|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog v drugem kraju
20.8.2008 16:48:59   
Anonimen
Ima mogoče katera podobno situacijo, da ima G v drugem kraju in se na preglede v nosečnosti vozi h njemu? Zanima me, kako je v primeru, če kaj nujno rabiš, npr. kakšen recept ali če imaš vnetje ipd. Ali greste na vsako stvar h njemu ali se lahko gre na urgenco ali kaj drugega? Mojega G je namreč zelo težko dobiti, ker je zelo leteč in že na rednih pregledih je veliko čakanja. Zato sem pomislila, da bi šla na urgenco. Bi me čudno gledali?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog v drugem kraju
20.8.2008 16:50:22   
baguSka
Jaz bi se odlocla za G, ki bi bil dosegljiv. Na urgenco pa itak ne mores brez napotnice. Razen ce gres po sedmi zvecer in je neki narobe s tabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2008 16:51:50   
baguSka
Aja pa se to: mislim da je celo tko, da lahko prides tud brez napotnice na urgenco, ampak samo ce te pripelje resilec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 17:07:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2008 17:08:41   
Anonimen
Jaz imam G v drugem kraju ... preden sem se preselila, sem se vozila iz Kamnika v Lj, zdaj se pa iz Domžal ... res ni ravno za ovinkom, ampak meni ni odveč ... je pa pri moji G tako da je po telefonu dosegljiva samo nekaj ur na dan, v ordinaciji pa dela kak dan dopoldne kak dan popoldne. Samo mi je rekla, da če bo kaj narobe takrat ko ona ne bo delala, naj grem kar na urgenco.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2008 17:10:10   
baguSka
tko da te po mojem ne bi kr zavrnil

za nosecnice ne vem... ampak ravno zarad tega, ker naj te brez napotnice nebi vzel, so tud umiral ze v cakalnicah... sej je blo tud na tv ze to... ker ga niso sprejel brez napotnice in je potem umrl...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2008 17:13:01   
baguSka
Samo mi je rekla, da če bo kaj narobe takrat ko ona ne bo delala, naj grem kar na urgenco.

no mozno je, nic ne recem da ne... jaz pac povem iz svojih izkusenj kako je blo... ce so glih vidli, da mam nogo zlomljeno, me niso mogli glih zavrnit... ce pa nic ne vidjo kaj ti je, pa te pac zavrnejo... obicajno... no, ce si noseca je verjetno res drugace... da bos pa tja na kaksne preglede hodila, pa verjetno glih ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2008 18:31:51   
Anonimen
Normalno, da ne bi šla kar tako na pregled na urgenco ... sam če imaš pa krvavitve ali pa čudne bolečine v času nosečnosti in da izbran G ne dela, kam bi pa potem lahko šla, če ne na urgenco.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2008 19:13:16   
Anonimen
Če so kakšne nujne stvari se itak gre kar na urgenco in te morajo sprejeti brez kakršnihkoli napotnic. Ampak problem je, če se ti pojavljajo kakšna vnetja, ki niso tako nujna stvar. Za to je pač pristojen tvoj ginekolog in na urgenci te bodo kar grdo gledali, če boš prišla tja zaradi stvari, ki ni tako zelo nujna (govorim iz lastnih izkušenj - sem imela krvav izcedek v 8. tednu, pa so me nadrli, češ da dokler ni takšna krvavitev, kot pri močni menstruaciji, nimam kaj hodit na urgenco, ampak imam za to svojo ginekologinjo). Kakorkoli... dejansko je problem, da so ginekologi prezasedeni, sploh tisti, ki nekako veljajo za "dobre". Jaz ti priporočam, da se vseeno potrudiš in poskusiš najti gonekologa, ki bo blizu. V nosečnosti je res fino, da je ginekolog vedno na voljo, sploh ker user posted image rade včasih tudi brezveze zakompliciramo. user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2008 21:52:13   
Anonimen
Jaz imam G v drugem kraju in sem se celo nosečnost pač vozila tja. Na urgenco bi šla, če bi blo nujno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?