canesten vaginalne tablete in spasmex (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

drevozivljenja -> canesten vaginalne tablete in spasmex (21.8.2008 13:46:53)

ja tako je.dobila sem spasmex ker imam blage krče in je rekla da moram pit ker lahko pride do splava.noseč sem 8 tedniov in 4 dni.in še vaginalne tablete.kako kaj spasmex?pomaga?in kako naj vstavim tablete?piše da se prve 3 mesece ne priporoča vstavljati s tistom plastikom ka sem jo zraven dobila......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]naj kar s prstom vstavim?katere ste imele podobne težave s krčami in tem vnetji,a ste donosile zdravega otroka?zelo me skrbi

benika -> RE: canesten vaginalne tablete in spasmex (21.8.2008 14:14:45)

S krči nisem imela težav, povem ti pa lahko, da vnetja niti malo ne vplivajo na plod in zaradi tega ne boš splavila.

ČebelicaMaja -> RE: canesten vaginalne tablete in spasmex (21.8.2008 14:19:57)

jaz sem si v prvih mesecih pomagala z bioclin multi gyn gelom- res pomaga in Canesten prišparaj za na koncu, dobiš ga v lekarni, sedaj sem 5 dni pred PDP, sem si pa Canesten vaginalete vstavila in malo s kremco pomagala, zato, da je porodna pot res brez glivic in otroček ne bo imel težav.

drevozivljenja -> RE: canesten vaginalne tablete in spasmex (21.8.2008 14:27:08)

zaradi krčov me skrbi.samo z leve strani imam bolečino.in je dr rekla da lahko pride do splava.upam na najbolše.ovači pa se dobro počutim.super

Anonimen -> RE: canesten vaginalne tablete in spasmex (21.8.2008 14:27:50)

Ta tvoja ginekologinja te je brezveze prestrašila. Glede na to, da si dobila Canesten predvidevam, da imaš glivično vnetje, ki sem ga imela tudi jaz skoraj čez celo nosečnost in se pojavi pri mnogih nosečnicah (in nenosečnicah seveda) in NE POVZROČA SPLAVA. Jaz sem si vaginalete pač s prstom poskusila vstaviti čim globje v nožnico, tistega nastavka nikoli nisem uporabljala.
Glede spasmex tablet, jih pa lahko jemlješ, da preprečiš krče, ampak kot je meni enkrat tudi odgovoril Pušenjak - ne preprečujejo splava oziroma prezgodnjega poroda. Če se kaj konkretnega misli začet, se bo zgodila če boš jemala spasmex ali ne. Ampak krči se velikokrat pojavljajo v nosečnosti in dokler ne odpirajo MV se nimaš kaj za bati zaradi njih.

gbranka -> RE: canesten vaginalne tablete in spasmex (21.8.2008 14:46:13)

drugače pa proti krčem pomagajo tudi magnezijeve šumeče tabletke. Pogosto pride do krčev zaradi pomanjkanja magnezija. Poizkusi. Škodit ne more.

drevozivljenja -> RE: canesten vaginalne tablete in spasmex (21.8.2008 17:37:16)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]pomirile ste me.ma **** da tak grdo pišem ampak ta ginekologinja je kot nora..res.tako je kot duh.nikoli se ne nasmeje.zelo je ozbiljna in straši mje bezveze.niti spolnih odnosov ne smem imeti.eh....ne vem kaj naj si sploh mislim.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

ČebelicaMaja -> RE: canesten vaginalne tablete in spasmex (22.8.2008 9:49:42)

Canesten vaginalete v določenih primerih mehčajo maternični vrat, zato te je prestrašila... pri vsaki ženski reagirajo drugače...poskusi z Mioclin Gyn gelom, je povsem naraven, dobiš ga v lekarni...

Stran: [1]