
RE: Elektronska varuška 5.7.2015 17:14:41
|
|
|
|
janezb1
|
Imamo Angelcare in smo zelo zadovoljni, ker ima zraven še podlogo za pod jogij, ki te opozori, če otrok ne diha več... _____________________ odvetnik | etiketa | marketing | vedeževanje
|
|
|
|
RE: Elektronska varuška 3.2.2018 17:46:45
|
|
|
|
kokos4 RR
|
Pozdrav, vem, da je od zadnjega komentarja minilo že skoraj 3leta, pa vseeno, da ne odpiram nove teme, me zanima ali ima kdo elektronsko varuško naročeno iz tujih spletnih strani, npr. ebay, aliexpress ? Zanima me, kako se obnesejo, ali se splača naročit, saj je cena najmanj pol nižja, kot pri nas.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?