|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pomeni PRAVA oseba?
20.8.2008 18:49:19   
Anonimen
Sprašujem se, v kolikor se bo tale trend stopnjeval, ali na koncu ne bomo edino sami sebi dovolj.

Kaj pa ce je to zacetek, da si sam sebi dovolj in sele kot tak lahko srecas pravega?
Ali je bolje, da si nepopisan list, ki se oblikuje v interakciji s partnerjem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
20.8.2008 18:56:13   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***
ampak če je čez dan totalen kreten, se ne moreš na njega zanest, se z njim pogovorit, je len, nič ne naredi-  nimaš z njim kaj počet v postli- seveda če govorimo o resnem razmerju.

najverjetneje se pa kje najde tudi kakšna ženska, ki ji tak tip odgovarja.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.8.2008 18:58:29   
urška
mislim, da ima mič prav. napaka je iskat nekoga ki te dopolnjuje. vsak posameznik je celota. ne rabimo nekoga ki nas bi dopolnjeval. 

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.8.2008 18:59:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška

ampak če je čez dan totalen kreten, se ne moreš na njega zanest, se z njim pogovorit, je len, nič ne naredi-  nimaš z njim kaj počet v postli- seveda če govorimo o resnem razmerju.

Tudi s taksim tipom se v postelji lahko seksa, zakaj pa ne?
In za takim seksom stoji doloceno pricakovanje....da bo zadovoljil se kaksno od nasih potreb. Mogoce pa tudi ne, mogoce je pa nekomu seks dovolj. Ne vem, povejte.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
20.8.2008 19:00:38   
Anonimen
mislim, da ima mič prav. napaka je iskat nekoga ki te dopolnj

Ne, ne, nimam prav user posted image , samo debatira se mi, pa je fajn izhodisce za debato :).

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
20.8.2008 19:04:54   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Sprašujem se, v kolikor se bo tale trend stopnjeval, ali na koncu ne bomo edino sami sebi dovolj.

Kaj pa ce je to zacetek, da si sam sebi dovolj in sele kot tak lahko srecas pravega?

Jaz za sebe lahko rečem, da sem bila nepopisan list in moj sedanji mož ravno tako. Skupaj sva oblikovala osebnost, se razvila, odrasla. Najbrž se tudi zato tako dobro poznava, razumeva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.8.2008 19:05:19   
urška
no men se zdi, da maš čist prav. debatiraš lohk še vseenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
20.8.2008 19:06:32   
urška

Jaz za sebe lahko rečem, da sem bila nepopisan list in moj sedanji mož ravno tako.

to pa težko verjamem. razen če sta bila stara 16 ko sta se spoznala.

Neposredna povezava do sporočila: 58
20.8.2008 19:07:20   
uršika***

Tudi s taksim tipom se v postelji lahko seksa, zakaj pa ne?
In za takim seksom stoji doloceno pricakovanje....da bo zadovoljil se kaksno od nasih potreb. Mogoce pa tudi ne, mogoce je pa nekomu seks dovolj. Ne vem, povejte.

Mogoče nekomu je- ampak težko verjamem. To je potem že bolezen, če misliš samo na sex in te ne zanima nič drugega. Ali pa mogoče strah pred resno zvezouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
20.8.2008 19:09:28   
Anonimen
Jaz za sebe lahko rečem, da sem bila nepopisan list in moj sedanji mož ravno tako. Skupaj sva oblikovala osebnost, se razvila, odrasla

Verjetno je pravi, ne?
Na podlagi izkusenj, ki jih imas z njim oz. jih imata v partnerstvu, kaj je definiralo njegovo "pravost" zate? So to skupne izkusnje ali je to prvotni filing med vama? In se hipoteticno vprasanje user posted image . Recimo, da se razideta, ali on umre in si ti isces novega partnerja, na podlagi cesa bi iskala pravega? Na podlagi izkusenj skupnega zivljenja? Na podlagi najboljsih tock v tem zivljenju? Ali bi bila spet nepopisan list?

Neposredna povezava do sporočila: 60
20.8.2008 19:10:58   
uršika***

Jaz za sebe lahko rečem, da sem bila nepopisan list in moj sedanji mož ravno tako.

Ne, 17user posted image
Bila sva list, ki je imel popisane recimo 3 vrsticeuser posted image . Sedaj po 8 letih sva še vedno mlada, ampak popisana np. do polovice. Ko spravim iz trebuha ven tole pikico, ki jo pričakujeva, bova pa še malo bolj popisana. Vsaka skupna izkušnja te okrepi in postaneš pametnejši. Tako jaz gledam na to stvar in vesela sem, da greva skozi življenje skupaj.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 61
20.8.2008 19:16:50   
Anonimen
Mogoče nekomu je- ampak težko verjamem

Kaj pa ce to pride, recimo z leti in rutino?

Neposredna povezava do sporočila: 62
20.8.2008 19:17:13   
uršika***

Jaz za sebe lahko rečem, da sem bila nepopisan list in moj sedanji mož ravno tako. Skupaj sva oblikovala osebnost, se razvila, odrasla

Verjetno je pravi, ne?
Na podlagi izkusenj, ki jih imas z njim oz. jih imata v partnerstvu, kaj je definiralo njegovo "pravost" zate? So to skupne izkusnje ali je to prvotni filing med vama? In se hipoteticno vprasanje user posted image . Recimo, da se razideta, ali on umre in si ti isces novega partnerja, na podlagi cesa bi iskala pravega? Na podlagi izkusenj skupnega zivljenja? Na podlagi najboljsih tock v tem zivljenju? Ali bi bila spet nepopisan list?

Prvotni filing je že bil, ampak lahko bi bil tudi napačen. Vse ostalo je veliko bolj pomembno.
Nepopisan list nebi mogla več biti, ker sedaj nisem več toliko  neumna, neizkušena v življenju, kot sem bila pred 8 leti. Pa saj o tem najbrž niti ne ramišljaš, ko iščeš parterja. Ali imaš srečo in naletiš na takšnega, ki ga je njegova mamica lepo vzgojila in pripravila na življenje ali pa naletiš na takega, ki ga ni. Je pa vzgoja v otroštvu sigurno zelo pomembna.
Upam pa, da mi ga ne bo potrebno zamenjatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
20.8.2008 19:17:43   
Anonimen

Ne, 17user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 64
20.8.2008 20:09:57   
ronja
mič, ti se kar skregaj sama s sabo, te ne bomo preveč motiliuser posted image

Aja, sicer imam pa samo eno opombico: vsi tako povdarjate, da je uspešna skupna veza garanje in trdo delo itd... Ma, meni se zdi, da če je to eno samo garanje, potem že ni "pravi"! Meni je pri lubiju všeč ravno to, da vem, da se bova lahko zmenila, karkoli bo narobe - ne, da ni problemov, ampak z njim se jih res da reševat, da se zmenit, najt kompromis, najt razlog, zakaj se nekaj dogaja! Ne rečem, da je reševanje problemov zabavno, ampak celega odnosa pa res ne bi mogla opisat kot trdo delo, prej zabava... Pa sem trenutno v res ne preveč zabavnem delu svojega življenja, ker mi je skoz slabo in ker precejšnjega dela odnosa ne morem negovatuser posted image . Vseeno se mi vse skup ne zdi neko garanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
20.8.2008 20:25:25   
Anonimen
Ma, meni se zdi, da če je to eno samo garanje, potem že ni "pravi"!

Good point.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
20.8.2008 20:44:05   
urška

res je. ko sem jaz začenjala tkole garat, sem hkrati začela razmišljat tudi o tem, da je konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
20.8.2008 22:06:30   
Anonimen

Ko sem govoril o naraščajočem trendu ločitev sem namigoval na nestrpnost in nepripravljenost ljudi, da bi poskusili zvezo ohraniti, da bi se potrudili, malo stisnili zobe. Menim, da se vse prepogosto dogaja, da se razlogi za razhod zbanalizirajo do te mere, da so človeku pogosto nerazumljivi. Ker pač imamo to možnost raziti se, je ta možnost reševanja problema postala vse pogostejša. Vse v skladu s sodobnim načinom življenja kot ga živimo.
Glede popisanega lista - težko da sem bil, v letih ko sem spoznal svojo sedanjo partnerko, že toliko izkušen, da bi lahko v zvezo stopil z jasnim spoznanjem kaj ljubezen pravpzaprav je. Mislim, da ta pojem z malo sreče do konca lahko spoznaš vsaj tam nekje do konca življenja. In srečo definitivno kuješ sam, mislim da je partner tukaj toliko, da jo imaš s kom deliti. In da jo on deli s teboj. In da sooblikujeta drug drugega, da drug drugega poučita, ukažeta ne slabosti ko jih ne vidimo in da jih kot take sprejmemo, brez obsojanja.
Če si sam sebi dovolj, a še sploh koga potrebuješ? Mislim, čemu bi potem potreboval?  

Good point.

Good point samo v primeru ko je garanje v eni smeri. Če sta rokave pripravljena zasukati oba, je delo toliko lažje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
20.8.2008 22:22:04   
Anonimen
Good point samo v primeru ko je garanje v eni smeri. Če sta rokave pripravljena zasukati oba, je delo toliko lažje

Ce je delo toliko lazje, je potem se garanje? Ali je veselje in uzitek?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
20.8.2008 22:23:37   
bambi.t
Torej je nivo "pravega" popolnoma odvisen od tega kakšne kriterije imamo in ali smo se pripravljeni zadovoljiti že z malim in stvari vidimo kot "lahko bi bilo še slabše" ali pa se nikakor ne zadovoljimo s tistim trenutnim. Tole drugo je v današnjem času še sploh pogosto.
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Dejstvo je da smo v večini postali samozadostni. Tako na psihični, kot materialni ravni. Želimo si ljubezni, ko pa ta pride do točke prilagajanja, sprejemanja, se pokaže ogromno napak. Partnerjevih seveda. Sploh pri ljudeh, ki izrazito poudarjajo svoje potrebe, pričakovanja in pri tem brezkompromisno vztrajajo. Partnerjevo življenje, naj bi torej krojile naše potrebe. Na žalost ima večina ljudi v sebi nekaj te sebičnosti. K temu je pripomoglo še stremenje družbe, k individualizmu, svobodi posamaznika... Po mojem mnenju je rešitev spoznanje svojih napak in delo na sebi...

No podoben odgovor sem dobila tudi od ene pametne tetke. Namreč sem stokala, kaj narediti, ta veza propada, sploh ne vidim rešitve ker to in ono počne. Ja in dobila sem že obrabljen odgovor: "pa misliš, da je samo on kriv, začni pri sebi."
Obrabljen, pa vendar drži. Začeti pri sebi je definitivno težko in marsikomu je lažje kriviti drugega za svoje nezadovoljstvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
20.8.2008 22:24:07   
Anonimen
Ko sem govoril o naraščajočem trendu ločitev sem namigoval na nestrpnost in nepripravljenost ljudi, da bi poskusili zvezo ohraniti, da bi se potrudili, malo stisnili zobe.

Kaj pa za tebe pomeni, da se potrudim, da stisnem zobe? Obnasanje in delovanje v kaksni smeri oz. kako drugacno od obicajnega obnasanja? Kaj menis, kaj je tisto, kar pokaze, da sem se potrudila, da sem stisnila zobe, da ohranim zvezo? In kako vedeti, kje je meja med potruditi se in iti z glavo skozi zid?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
20.8.2008 22:27:17   
Anonimen
Glede popisanega lista - težko da sem bil, v letih ko sem spoznal svojo sedanjo partnerko, že toliko izkušen, da bi lahko v zvezo stopil z jasnim spoznanjem kaj ljubezen pravpzaprav je

Pa je nujno ljubezen posledica let in izkusenj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
20.8.2008 22:27:52   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
..... Pojem "prave osebe" je le zabloda? Ker popolni ljudje ne obstajajo ne verjamem, da obstaja človek na svetu, ki lahko popolnoma zadovolji vsa naša pričakovanja, k čemur čim bolj težimo, ko iščemo tistega ta pravega. Torej je nivo "pravega" popolnoma odvisen od tega kakšne kriterije imamo in ali smo se pripravljeni zadovoljiti že z malim in stvari vidimo kot "lahko bi bilo še slabše" ali pa se nikakor ne zadovoljimo s tistim trenutnim. Tole drugo je v današnjem času še sploh pogosto.

Sprašujem se, v kolikor se bo tale trend stopnjeval, ali na koncu ne bomo edino sami sebi dovolj.

Po moji izkušnji, sele ko postanes sam sebi dovolj in si dejansko to kar si, si dovolis da se priblizas, ali se ti pribliza oseba, za katero ne bi rekla, da je prava, temvec pisana na kozo. Brez pricakovanj, brez predstav kaksen mora biti "pravi" "idealni"... Dovolis si, da se druzis in z druzenjem se selekcija izvaja sama po sebi. Dokler ne ostane eden, ki ti je najblizje. Ki je pripravljen odpovedat se necemu svojemu za tvoje in ti sam necemu svojemu, za njegovo...
Iskanje... ko isces, ne najdes, ker "oddajas" signal, da lovis. Nihce pa noce biti ulovljen. Pri takem tipu, ki je iskal, sem bezala kolikor so me noge nosile. Imela sem obcutek, da me drzi za vrat in stiska, stiska, stiska.. in da bo stiskal dokler ne bom stegnila vse 4.
Ko isces nekoga, ki bo zadovoljil kriterije, se zna zgoditi, da lastnosti, ki jih isces vidis v neki osebi, ceprav jih tam ni. Vidis jih, ker ih hoces najti... hoces konec iskanja, kar je v koncni fazi cilj vsakega iskanja, da najdes.
KO rsujes nalogo in se ti njena resitev izmika, pa izmika... jo stezka najdes. Vendar ce odklopis in se nehas truditi - pogojno receno, se zelo pogosto zgodi, da te resitev zadane kot grom iz vedra neba.
Prava oseba... kdo je bila prava oseba za mene bom vedela - ce sploh bom vedela, v trenutkih ko bom sumirala zivljenje preden krepnem. Do takrat je pa z mano oseba, s katero mi je tako lepo, da me ne mika odpirati vrata za drugo osebo. Mogoce je pa on prava oseba.. kdo bi ga vedel.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
20.8.2008 22:28:56   
Anonimen
Če si sam sebi dovolj, a še sploh koga potrebuješ? Mislim, čemu bi potem potreboval?

Ne vem, ce koga sploh lahko potrebujes.
Lahko se pa dopolnjujes in nadgrajujes, brez da bi se potreboval.

Mogoce od tu moje zacetno vprasanje-od kje ideja partnerja, ki izpolnjuje moje potrebe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
20.8.2008 22:33:04   
Anonimen
Iskanje... ko isces, ne najdes, ker "oddajas" signal, da lovis.

Ali pa najdes iskalca, ne pravega.
Dopuscam izjeme.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?