Ginekolog v drugem kraju (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Ginekolog v drugem kraju (20.8.2008 16:48:59)

Ima mogoče katera podobno situacijo, da ima G v drugem kraju in se na preglede v nosečnosti vozi h njemu? Zanima me, kako je v primeru, če kaj nujno rabiš, npr. kakšen recept ali če imaš vnetje ipd. Ali greste na vsako stvar h njemu ali se lahko gre na urgenco ali kaj drugega? Mojega G je namreč zelo težko dobiti, ker je zelo leteč in že na rednih pregledih je veliko čakanja. Zato sem pomislila, da bi šla na urgenco. Bi me čudno gledali?

baguSka -> RE: Ginekolog v drugem kraju (20.8.2008 16:50:22)

Jaz bi se odlocla za G, ki bi bil dosegljiv. Na urgenco pa itak ne mores brez napotnice. Razen ce gres po sedmi zvecer in je neki narobe s tabo.

baguSka -> RE: Ginekolog v drugem kraju (20.8.2008 16:51:50)

Aja pa se to: mislim da je celo tko, da lahko prides tud brez napotnice na urgenco, ampak samo ce te pripelje resilec...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.8.2008 17:07:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Ginekolog v drugem kraju (20.8.2008 17:08:41)

Jaz imam G v drugem kraju ... preden sem se preselila, sem se vozila iz Kamnika v Lj, zdaj se pa iz Domžal ... res ni ravno za ovinkom, ampak meni ni odveč ... je pa pri moji G tako da je po telefonu dosegljiva samo nekaj ur na dan, v ordinaciji pa dela kak dan dopoldne kak dan popoldne. Samo mi je rekla, da če bo kaj narobe takrat ko ona ne bo delala, naj grem kar na urgenco.

baguSka -> RE: Ginekolog v drugem kraju (20.8.2008 17:10:10)

tko da te po mojem ne bi kr zavrnil

za nosecnice ne vem... ampak ravno zarad tega, ker naj te brez napotnice nebi vzel, so tud umiral ze v cakalnicah... sej je blo tud na tv ze to... ker ga niso sprejel brez napotnice in je potem umrl...

baguSka -> RE: Ginekolog v drugem kraju (20.8.2008 17:13:01)

Samo mi je rekla, da če bo kaj narobe takrat ko ona ne bo delala, naj grem kar na urgenco.

no mozno je, nic ne recem da ne... jaz pac povem iz svojih izkusenj kako je blo... ce so glih vidli, da mam nogo zlomljeno, me niso mogli glih zavrnit... ce pa nic ne vidjo kaj ti je, pa te pac zavrnejo... obicajno... no, ce si noseca je verjetno res drugace... da bos pa tja na kaksne preglede hodila, pa verjetno glih ne...

Anonimen -> RE: Ginekolog v drugem kraju (20.8.2008 18:31:51)

Normalno, da ne bi šla kar tako na pregled na urgenco ... sam če imaš pa krvavitve ali pa čudne bolečine v času nosečnosti in da izbran G ne dela, kam bi pa potem lahko šla, če ne na urgenco.

Anonimen -> RE: Ginekolog v drugem kraju (20.8.2008 19:13:16)

Če so kakšne nujne stvari se itak gre kar na urgenco in te morajo sprejeti brez kakršnihkoli napotnic. Ampak problem je, če se ti pojavljajo kakšna vnetja, ki niso tako nujna stvar. Za to je pač pristojen tvoj ginekolog in na urgenci te bodo kar grdo gledali, če boš prišla tja zaradi stvari, ki ni tako zelo nujna (govorim iz lastnih izkušenj - sem imela krvav izcedek v 8. tednu, pa so me nadrli, češ da dokler ni takšna krvavitev, kot pri močni menstruaciji, nimam kaj hodit na urgenco, ampak imam za to svojo ginekologinjo). Kakorkoli... dejansko je problem, da so ginekologi prezasedeni, sploh tisti, ki nekako veljajo za "dobre". Jaz ti priporočam, da se vseeno potrudiš in poskusiš najti gonekologa, ki bo blizu. V nosečnosti je res fino, da je ginekolog vedno na voljo, sploh ker [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] rade včasih tudi brezveze zakompliciramo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lp

Anonimen -> RE: Ginekolog v drugem kraju (20.8.2008 21:52:13)

Jaz imam G v drugem kraju in sem se celo nosečnost pač vozila tja. Na urgenco bi šla, če bi blo nujno.

Stran: [1]