Anonimen -> RE: Tuš ali banja? (19.8.2008 17:42:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček - Če daš kašno manjšo, ne zavzame tok prostora, saj ne rabiš take, da se cela stegneš v njej. Moji starši imajo banjo dolgo 140cm in je to največja neumnost, ki si jo lahko zamisliš. Jaz sem mnenja, da če v kopalnici ni prostora za konkretno banjo (dolgo vsaj 170 ali raje 180cm) in tuš, potem imam raje samo tuš. V mali se otrok res lahko kopa, ampak odrasel pa bolj težko ... no vsaj jaz s svojimi 180cm se ne morem, ker zgledam kot otrok v malem lavorju ... Midva imava v stanovanju samo tuš (90x90cm) in je super, v njem pa brez problema operem tudi najin 90L koš za smeti. Ko bo otrok mali, ga bom kopala v tisti otroški banjici, ko bo pa večji, pa to banjico lahko postavim tudi na tla tuša in bo tudi vredu ... no vsaj zame in za brata je bilo ... IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček - midva nimava ne zavese, ne stekla, nič, kar je pošpricano pač pobrišeš in je Starši so imeli okrog banje najprej tisto zložljivo stekleno pregrado, ki je bila živ obup, potem so jo zamenjali za zaveso, ki tudi ni dosti boljša ... tuširanju vedno sledi brisanje poplave. Da ne omenjam poplave pri fantovih starših, ki imajo banjo brez kakršnega koli zastora ... kljub tuširanju v čepe, ki je zame totalno neudobno že sedaj, pa sem mlada ... kaj šele ko bom starejša. Pač nisem nasprotnica kadi, samo gledam iz praktičnega vidika ... tuš uporabljam tudi večkrat na dan, kopanje mi pa zapaše mogoče 2x na leto ... in če mi že zapaše, grem lahko v kak welness, a ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|