|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   canesten vaginalne tablete in spasmex
21.8.2008 13:46:53   
drevozivljenja
ja tako je.dobila sem spasmex ker imam blage krče in je rekla da moram pit ker lahko pride do splava.noseč sem 8 tedniov in 4 dni.in še vaginalne tablete.kako kaj spasmex?pomaga?in kako naj vstavim tablete?piše da se prve 3 mesece ne priporoča vstavljati s tistom plastikom ka sem jo zraven dobila......user posted image naj kar s prstom vstavim?katere ste imele podobne težave s krčami in tem vnetji,a ste donosile zdravega otroka?zelo me skrbi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: canesten vaginalne tablete in spasmex
21.8.2008 14:14:45   
benika
S krči nisem imela težav, povem ti pa lahko, da vnetja niti malo ne vplivajo na plod in zaradi tega ne boš splavila.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2008 14:19:57   
ČebelicaMaja
jaz sem si v prvih mesecih pomagala z bioclin multi gyn gelom- res pomaga in Canesten prišparaj za na koncu, dobiš ga v lekarni, sedaj sem 5 dni pred PDP, sem si pa Canesten vaginalete vstavila in malo s kremco pomagala, zato, da je porodna pot res brez glivic in otroček ne bo imel težav.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2008 14:27:08   
drevozivljenja
zaradi krčov me skrbi.samo z leve strani imam bolečino.in je dr rekla da lahko pride do splava.upam na najbolše.ovači pa se dobro počutim.super

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2008 14:27:50   
Anonimen
Ta tvoja ginekologinja te je brezveze prestrašila. Glede na to, da si dobila Canesten predvidevam, da imaš glivično vnetje, ki sem ga imela tudi jaz skoraj čez celo nosečnost in se pojavi pri mnogih nosečnicah (in nenosečnicah seveda) in NE POVZROČA SPLAVA. Jaz sem si vaginalete pač s prstom poskusila vstaviti čim globje v nožnico, tistega nastavka nikoli nisem uporabljala.
Glede spasmex tablet, jih pa lahko jemlješ, da preprečiš krče, ampak kot je meni enkrat tudi odgovoril Pušenjak - ne preprečujejo splava oziroma prezgodnjega poroda. Če se kaj konkretnega misli začet, se bo zgodila če boš jemala spasmex ali ne. Ampak krči se velikokrat pojavljajo v nosečnosti in dokler ne odpirajo MV se nimaš kaj za bati zaradi njih.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2008 14:46:13   
gbranka
drugače pa proti krčem pomagajo tudi magnezijeve šumeče tabletke. Pogosto pride do krčev zaradi pomanjkanja magnezija. Poizkusi. Škodit ne more.

lp
Branka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2008 17:37:16   
drevozivljenja
user posted image pomirile ste me.ma **** da tak grdo pišem ampak ta ginekologinja je kot nora..res.tako je kot duh.nikoli se ne nasmeje.zelo je ozbiljna in straši mje bezveze.niti spolnih odnosov ne smem imeti.eh....ne vem kaj naj si sploh mislim.user posted image

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2008 9:49:42   
ČebelicaMaja
Canesten vaginalete v določenih primerih mehčajo maternični vrat, zato te je prestrašila... pri vsaki ženski reagirajo drugače...poskusi z Mioclin Gyn gelom, je povsem naraven, dobiš ga v lekarni...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?