Freycha
|
sama sem naredila splav pri 19h. Bil je napačen fant, napačen čas, joj, kak otrok sem še bila..... Ampak tudi sama nisem iz ordinacija šla s solzami v očeh. Zakaj ne? Ker sem si vzela čas in se tehtno odločila za to potezo. Dala sem na tehtnico vse ZA in PROTI argumente in videla, da enostavno in šans..... Še isti dan sem šla igrati biljard, ker sem vedela, da o tem ne smem razmišljati in da mi ne sme biti žal, ker je bila to takrat edina možnost. Danes imam leto dni staro punčko in nikoli ne razmišljam o tem, da bi imela sedaj moja mala že starejšega bratca ali sestrico, nikoli ne razmišljam kako bi bilo, če ne bi šla delati splava. To pa zato, ker stojim za tem, kar naredim. Si napisala, da so se ženske smejale, ko so odhajale iz ordinacije. Ne veš, kakšno agonijo so same dajale čez in tudi ljudje različno reagiramo takrat, ko nam je res hudo. Ja, ne boš verjela, eni s smehom, čeprav je razvidno, da gre za močno bolečino. Zato prosim ne obsojaj žensk, ki niso jokale tako, kot si ti jokala in ker so se za to odločile zavestno..... Sicer pa, zaradi tega ni konec sveta, enkrat bo to le bled spomin na nekaj, kar je bilo in se je pač moralo zgoditi in raje glej v prihodnost, da take napake ne boš več naredila in da enkrat boš lahko imela otroke, katere boš imela rada in bodo oni imeli tebe radi....... Pa ne razlagaj jim, da si enkrat delala spav, ker se jih to ne tiče....
|